|
![]() |
#991 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() da se malo maknemo od "ubojitih ljubimaca",evo što ću od drage dobit za Božić http://www.imagesforme.com/show.php/...amilyphoto.jpg ovo već nije opasna egzotika ![]()
![]() |
![]() |
#992 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Pa ti si kao najveci zastitnik vrste, trebao vec davno uskociti i zavrsiti ovu pricu. Ali nije ni prvi ni zadnji put da se od neke vrste nepravedno napravi cudoviste. Brownko cak i mrezu plete sto znaci da je ipak skloniji liberalima ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sve je legalno ![]() ![]() Evo jedna slika moje legende ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...ture0121fr.jpg Da da to je SISAVAC ![]()
![]() |
![]() |
#995 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
TB mali leopardi su zakon. Premda ja osobno više volim male Fat Tail, a i preferavam leoparde koje vole vlažnije uslove. Ja gledam da se riješim svojih paukova i zmija i sam da si uzmem jednu običnu iguana iguana =). Isto tako bi htjeo afričkog tvora =). Preljepe životinje i 100x zabavnije od pasa i mačaka. Največa mi je želja bila imati malog slow loris-a [ http://www.youtube.com/watch?v=g9f-6jygRJk ] a i jednog marmoseta (patuljasta vrsta majmuna) [ http://images.google.hr/images?clien...ed=0CBUQsAQwAA ] Samo ništa od toga =(. Obadvoje su zabranjeni zakonom za kučno držanje, a i kada bi se htjeli imati moraš proč 101 proceduru i ko zna koliko bi ih na kraju platio. A jedan obični marmoset košta oko 7-8k $. Slow loris je još i gadno otrovan i opasan ako te ogrebe ili ti šapama dotakne jezik. @Vis Što se tiče TB slike. Nisu zabranjene nit je kršeno zakon. Ti mali leopardi se razmožavaju dosta brzo i po dosta jaja bude u leglu. Nisu ugrožene jer ljudima očito nije toliko exotično koliko neke extra rijetke životinje. Ima ih u izobilju i ako čovjek koji je na drugom kraju svijeta može dati uslove za šivot takvoj životinji, mislim da tu nema ništa nelegalno nit se išta krši od zakona i sličnih stvari. uostalom, svako zašto ima svoje jebiga |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#997 |
RAKIJA
|
Isti đavo =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#999 |
Premium
|
ni priblizno ![]() Ako si ozbiljna,javi se na PM...mogu ti nabaviti bebicu za cca mjesec dana... ![]()
![]() |
#1000 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Premium
|
![]() |
#1002 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1005 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#1006 | |
RAKIJA
|
Citiraj:
Pričam sa osobom koja ima male "vjeverice" kako bi neki rekli. To stvorenje traži brigu oko krzna, popiša se svako malo, a o ugrizima da ni ne pričam. Može jako glasno "vrištat" i ne gasi se na dugme. @Empre Male bradonje su super. Samo ako bi htjela nešta stvarno umiljato što bi mogla tetošit po rukama onda si nabavi iguanu. M ne moraju narast ogromne, m se vole gnjavit u umjerenim granicam, m su ljepe. Male bradonje moraš hranit živom hranom jel gutaju pljen živ, a moraš pazit da nije neki ozbiljan pljen koji im može razderat želudac =\... Nabavi ti zeca jednog =) Al opet bož moj, u koliko stvarno hočeš i bradonja je ljep za vidit =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zeca... Ne hvala. Imala je sestra kunića donedavno, fora je i da se mazit i sve to, al nisam ja za takve životinje. A iguana mi je životni sam kaj se ljubimaca tiče i jednog dana kad ću imat svoj stan, mjesta i para za nju, definitivno mi je prva na popisu. ![]()
![]() |
![]() |
#1008 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo moje telence : ![]() ![]() ![]() Ima sad vec oko 3 g ![]() Btw one slike o crnoj udovici nisu slike ugriza crne udovice nego brown recluse spidera, crna udovica nema nekroticki otrov ( recluse ima i necroticki otrov i prenosi MRSA).
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.12.2009. u 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1010 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#1011 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
@ thoro Da da, cura , obozavam to stvorenje ![]() @ yedwy Nisam mislio da on ima u otrovu MRSA , nego je kod nekih ljudi koje je ugrizao recluse primjecena zaraza MRSA-om, e sad dali je direkt od njega ili se rana inficirala zbog odumiranja tkiva , necu u to ulaziti ![]()
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Krenuo je jest snijeg http://www.imagesforme.com/show.php/851546_meso.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Premium
|
da, muško je |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako je tvoja tele onda je moja krava ![]() Citiraj:
![]() (56k Warning , slike su 5mpix, oko 800 i 900kb) http://www.imagesforme.com/show.php/...1220091731.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...1220091732.jpg
![]() |
![]() |
#1016 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
|
micek presmješna je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
fanATIčni AMDovac
|
hvala ![]() a ono to ti je cudoviste u kuci...s njom nikad dosadno.Sad je pocela kopati rupe po 1m duboke onda lezi u njima i spava.Sva sreca da imam jako veliko dvoriste i da je konfiguracija terena takva da joj mogu ograditi tocno onoliko prostora koliko joj treba,jer bi se u manjem prostoru pas samo mucio ![]() btw jos nije pokusavala preskakati ogradu.nadam se da niti nece. evo kako izgleda svako jutro ![]() 56k warning 5mpix slika http://www.imagesforme.com/show.php/...1220091727.jpg
![]() |
#1019 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
![]() Takvog ima moja cura,mozda mrvicu manje dlake. Meni je super sto je moj Rus pa mu -20C nista ne znaci Jucer je spavao u snijegu ![]() Dok pomislim samo koliko sam se mucio da mu slozim kucicu a on namjerno spava negdje drugdje ![]() Al vjerujem dok ce malo jace stisnuti zima da ce zavuci u nju ![]()
![]() |
![]() |
|
|