|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
steelseries qck |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bazinga
|
Cijena? Razer eXactMat QPAD Gamer LowSense EDIT: Evo ak si zainteresiran, čovjek prodaje Razer eXactMat podlogu.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 08.12.2009. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
u linksu, imam ovu normalnu kao. ima jos mini, ona velika i velika debela. sad ovisi na kojem sensivityu igras i jel puno il malo mices rukom. ova standardna je bila nes manje od 100kn. pogledaj po netu o njoj, nes nac bolju sigurno. ove razer su samo ime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
dobro, nije bas da su samo ime. ove cloth su jos ok kolko tolko, al one plasticne i ostale nisu kaj god ko reko. a ove cloth opet ne vrijede para jer se po rubovima pocnu parat i za te novce mos kupit bolju podlogu. eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
I moj glas za Steelseries QCK, mene došla 86 kuna u Linksa prije par tjedana, trenutno je nemaju. Za te pare odlična, miš jako lagano i glatko klizi, nema onog početnog zapinjanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Odlična podloga. Iako ja sam prije imao onu Sharkoonovu iz linksa za 60 kn, isto jako dobra podloga, dobijes veliku zapravo ogromnu, a ova QCK nije nesto posebno puno bolja. Bestbuy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
ja isto imam sharkoonovu http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.800.094 jednostavno mi je bilo preglupo dati preko 100kn za podlogu, pa sam uzeo najjeftiniju veliku ![]() i mog reći da sam jaaako zadovoljan, imao sam priliku probati i neke razerove podloge, al ovo mi se čini bolje jako mi se sviđa način na koji se miš ponaša kad ga se pomakne iz stanja mirovanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jel valja ovo što? mx1100 bi picio po njoj. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.062 previse mi je 150-200 kn za podlogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam do sad bio na "plasticnome" fUnc-u 1030, al u 2 i pol godine se dosta pohabala. Vise mi odgovarala grublja strana podloge. Razmisljam sad da uzmem platnenu podlogu grublje teksture. Na zalost, steelseries qck, koliko vidim vise nema kod nas za kupiti. Koja je razlika između Razer Goliathus Speed i Control? Koja je grublja, a koja meksa? I koja je razlika između Alpha, Omega i Standard verzije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Koristim alfa control i IMHO je dimenzijama ogromna te dosta gruba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
woot!!!
|
Citiraj:
![]() Kolko vidim vise bas nema steelseriesa u hrv, svi ducani nude razer :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
@rainman probaj kod nekog frenda ako koji ima exactmat, tam se dobro primjeti razlika između controla i speeda. Meni je izlizana speed strana, pa sada koristim control. Niti nakon pola godine nisam navikao na control... Kao da idem mišem po šmirglu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Razer SPHEX definitivno,ja je imam i odlicna je,ultratanka i doslovno se zaljepi za stol a mis klizi odlicno. Cijena je mislim nekih 150kn. I da,nemoj uzimat QcK,nju sam imao i potpuno se raspala a gornji sloj odljepio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
®
|
a jel nemate nes do 100 kn ili manje,a da je solidno.Koristo sam 2 godine obicnu dasku i papir xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
eXactMat je aluminijska podloga pa mozda malo jace docarava razliku između glatke i grublje strane. Mislim da ove "platnene" ne bi trebale imat toliku razliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
ajd preporuka za podlogu ![]() sve ove razer i sl. ne znam kako bi mi odgovarale. više-manje sam prosječan korisnik sa malim logitech laserom v470. ne igram ništa osim dote vrlo rijetko. podloga treba imati dimenzijue 20cm x bilo koja dimenzija (taman 20cm prostora imam na ladici di mi stoji g15, a mišonja pored nje, tako da bih podlogu okrenuo kako god samo da stane). nova do 100kn MAX (makar bih što manje naravno) i nemojte mi preporučiti one za 15kn. ps: trenutno imam neku reklamnu LUX TOOLS ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo, ovo sam jednom kupio, ostavio sebi par komada za probu, ostalo podijelio frendovima, podloga(e) je baš OK za te pare, tanka, miš lijepo klizi po njoj, jedina mana joj je što se nakon par mjeseci korištenja valjda od prašine na stolu slabije drži ali zato su tu još 4 komada u rezervi ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.035
![]() |
#28 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
odlična stvar! 5u1 ![]() baš sam tražio tako nešto, jeftino, a opet dovoljno dobro za mene. još da links nije na drugom kraju grada... potrošim goriva kolko podloge koštaju (malo djubre puno troši) ![]() ali definitivno vrijedi kupnje, morat ću uskoro otići po to ![]() EDIT: thx Doink
![]() |
#29 |
Premium
|
Taj xurface je bacanje novaca. Za tjedan dana već sporije klizi, a za 2-3 tjedna ju možeš bacit. Rađe daj 50 kn u startu za qck il neš slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Također, xsurface je dobra za miša, super miš klizi po njoj. Al nakon par tjedana korištenja se savije lagano od držanja ruke na njoj pa moraš drugu uzet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|