Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.12.2009., 21:50   #211
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Koja tragedija od igre. Zašto nisu maknuli ime legende i jednostavno napravili nezavisni serijal Dirt. Više truda je uloženo u flashy hi-def menije i soundtrack pussy punk i mtv bendova nego u fiziku bilo kojeg vozila. Jos uvijek cekam igru koja ce se bar trunčicu priblizit Richard Burns, ali zasad nista. Totalno razocaranje, mozda vece nego prvi Dirt. Al eto, bar ime dočarava samu kvalitetu igre.

Toliko od mene
Staro 07.12.2009., 22:14   #212
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
meni je super igra, jedna od boljih ove godine. Odvozio sam "2 nivo" sad idem na treci.

E da GTA 4 ima tu optimiziranost, bila bi igra godine
Staro 07.12.2009., 22:57   #213
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Igra je lijepa graficki i totalno prelagana, bez pol frke sam se dovukao na lvl13 i vec mi dosadilo, pogotovo onaj Pajero i slicne drlje.

Jos uvijek ni do koljena legendarnom CMR2 i tezini te igre...kad se samo sjetim uzasa kad se sjurim punim gasom kroz Finsku i fliperane po drvecu...
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2009., 23:55   #214
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

ja sam se navozio arkadne italije u 2-ci sa pežoem 206, uvijek smo ja i burazi skidali neke rekorde u 2-3 stotinke , ako nista igra je isla na gro fpsa sa mx440 i xp 2500+
Staro 08.12.2009., 13:07   #215
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Igra je lijepa graficki i totalno prelagana, bez pol frke sam se dovukao na lvl13 i vec mi dosadilo, pogotovo onaj Pajero i slicne drlje.

Jos uvijek ni do koljena legendarnom CMR2 i tezini te igre...kad se samo sjetim uzasa kad se sjurim punim gasom kroz Finsku i fliperane po drvecu...
prije odabira vozila si povecaj tezinu, pa probaj onda...
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 16:29   #216
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Igra je prelagana na casual ali kada se stavi na extreme e onda treba puno truda i muke da se završi na prvom mjestu.
Moje mišljenje je da igra dosta dobro dočarava rally ali pošto ja nikad nisam vozio pravi rally automobil ne mogu ni znat kakva je fizika tako ni jedan drugi nemože tvrditi da ova igra nema veze sa rally-em.
Meni je ova igra ultra zabavna jer nisam očekivao simulaciju a vožnja na volanu je pogođena za razliku od Grida s kojim sam se jako razočarao što sam ga kupio.
Flatline je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 18:21   #217
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
fps drop

Bas danas malo igram dirt2 i primjetim da postoji velik drop fps-a ali samo kad promjenim kameru na unutarnju (unutrasnjost auta) i pribacim nazad na vanjsku. Igra radi, nema rusenja ali konstantno na 16 fps-a. Naime dok je kamera na defaultu (znaci vanjska) - nebitno koja, igra radi normalno.. Sve dok ne pribacim na vanjsku . Vratim na unutarnju kameru, fps opet u normali.. Ne kuzim. Dali itko ima slicne probleme? Btw, igram na ovim postavkama: 1680x1050, AA 4x, AF 16x, sve ultra/high osim postprocessinga koji je na mid.
Staro 08.12.2009., 18:28   #218
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Nemamo mi takve ultranabrijane gejmerske pile kao ti

Ja se zadovoljavam svime na high @ 1680x1050 4XAA i vsync ukljucen...40-40 frejmova po sekundi i sve leti.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 18:38   #219
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ma ja sam ovako ostavio kako mi ponudila igra i to je to igra je i ovako prekrasna ja stalno vozim na unutarnjoj kameri jer drugacije sa volanom je malo zeznuto... btw morat cu prec i dirt 1 ponovo ovaj dirt mi je odlican ne znam za vas ali meni je ovo super....
ovo je nesto izmedu arkade i simulacije i to mi bas odgv... super je sto se tako lako moze napravit terminalna steta..... ali vec sam napisao smeta mi sto nema popravljanja auta izmedu 2 staze koje se nastavljaju..... to je i razlika izmedu ovog novog i starog dirta....
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 19:20   #220
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Bas danas malo igram dirt2 i primjetim da postoji velik drop fps-a ali samo kad promjenim kameru na unutarnju (unutrasnjost auta) i pribacim nazad na vanjsku. Igra radi, nema rusenja ali konstantno na 16 fps-a. Naime dok je kamera na defaultu (znaci vanjska) - nebitno koja, igra radi normalno.. Sve dok ne pribacim na vanjsku . Vratim na unutarnju kameru, fps opet u normali.. Ne kuzim. Dali itko ima slicne probleme? Btw, igram na ovim postavkama: 1680x1050, AA 4x, AF 16x, sve ultra/high osim postprocessinga koji je na mid.
Jesi probao sa hotfix-om. Stranu - dvije je pričano o tome.
Ja nemam tih problema sa FPS-ima, al nisam ni stavljao taj hotfix.
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 21:52   #221
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Nakon što se odvozi Colin McRae challenge ima video sjećanje na njega
Dobar je ali kratak.
Flatline je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 23:28   #222
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
OK. Evo ja i buraz od 9, pola 10 vozimo onu prvu stazu kod nas, na Velebitu brijem...skidamo vrijeme, i onda udri dok neskinemo to najbolje i tako dalje.

Krenuli smo 1:55, pa 1:51, 1:49...i evo sad smo konacno odustali jer smo si preblizu sa vremenima, moje najbolje vrijeme je 1:47:15, pa ako netko želi malo "takmičenje", slobodno nek proba skinuti moje vrijeme, vozio sam na trust "kršX" volanu, ali tko zna zna

Sto se igre tice, u kombinaciji sa volanom, igra je ludnica, pogotovo ako imate buraza koji je nabrijan, onda nikad kraja...em jos kad mlađi buraz uhvati derat

A i moja konfica se fino drži na 1600x1200, na high sve, ali bez fsaa na oko 45 fps-a...

BTW, kad upalim vsync fps-i su mi lockani na 30?

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 08.12.2009. u 23:42.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 00:15   #223
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 09:44   #224
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Odigrao sam igru i mogu reči da je dobra, GRID mi je bio možda mrvicu bolji jer vise volim cestovne utrke nego rally, ali sve u svemu 9/10
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 10:23   #225
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Meni se u igri ne sviđa to šta su teksture karoserije auta totalno loše. Mogli su ih složit full oštre jer bi izgledalo 5 puta bolje! Ono blato na autima izgleda totalno bzvz sve je mutno.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 10:55   #226
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Meni se u igri ne sviđa to šta su teksture karoserije auta totalno loše. Mogli su ih složit full oštre jer bi izgledalo 5 puta bolje! Ono blato na autima izgleda totalno bzvz sve je mutno.

ostavština od grida.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 11:08   #227
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Da. Instalirao sma i fix i to sve, i opet steka u kucici...mislim nije greda, al s vremenom me pocne zivcirat

Bitno je da ostalo normalno radi.

edit: 5 fps-a konstantno
Staro 09.12.2009., 11:11   #228
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Krenuli smo 1:55, pa 1:51, 1:49...i evo sad smo konacno odustali jer smo si preblizu sa vremenima, moje najbolje vrijeme je 1:47:15, pa ako netko želi malo "takmičenje", slobodno nek proba skinuti moje vrijeme, vozio sam na trust "kršX" volanu, ali tko zna zna
evo nova zanimacija hehe 1:45:14
doduse ja imam volan koji ipak nesh valja
kontam da bi se moglo to ispod 1-40 navuc sigurno jer ja nisam bas neki uber vozac, a i onih par zavoja s rucnom sam mogao i bolje odvozit :F

nish, idem prat dalje, pa ukoliko se neki pacijent javi s boljim vremenom da mu imam sta podmetnut

edit prvi:
sunce ti kalajsavo, za 2 stotinke me opro 1:43:58 nemoze to tako hehe
inace da prva shubara ona, samo si namjestim postavke diferencijala, prijenos, ovjes itd. ko zna mozda bolje na defoltu i to ostavit .

edit drugi:
ali ipak 1:42:85, dosta za danas
btw. jesam ja corav il se nemre sejvat replay? to bi bilo zgodno bas :F

Zadnje izmijenjeno od: tole_. 09.12.2009. u 20:04.
tole_ je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 11:13   #229
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
evo nova zanimacija hehe 1:45:14
doduse ja imam volan koji ipak nesh valja
kontam da bi se moglo to ispod 1-40 navuc sigurno jer ja nisam bas neki uber vozac, a i onih par zavoja s rucnom sam mogao i bolje odvozit :F

nish, idem prat dalje, pa ukoliko se neki pacijent javi s boljim vremenom da mu imam sta podmetnut
Opala

NIšta, evo palim, idem ja to skinut dok mi se volan nije potrgao, ali vozaca ne cini volan, kao niti covijeka odijelo
p.s. nadam se da nevozis nabrijane aute, vec onog prvog subarua

Edit3: 1:43:56

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 09.12.2009. u 20:27.
Staro 09.12.2009., 11:51   #230
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ovo je jedna od najzabavnijih trkaćih igrica koje sam imao prilike zaigrat..dirt 1 sam preskočio i općenito nisam neki poznavatelj cijelog serijala..al ova igra me oduševila..prvenstven ciljajući na grafiku..predobro izgleda..i to još igram na DX9 sa svim detaljima na HIGH/ULTRA..meni bez problema se vrti na hd4850 i E8400..ne znam kako bi trebala simulacija izgledat u rallyu al ovo je meni odlična igrica koju definitivno ne bi trebalo zaobić
skyman je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 14:40   #231
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Jel zna netko kak se u ovoj igri mjenja FOV(field of view) i koliko je defaultni?
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 16:04   #232
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Koja tragedija od igre. Zašto nisu maknuli ime legende i jednostavno napravili nezavisni serijal Dirt. Više truda je uloženo u flashy hi-def menije i soundtrack pussy punk i mtv bendova nego u fiziku bilo kojeg vozila. Jos uvijek cekam igru koja ce se bar trunčicu priblizit Richard Burns, ali zasad nista. Totalno razocaranje, mozda vece nego prvi Dirt. Al eto, bar ime dočarava samu kvalitetu igre.

Toliko od mene
Drago mi je čuti frende tvoje mišljenje, ali isto tako brijem da to možda nije ni poanta te igre. Sigurno da su igrači tvojih svjetonazora ovdje zakinuti za igru krcatu vjernih kopija automobila koji će se i kretati po nekih fizičkim zakonima ali iskreno BMK .

Gle meni je igra totalni fun, toliki da kada skinem drugog (jer sam ja prvi) idem voziti stazu još jednom jer znam da mogu skinuti još koju sekundu. Meni je količina zabave stvarno primarnija jer nakon cijelog dana na poslu mi se stvarno ne da podešavati auto i razmišljati da li su mi postavke diferencijala ili kojeg qrca već u redu za tu podlogu .
Daddy je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 17:30   #233
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova
Drago mi je čuti frende tvoje mišljenje, ali isto tako brijem da to možda nije ni poanta te igre. Sigurno da su igrači tvojih svjetonazora ovdje zakinuti za igru krcatu vjernih kopija automobila koji će se i kretati po nekih fizičkim zakonima ali iskreno BMK .

Gle meni je igra totalni fun, toliki da kada skinem drugog (jer sam ja prvi) idem voziti stazu još jednom jer znam da mogu skinuti još koju sekundu. Meni je količina zabave stvarno primarnija jer nakon cijelog dana na poslu mi se stvarno ne da podešavati auto i razmišljati da li su mi postavke diferencijala ili kojeg qrca već u redu za tu podlogu .
Lijepo rečeno
skyman je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 17:45   #234
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
moram priznat i više nego solidna arkada,taman ono po ovim kišnim danima za pustit malo mozak na pašu i uživat u lijepoj grafici...čak i kante stare oko 2 godine kao i moja mogu terati igru na max detaljima,a igra preljepo izgleda
i čini mi se da neki od ključnih ljudi koji su radili igru ili je Hrvat ili stvarno voli Hrvatsku jer osim što u igri imaju hrvatske staze u onoj kamp kućici(čitaj meni) se nalazi hrvatska zastava neovisno koju nacionalonost izabereš u profilu)
i sad što su neki nezadovoljni igrom ovo ono,vidljivo je u prve 3 min igranja da da nisu ni htjeli napravit simulaciju nego čistu arkadu što je po meni dobro jer mi se neda drkat sa namještanjem guma i sličnim sranjima...igram čisto da se opustim...a ako je nekom do simulacija onda neka zaigra onda neku simulaciju
uglavnom dao bio ocjenu 4/5
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 20:04   #235
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

evo i mene na Velebitu:

Staro 09.12.2009., 20:26   #236
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
evo i mene na Velebitu:

Ideš, svaka ćast

Ubio si (me)! Danas mislim da necu skidat to vrijeme, sutra imam kolokvij
Staro 09.12.2009., 20:35   #237
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova

Baš obrnuto, nitko od Colin-nostalgičara ni ne traži simulaciju ala GTR, nego im samo fali dobri stari Colin A Colin je bija baš za to šta si napisa, za jebenu zajebanciju, bilo sam nakon posla obarajući sam svoje krugove na dragoj stazi ili sa ekipon u krug na "best time" ili sa jednin prikon na iston monitoru. Podešavanja diferencijala i fizički zakoni my ass

DIRT nije loš za to isto, al Dirt nije reli, u Dirtu je premalo relija tako da ovo nikako ne može bit reli, eventulano off road zabava A nama fali relija, jer ga na PCu više uopće nema, kao ni F1 recimo...

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je online   Reply With Quote
Staro 09.12.2009., 20:47   #238
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ideš, svaka ćast

Ubio si (me)! Danas mislim da necu skidat to vrijeme, sutra imam kolokvij
hvala

jos uvijek imam osjecaj da sam prespor u hairpinovima, a tu se kriju dragocjene sekunde
Staro 10.12.2009., 08:44   #239
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Baš obrnuto, nitko od Colin-nostalgičara ni ne traži simulaciju ala GTR, nego im samo fali dobri stari Colin A Colin je bija baš za to šta si napisa, za jebenu zajebanciju, bilo sam nakon posla obarajući sam svoje krugove na dragoj stazi ili sa ekipon u krug na "best time" ili sa jednin prikon na iston monitoru. Podešavanja diferencijala i fizički zakoni my ass

DIRT nije loš za to isto, al Dirt nije reli, u Dirtu je premalo relija tako da ovo nikako ne može bit reli, eventulano off road zabava A nama fali relija, jer ga na PCu više uopće nema, kao ni F1 recimo...
Ova zadnje je u potpunosti istina ali opet sasvim druga priča.
Konkretno sam se samo usmjerio na količinu zabave koju mi ova igra pruža, koncept vožnje stavlja u drugi plan. Rado bi odvozio kao u CMR2 cijelu Finsku opet sa 205-icom, ali those days are done. Dok se ne vrate rado ću naganjate Eclipse pa Utah-i.

Kad smo već na Utah-i, koja vremena radite na prvoj stazi sa Trailblazer autima?
Moje najbolje je bilo (ako se ne varam, a a kasnije stavim i SS) je bilo 3.03.85 sa Mitsubushi Eclipse GT. Siguran sa da to ide i ispod 3 minute.
Daddy je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2009., 09:04   #240
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Utah nisam vozio ali sam oduševljen Hrvatskom, Malezijom, Kinom i Marokom. Presavršeno dobro.
Hamm je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na