|
![]() |
#211 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Koja tragedija od igre. Zašto nisu maknuli ime legende i jednostavno napravili nezavisni serijal Dirt. Više truda je uloženo u flashy hi-def menije i soundtrack pussy punk i mtv bendova nego u fiziku bilo kojeg vozila. Jos uvijek cekam igru koja ce se bar trunčicu priblizit Richard Burns, ali zasad nista. Totalno razocaranje, mozda vece nego prvi Dirt. Al eto, bar ime dočarava samu kvalitetu igre. Toliko od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Igra je lijepa graficki i totalno prelagana, bez pol frke sam se dovukao na lvl13 i vec mi dosadilo, pogotovo onaj Pajero i slicne drlje. Jos uvijek ni do koljena legendarnom CMR2 i tezini te igre...kad se samo sjetim uzasa kad se sjurim punim gasom kroz Finsku i fliperane po drvecu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() ja sam se navozio arkadne italije u 2-ci sa pežoem 206, uvijek smo ja i burazi skidali neke rekorde u 2-3 stotinke ![]()
![]() |
#215 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Igra je prelagana na casual ali kada se stavi na extreme e onda treba puno truda i muke da se završi na prvom mjestu. Moje mišljenje je da igra dosta dobro dočarava rally ali pošto ja nikad nisam vozio pravi rally automobil ne mogu ni znat kakva je fizika tako ni jedan drugi nemože tvrditi da ova igra nema veze sa rally-em. Meni je ova igra ultra zabavna jer nisam očekivao simulaciju a vožnja na volanu je pogođena za razliku od Grida s kojim sam se jako razočarao što sam ga kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
fps drop
Bas danas malo igram dirt2 i primjetim da postoji velik drop fps-a ali samo kad promjenim kameru na unutarnju (unutrasnjost auta) i pribacim nazad na vanjsku. Igra radi, nema rusenja ali konstantno na 16 fps-a. Naime dok je kamera na defaultu (znaci vanjska) - nebitno koja, igra radi normalno.. Sve dok ne pribacim na vanjsku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ma ja sam ovako ostavio kako mi ponudila igra i to je to igra je i ovako prekrasna ja stalno vozim na unutarnjoj kameri ![]() ![]() ovo je nesto izmedu arkade i simulacije i to mi bas odgv... super je sto se tako lako moze napravit terminalna steta..... ali vec sam napisao smeta mi sto nema popravljanja auta izmedu 2 staze koje se nastavljaju..... to je i razlika izmedu ovog novog i starog dirta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ja nemam tih problema sa FPS-ima, al nisam ni stavljao taj hotfix. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK. Evo ja i buraz od 9, pola 10 vozimo onu prvu stazu kod nas, na Velebitu brijem...skidamo vrijeme, i onda udri dok neskinemo to najbolje i tako dalje. ![]() Krenuli smo 1:55, pa 1:51, 1:49...i evo sad smo konacno odustali jer smo si preblizu sa vremenima, moje najbolje vrijeme je 1:47:15, pa ako netko želi malo "takmičenje", slobodno nek proba skinuti moje vrijeme, vozio sam na trust "kršX" volanu, ali tko zna zna ![]() Sto se igre tice, u kombinaciji sa volanom, igra je ludnica, pogotovo ako imate buraza koji je nabrijan, onda nikad kraja...em jos kad mlađi buraz uhvati derat ![]() A i moja konfica se fino drži na 1600x1200, na high sve, ali bez fsaa na oko 45 fps-a... BTW, kad upalim vsync fps-i su mi lockani na 30?
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 08.12.2009. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
muimerP
|
Da. Instalirao sma i fix i to sve, i opet steka u kucici...mislim nije greda, al s vremenom me pocne zivcirat ![]() Bitno je da ostalo normalno radi. edit: 5 fps-a konstantno ![]()
![]() |
#228 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
doduse ja imam volan koji ipak nesh valja ![]() kontam da bi se moglo to ispod 1-40 navuc sigurno jer ja nisam bas neki uber vozac, a i onih par zavoja s rucnom sam mogao i bolje odvozit :F nish, idem prat dalje, pa ukoliko se neki pacijent javi s boljim vremenom da mu imam sta podmetnut ![]() edit prvi: sunce ti kalajsavo, za 2 stotinke me opro 1:43:58 ![]() inace da prva shubara ona, samo si namjestim postavke diferencijala, prijenos, ovjes itd. ko zna mozda bolje na defoltu i to ostavit ![]() edit drugi: ali ipak 1:42:85, dosta za danas ![]() btw. jesam ja corav il se nemre sejvat replay? to bi bilo zgodno bas :F Zadnje izmijenjeno od: tole_. 09.12.2009. u 20:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() ![]() NIšta, evo palim, idem ja to skinut dok mi se volan nije potrgao, ali vozaca ne cini volan, kao niti covijeka odijelo ![]() p.s. nadam se da nevozis nabrijane aute, vec onog prvog subarua ![]() Edit3: 1:43:56 ![]() ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 09.12.2009. u 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ovo je jedna od najzabavnijih trkaćih igrica koje sam imao prilike zaigrat..dirt 1 sam preskočio i općenito nisam neki poznavatelj cijelog serijala..al ova igra me oduševila..prvenstven ciljajući na grafiku..predobro izgleda..i to još igram na DX9 sa svim detaljima na HIGH/ULTRA..meni bez problema se vrti na hd4850 i E8400..ne znam kako bi trebala simulacija izgledat u rallyu al ovo je meni odlična igrica koju definitivno ne bi trebalo zaobić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
The Kwisatz Moderach
|
Citiraj:
![]() Gle meni je igra totalni fun, toliki da kada skinem drugog (jer sam ja prvi) idem voziti stazu još jednom jer znam da mogu skinuti još koju sekundu. Meni je količina zabave stvarno primarnija jer nakon cijelog dana na poslu mi se stvarno ne da podešavati auto i razmišljati da li su mi postavke diferencijala ili kojeg qrca već u redu za tu podlogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
moram priznat i više nego solidna arkada,taman ono po ovim kišnim danima za pustit malo mozak na pašu i uživat u lijepoj grafici...čak i kante stare oko 2 godine kao i moja mogu terati igru na max detaljima,a igra preljepo izgleda ![]() i čini mi se da neki od ključnih ljudi koji su radili igru ili je Hrvat ili stvarno voli Hrvatsku jer osim što u igri imaju hrvatske staze u onoj kamp kućici(čitaj meni) se nalazi hrvatska zastava neovisno koju nacionalonost izabereš u profilu) ![]() i sad što su neki nezadovoljni igrom ovo ono,vidljivo je u prve 3 min igranja da da nisu ni htjeli napravit simulaciju nego čistu arkadu što je po meni dobro jer mi se neda drkat sa namještanjem guma i sličnim sranjima...igram čisto da se opustim...a ako je nekom do simulacija onda neka zaigra onda neku simulaciju uglavnom dao bio ocjenu 4/5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
muimerP
|
![]() |
#237 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() DIRT nije loš za to isto, al Dirt nije reli, u Dirtu je premalo relija tako da ovo nikako ne može bit reli, eventulano off road zabava ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
The Kwisatz Moderach
|
Citiraj:
Konkretno sam se samo usmjerio na količinu zabave koju mi ova igra pruža, koncept vožnje stavlja u drugi plan. Rado bi odvozio kao u CMR2 cijelu Finsku opet sa 205-icom, ali those days are done. Dok se ne vrate rado ću naganjate Eclipse pa Utah-i. Kad smo već na Utah-i, koja vremena radite na prvoj stazi sa Trailblazer autima? Moje najbolje je bilo (ako se ne varam, a a kasnije stavim i SS) je bilo 3.03.85 sa Mitsubushi Eclipse GT. Siguran sa da to ide i ispod 3 minute. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|