Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.11.2009., 20:53   #2821
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Odlicni su

Te sam prije 7-8 godina htio napraviti ...

Kako zvuce i koliko te ispalo?
Hvala...dosta znači kad te netko pohvali
Ne bih opisivao kako zvuče, a o cijeni...huh, ne želim ni sam znati koliko sam utukao samo u alat do sad. Zavrti ti se u glavi samo od nožića za glodalicu, a sa jeftinim nožićima sa osovinom koja vodi i 27000 rpm se nije za zafrkavat.

E'o srale, po tvom zahtjevu

Juan je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2009., 21:56   #2822
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Juan, svaka ti dala.

Za ovo treba puuuuno vremena i truda.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2009., 22:49   #2823
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Odlično, sviđa mi se kako si kvalitetno upustio drivere, ja sam kod svojih malih kutija bio previše nestrpljiv da to odradim
Meni je osobno samogradnja zvučnika jako zanimljiva, ali sada na to gledam malo drugačije. Ne bih izvodio konvencionalne zvučnike, nego nešto malo neobičnije i teže dobavljivo, tipa kompresione linkwitz transform subwoofere ili stražnje dipole sa nekim većim wooferom u sredini, itd. Imaš li ti kakvih sličnih projekata u planu?

Još jednom pohvale za zvučnike, finiš je fantastičan!
Roso je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2009., 23:11   #2824
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Posto sam i sam nekada napravio dosta zvucnika mogu reci da je ovo fantasticno odradjeno, nemas se sta stiditi da ih stavis u bilo koji izlobeni salon vrhunski dizajni izrada.
Svaka cast...
Staro 01.12.2009., 04:07   #2825
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Definitivno pohvala za znanje i trud potrbno da se ovako nesto sprovede do kraja. Stvarno super izgleda, a vjerujem da zvučno ne zaostaje puno za vizualnim

P.S. Ali ajde predji sa tog imageshacka na imagesforme: BIt ce lakse i tebi i nama

BTW, jel netko slsuao nove diamonde 10.1?
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2009., 14:48   #2826
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Fantastično izgledaju, svaka čast. Vještina na kvadrat!

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2009., 20:32   #2827
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
@Juan odlično izgledaju, pohvale za trud

Nego, jel tko radio neki diy mono Gainclone?
tech je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2009., 21:03   #2828
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Juan, svaka ti dala.

Za ovo treba puuuuno vremena i truda.
I stresan posao koji te natjera da smiriš živce na ovakve načine.
Evo i stalaka s kojima nisam pretjerano zadovoljan, no služe svrsi.

Juan je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2009., 23:27   #2829
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Hvala...dosta znači kad te netko pohvali
Ne bih opisivao kako zvuče, a o cijeni...huh, ne želim ni sam znati koliko sam utukao samo u alat do sad. Zavrti ti se u glavi samo od nožića za glodalicu, a sa jeftinim nožićima sa osovinom koja vodi i 27000 rpm se nije za zafrkavat.
gledaj to pozitivno , bar češ u sljedeči projekt moči ulupat više novaca na važno.

'Kozmetiku' kutija preskačem komentirat da se nebi umislio

edit: eto potrudio se nači manu
i mislim da vidim kako imaš spoj na 'stražnjima' ?
a i nije mi baš jasno kako drajveri stoje u kutijama bez vijaka ili me oči varaju jer si možda koristio imbus vijke pa zbog glave čini da je rupa ?

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Meni je osobno samogradnja zvučnika jako zanimljiva, ali sada na to gledam malo drugačije. Ne bih izvodio konvencionalne zvučnike, nego nešto malo neobičnije i teže dobavljivo, tipa kompresione linkwitz transform subwoofere ili stražnje dipole sa nekim većim wooferom u sredini, itd.
dipole woofer ?

Ako prostor nije problem možeš probat IB sub ,ili LLT, horn ,ili TL ...
ako živci nisu problem onda bandpass 6 reda?
ili OB sub ?
ili P-P ?

btw, umjesto LTC, servo sub mi se čini egzotičnija stvar.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 02.12.2009. u 23:36.
Imagine je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2009., 18:18   #2830
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Stalci i zvučnici

Alo, jel netko imao iskustva sa sličnim zidnim stalcima za zvučnike jer nije mi jasno kako se montiraju zvučnici gore na njih

zvučnici: http://www.dali.dk/display_content.p...s.html/150/838

stalci: http://www.ronis.hr/?zidni-nosaci-za-zvucnike/337/
B-Link je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2009., 18:47   #2831
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Na koje tocno zidne nosace mislis?
Staro 07.12.2009., 20:11   #2832
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Na ove zidne nosace bilo koje samo da pasu, zvučnici su teški 4kg ja mislim znaci da ih mogu podnest
Staro 07.12.2009., 21:11   #2833
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor B-Link Pregled postova
Na ove zidne nosace bilo koje samo da pasu, zvučnici su teški 4kg ja mislim znaci da ih mogu podnest
Pise ti tocno za svaki nosac kolika mu je nosivost .. Samo ti ostaje da si izaberes ljepseg.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2009., 22:01   #2834
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Ok to smo riješili, a sada me zanima sa čime ću ga pričvrstiti sa zvučnikom??? jer iza zvučnika ima samo ona rupa za "čaval"
Staro 08.12.2009., 00:55   #2835
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

to ti je shema, ako mislimo na iste, jedan dio ti se zasarafi u zid, drugi dio u zvučnik..

Ovako nesto http://www.ronis.hr/?zidni-nosaci-za...vlb-500/VLB500
Staro 08.12.2009., 01:11   #2836
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ja sam probao montirati zvučnike na zid i IMO nema tu kruha...Izgubila se neka "čvrstoća" u niskotonskom području, vulgaris stalci ftw
tech je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 15:28   #2837
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Pozdrav, evo mene opet nakon duzeg vremena. U buducnosti imam namjeru kupiti plazmu, pa u skladu stim i AV receiver. S obzirom da mi je i dalje prioritet muzika, a ne zvuk iz filma postam ovdje. Kao prvo, zanima me koja je u biti najveca prednost AV receivera naspram obicnog, znaci volio bih spojit plazmu+dvd+komp+hifi. Sad imam Sansui 9090 receiver, dali grand diva zvucnike i azur 540c v2 cd player. Cambridge-ov AV receiver 640R mi se cini kao solidna kupnja, jer je sad i na akciji: http://www.audiocinema-art.hr/proizvod/2947/640r/
I onda bih to spojio sa gore doticnim stvarima i naravno, da vidim kako bi se ovi zvucnici ponasali na ovom cambridgeu za razliku od sansuija...Uzeo bi cambridge mozda i zato jer vec imam 540C pa da to zajedno ukomponiram. Eto,hvala
Staro 09.12.2009., 06:31   #2838
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Razlika izmedju AV receiver i recimo ovog tvog je u tome, samo ime govori (AV) audio/video znaci da moze procesuirati video i audio signal. Bar koliko ja znam. A druga velika razlika je u zvuku. Ovaj tvoj predopostavljam da zvuči dosta bolje od kojekakvih AVreceivera. Stoga meni bas nema smisla davati 5 kkn za AV receiver da bi spojio plazmu+dvd+komp+hifi. Budu ti se tu javili HT experti pa ce ti bolje objasnit
Staro 09.12.2009., 07:12   #2839
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Razlika izmedju AV receiver i recimo ovog tvog je u tome, samo ime govori (AV) audio/video znaci da moze procesuirati video i audio signal. Bar koliko ja znam. A druga velika razlika je u zvuku. Ovaj tvoj predopostavljam da zvuči dosta bolje od kojekakvih AVreceivera. Stoga meni bas nema smisla davati 5 kkn za AV receiver da bi spojio plazmu+dvd+komp+hifi. Budu ti se tu javili HT experti pa ce ti bolje objasnit
Da, AV receiver ima i V komponentu očito. Ali nema nikakve logika da ta V komponenta utječe na audio dio receivera. Pogotovo što i nije neš posebo ta V komponenta, te joj je za većinu korisnika HD uređaja ovdje više kao "switch" da može više izvora uključiti, te onda birati koji želi puštati na TV.
  Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 07:34   #2840
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Da, AV receiver ima i V komponentu očito. Ali nema nikakve logika da ta V komponenta utječe na audio dio receivera. Pogotovo što i nije neš posebo ta V komponenta, te joj je za većinu korisnika HD uređaja ovdje više kao "switch" da može više izvora uključiti, te onda birati koji želi puštati na TV.
potpis na ovo podebljano.i također mogu potvrditi da vecina ljudi ce koristiti kao switch.I opet vidim podcjenjivanje audio dijela a dam se kladiti da vecina ljudi ovdje nije vidjela dalje od vivax i slicnih derivata a/v receivera i opcenito HT-a

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 09:26   #2841
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Vjerujem da Sansui bolje zvuci,no eto pitam, kada i ti AV receiveri dolaze i predstavljaju ipak neki ozbiljniji segment na trzistu...znaci AV receiver je dobar utoliko da na njega mogu sve spojiti pa iz njega birati sto reproducirati? Uglavnom nekako znam njegovu funkciju, ali mi nije bas sve kristalno jasno...
Staro 09.12.2009., 11:14   #2842
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Ali nema nikakve logika da ta V komponenta utječe na audio dio receivera.
ima... cijenom i vrlo jednostavnom (grubom) računicom.

stereo za 5k kn:

1. kućište + gumbi i terminali
2. preamp
3. izlaz lijevog kanala
4. izlaz desnog kanala
5. napajalačka sekcija za dva kanala i preamp
6. daljinac

risiver za 5k kn:

1. kućište + gumbi i terminali
2. vfd/dot ekran
3. preamp sa brdom elektronike, razno-raznim skretnicama, filterima itd.
4. izlaz front lijevog kanala
5. izlaz front desnog kanala
6. izlaz rear lijevog kanala
7. izlaz rear desnog kanala
8. izlaz centar front kanala
9. izlaz centar rear kanala
10. napajalačka sekcija za sedam kanala, tuner, preamp i ostalu elektroniku
11. d/a i a/d konverteri te dolby/dts procesori
13. tuner i njegova ekipa
14. video sekcija i njegova ekipa
15. daljinski

nećemo sada u razliku u zvuku ulaziti, ali je pogrešno reći da nema logike
syss je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 12:13   #2843
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
pojačalo" često nije kvalitetnija od kombinacije "zvučna kartica ---toslink---> receiver (DAC)".

U prvom slučaju, analogni signal putuje iz zvučne kartice preko konektora i kabela upitne kvalitete što ga dodatno kvari. Minimalno, ali ipak... a DAC od zvučne kartice je najlošija karika plus što se često mogu čuti šumovi elektroničkih komponenti iz samog kompa.

Sve te probleme nemamo u drugom slučaju s optikom i receiverom, te je ukupna kvaliteta zvuka često (puno) bolja. Radi se o tome da u drugom slučaju signal ostane digitalni sve to receivera, odnosno analogno putuje najkraći put, pa se time najmanje degradira. Osim toga, optički kabel ne prenosi ground noise.
-->
Možda nekome nema logike da AV receiver zvuči lošije od pojačala, ali činjenica je da u praksi AV receiveri imaju sklopove za pojačanje audio signala lošije kvalitete. Syss je vrlo jasno dočarao zašto je tome tako s ekonomske strane, a s političke strane firme ne žele napraviti receivere jednako dobre kao i pojačala, jer žele prodavati pojačala (koliko god se danas slabo prodaju).

Ipak, kombinacija "zvučna kartica (DAC) ---cinch---> pojačalo" često nije kvalitetnija od kombinacije "zvučna kartica ---toslink---> receiver (DAC)".

U prvom slučaju, analogni signal putuje iz zvučne kartice preko konektora i kabela upitne kvalitete što ga dodatno kvari. Minimalno, ali ipak... a DAC od zvučne kartice je najlošija karika plus što se često mogu čuti šumovi elektroničkih komponenti iz samog kompa.

Sve te probleme nemamo u drugom slučaju s optikom i receiverom, te je ukupna kvaliteta zvuka često (puno) bolja. Radi se o tome da u drugom slučaju signal ostane digitalni sve to receivera, odnosno analogno putuje najkraći put, pa se time najmanje degradira. Osim toga, optički kabel ne prenosi ground noise.
Staro 09.12.2009., 14:36   #2844
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Od sutra koristim vivaksov DVD ka transport.
Je da zvuči ka da če se disk unutra razletit al bože moj spojim ga digitalno.

Čak ču preskočit i DAC u ime dobrog zvuka jer glupo govno nema tonu dsp modova ka obični resiver.

viva la digitale
Staro 09.12.2009., 15:52   #2845
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

pojačalo" često nije kvalitetnija od kombinacije "zvučna kartica ---toslink---> receiver (DAC)".

Mislim da si mi dosta pojasnio ono sto sam i sam mislio, a to je gubljene kvalitete na putu iz zvucne prema receiveru...Koliko kostaju uopce visoko kvalitetni kabeli 3.5mm - cinch za spajanje od kompa do receivera?
Dakle meni je u planu imati sljedece:
Komp spojen na receiver preko zvucne (X-Fi Xtreme Audio trenutno, kasnije cemo vidit koja je dobra zvucna za kupit i koliko bi se izdvojilo za to) sto se zvuka tice i jos stim preko HDMI-a preko HD4850 spojit sliku na TV. E sad neznam sto se tice zvuka preko graficke(?), jer sam vidio da ATi instalira i HDMI audio driver.
Onda bih jos spojio DVD preko HDMI-a i isto tako MaxTV. I zadnja poveznica receiver i TV. E sad, s obzirom da je ovaj sansui star 30 godina vjerujem da bi 640R bolje odradio posao sto se tice reproduciranja zvuka kompa na TV, a uostalom, tu je i daljinski koji je kompatibilan sa 540C V2 cd playerom. Najupitnija je snaga i kvaliteta zvuka ovog receivera naspram zvucnika Dali Grand Diva koji su ipak jedni visokokvalitetni zvucnici. Pa eto, ako ima neko ideju neka ju slobodno kaze.
-->
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Možda nekome nema logike da AV receiver zvuči lošije od pojačala, ali činjenica je da u praksi AV receiveri imaju sklopove za pojačanje audio signala lošije kvalitete. Syss je vrlo jasno dočarao zašto je tome tako s ekonomske strane, a s političke strane firme ne žele napraviti receivere jednako dobre kao i pojačala, jer žele prodavati pojačala (koliko god se danas slabo prodaju).

Ipak, kombinacija "zvučna kartica (DAC) ---cinch---> pojačalo" često nije kvalitetnija od kombinacije "zvučna kartica ---toslink---> receiver (DAC)".

Mislim da si mi dosta pojasnio ono sto sam i sam mislio, a to je gubljene kvalitete na putu iz zvucne prema receiveru...Koliko kostaju uopce visoko kvalitetni kabeli 3.5mm - cinch za spajanje od kompa do receivera?
Dakle meni je u planu imati sljedece:
Komp spojen na receiver preko zvucne (X-Fi Xtreme Audio trenutno, kasnije cemo vidit koja je dobra zvucna za kupit i koliko bi se izdvojilo za to) sto se zvuka tice i jos stim preko HDMI-a preko HD4850 spojit sliku na TV. E sad neznam sto se tice zvuka preko graficke(?), jer sam vidio da ATi instalira i HDMI audio driver.
Onda bih jos spojio DVD preko HDMI-a i isto tako MaxTV. I zadnja poveznica receiver i TV. E sad, s obzirom da je ovaj sansui star 30 godina vjerujem da bi 640R bolje odradio posao sto se tice reproduciranja zvuka kompa na TV, a uostalom, tu je i daljinski koji je kompatibilan sa 540C V2 cd playerom. Najupitnija je snaga i kvaliteta zvuka ovog receivera naspram zvucnika Dali Grand Diva koji su ipak jedni visokokvalitetni zvucnici. Pa eto, ako ima neko ideju neka ju slobodno kaze.

Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 09.12.2009. u 16:11.
rokoko je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 16:18   #2846
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Definitivno. Preko HDMIa možeš reproducirati apsolutno sve. It's a way to go.

Provjeri samo da li je 640R HDCP kompatibilan (najvjerojatnije je), jer u protivnom nečeš moći reproducirati lossless formate (AC3 TrueHD i DTS-Master).

Probleme bi ti mogle zadavati igre koje igraš s više od 2 zvučnika, ali za te stvari ima lijeka ovako ili onako (DTS interactive npr. na mom Realteku), pa si i to provjeri ako ti je to bitno.

Interkonekcijski kabeli će ti puuuno manje pokvariti zvuk nego DAC na zvučnoj kartici. Kvalitetni interkonekti koštaju oko 100-tinjak kuna. Sve preko toga je vrlo upitna čujna razlika. Uzmi kvalitetni HDMI kabel za oko 150kn i miran si.

ATI ima elegantno riješen HDMI audio out. Tu nemaš nikakvog problema. Možda negdje nečeš odmah dobiti zvuk, pa češ morati objasniti nekom softwareu da zvuk šalje na ATI HDMI output, ali to je sitnica
Staro 09.12.2009., 16:57   #2847
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Al ga ovaj medo moze natovarit..to nitko nemoze

Citiraj:
Ova tvoja jedndžba sa 18 nepoznanica se ne rjesava tako jednostavno kako si ju ti rijesio. Za nejasnoce se obrati dezurnom matematicaru Bubbi.

Svu krivnju si svalio na taj kabal, iako svako tko iole drzi do zvuka sa kompa najmenje sto ima je bandbridge kabal, a ne neki komad zice sa bozicnih lampiona sa placa za 10 kn/1000kom.

Rokoko, koliko sam shvatio, ti zelis neki uredjaj za povezat sve elemente multimedije, dvd, hifi,com, tv i ja bi se na tvom mjestu odlucio za neki najeftiji receiver sa hdmi-jem, jer ionako koliko sam shvatio Sansui ce pogonit zvučnike, a za ovo ostalo nema potrebe trosit pare na receiver od 5 kkn.
-->
Citiraj:
Autor medo Pregled postova

Al ga ovaj medo moze natovarit..to nitko nemoze

Citiraj:
Ova tvoja jedndžba sa 18 nepoznanica se ne rjesava tako jednostavno kako si ju ti rijesio. Za nejasnoce se obrati dezurnom matematicaru Bubbi.

Svu krivnju si svalio na taj kabal, iako svako tko iole drzi do zvuka sa kompa najmenje sto ima je bandbridge kabal, a ne neki komad zice sa bozicnih lampiona sa placa za 10 kn/1000kom.

Rokoko, koliko sam shvatio, ti zelis neki uredjaj za povezat sve elemente multimedije, dvd, hifi,com, tv i ja bi se na tvom mjestu odlucio za neki najeftiji receiver sa hdmi-jem, jer ionako koliko sam shvatio Sansui ce pogonit zvučnike, a za ovo ostalo nema potrebe trosit pare na receiver od 5 kkn.
Staro 09.12.2009., 17:20   #2848
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
-cut-
Jesus. Ajmo usporedjivati kvalitetu zvuka na solo stereo audio pojačalu sa njegovim za istu cijenu visekanalnim "bratom". Nema logike!
  Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 17:53   #2849
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

@srale
Opcija je i da Sansui ostane te se koristi kao pojacalo za audio, no moguce je i da ga zamijeni 640R, ako se pokaze da je dobar za stereo audio.A ovo sto si rekao je isto moguce, da se kupi neki solidan receiver, pa da se koristi za multimediju.

btw. Hvala svima,pomogli ste mi.
Staro 10.12.2009., 05:08   #2850
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Jesus. Ajmo usporedjivati kvalitetu zvuka na solo stereo audio pojačalu sa njegovim za istu cijenu visekanalnim "bratom". Nema logike!
Pa nije Sys iz cista mira usporedjivao stereo pojacalo i receiver. Tu se povukla paralela izmedju kvalitete zvuka doticnih uređaja, neki su rekli da je čak kombinacija sa receiverom bolja.

Citiraj:
Sve te probleme nemamo u drugom slučaju s optikom i receiverom, te je ukupna kvaliteta zvuka često (puno) bolja.
Sve te probleme nemamo u drugom slučaju s optikom i receiverom, te je ukupna kvaliteta zvuka često (puno) bolja.

@Rokoko, iskreno ako je Sansui u dobrom stanju ili je napravljen refresh, ne znam kako bi taj receiver mogao bolje od njega svirati, ali sve se tu ionako zasnima na osobnim afinitetima.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na