|
![]() |
#871 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam tko je popunjavao ovu stranicu i na koju foru ali eto : http://www.automobilija.net/katalog/...w12/4/7700/69/ Kombinirano 9.9 litara,možda u leru,da. ![]() Na njemačkim audi forumima cifre su slijedeće, verbrauch auBerorts,vanka je li..na otvorenoj 10,30 L/100km, innerorts, unutra je li, 20,40 L/100km. Ne znam kakvom vožnjom,ali eto,nije baš 9.9 kombinirano. Možda momci ler mislili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam jednu anegdotu sa terencima. Da bude još slađe radi se o jednom saborskom zastupniku, neću govorit kojem. Lik u X5, a napado snijeg i idemo uzbrdo i on morao na pola brda izać iz auta i nastavit pješke. Ja lijepo prođem u Subaru od 700kg sa 4x4 bez trunke proklizavanja kotača. Baš sam se osjećao moćno u tom trenutku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Za vas, očito neupućene; range rover=bmw x5 - komplet pogon, donji postroj, motorizacija....
![]() |
![]() |
#875 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#876 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
motorizacija nije sigurno ista, bar ne kroz sve modele. edit: The current V8 used in The Ford Motor Group's British Luxury Division appears in Jaguar and Land Rover, in a 4.2 (Jaguar XJ, XK and S-Type), 4.2 supercharged (Jaguar XJR, XKR, S-Type-R, Land Rover Range Rover and Range Rover Sport) and a 4.4 (Range Rover and Range Rover Sport) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Banned
|
To je Land Rover Defender 90/110, ne možeš to uspoređivati terenskim performansama sa ovim V8 Supercharged Rangeovima,to su šljokica-šminka modeli,spram ovog murjačkog gore koje si linkao. ![]() ![]() ![]() Range Rover nije isto što i Land,Defender. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
gadget freak
|
Citiraj:
A to što neki ovdje brkaju LAND rover i RANGE rover, to je drugi par čarapa i to dovoljno govori o poznavanju tematike.
![]() |
![]() |
#880 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Banned
|
Samo kažem,strašno. ![]() Lijepo sam ti rekao samo,da to nisu ni približno terenci,nazovimo ih, istih mogućnosti,bez uvrede da si ti to ranije znao,i sam si nešto slično sugerirao. A ti si uzvratio u svom stilu,nepotrebno sisa. Zato sam rekao strašno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
ma neće se lokat tema, samo će netko opet, bez razloga, obrisat postove! Bezveze se tu prepirete o nepotrebnosti X5 M serije, Q7 W12, RangeRover Sporta i ostale ekipe. Stvar je jednostavna, auti su oduvjek bili mjerilo imovinskog statusa što se pogotovo manifestira kod nas na balkanu di postoje slučajevi da obitelji žive u šupi, podrumu, tavanu i to kao podstanari al bitno da je ispred kuće BMW! Pogledajte sa discoverya epizodu: Million dollars cars i što kaže psiholog o autima! PS Realno gledajući, da imam para, kupio bih si Q7 ![]() EDIT: @Router Šteta što fali jučerašnja rasprava!
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 08.12.2009. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da je Clarkson dobro sumirao za x5 m , q7 v12 tdi , i range 5.0 = totally pointless ![]() Ali ne mogu mu oprostiti kaj je twingo onak razvalio,i poslao u vodu. Slab sam valjda na te male jurilice,ili kaj je neko rekao lijesove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kad pricate bedastoce. SUVovi su sminka i gotovo. Skupa sa raznim uzdignutim divokozama sa AMG znackama. Sad zasto ih netko kupuje, tko ih kupuje - to je za forum.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Dobro fleks kaže,forum.hr..ne možeš shvatiti ono za šta nemaš para,toga se ja držim.Normalno da ne kužim čemu X5 M,kad bi i sa 2.0d X3 bio glavni Sejo Kalač subotom vani. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Sjecam se ![]() Nego,iz prve epizode nove sezone-onaj sudar gallardo i dacia... i spavanje u autima,stvarno najbolje jos dosad. I onda cesta u rumunjskoj sa onim zavojima na kraju,stvarno im je posao zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#890 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Al kaj ti budeš sa autom koji je veličine mini busa?Vozil se po gradu?Baš me zanima kak se budeš u rushouru sparkiral u centru Zagreba sa tim so called SUV-om... Ti auti su za zadrte balkance i seljacine(NHF) iz konjsčinske...back to topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Po ovom tvom bi se dalo zaključit da se Q7, X5, X6, RR S, Cayene i svi ostali iz klase prodaju samo na balkanu?
![]() |
#892 | |
JDM
|
Citiraj:
Moj prijatelj vozi quashkaia zato sto picice padaju na suvove. jel prizna - prizna. Moj najbolji prijatelj vozi crxa zato sto je racer i boli ga quratz sto neka picica misli o njegovoj staroj hond. Jel to prizna - prizna. Moj prijatelj odvjetnik vozi MLa zato sto hoce djelovati mocno, jel prizna - prizna. Auto je dio imagea. Sad sto furas, tvoj problem. Ali da su vecina tih auti za kojima mladjarija po forumu slini totalna glupost - jesu itekako. Kolko poznam fahrera sa autima od 5000 kubika, pa nisu nikad papucicu stisnuli, nego ih imaju samo kao simbol necega da je to strasno. Da sam bogat. Kupio bi lotusa ili NSXa. Zasto ? Zato sto je ruzan, al ide i nema glupe elektronike. Danas kupis ferraria od 500+ ks i vozis ga ko alfu mito. Nekad si morao biti baja da bi znao to prebacit na podlogu. Auti su konfekcija i danas se skoro SVI rade po principu za sve. nema vise duse u njima i to je zalosno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
PS Hoćeš mi bit prijatelj pošto imaš takve prijatelje?
![]() |
![]() |
#894 | |
JDM
|
Citiraj:
Mislim koja je svrha tog auta ? Navecer na jarunu ? Ono ubi se. Niti ga mozes upeljat u disko, niti mozes nesto posteno tako uloviti. Vjeruj mi probao sam. Na lovu ti se kelje kurvetine i slicne. Znam jer sam proveo zadnja 2 mjeseca loveci jednu takvu. Na kraju dana skuzis - onak wtf. Pa njoj je BMW vrhunac mentalnog sklopa - jos ak si celav to je to ! Jel ti to treba u zivotu ? Pa bas i ne... auto se kupuje za svoj gust. q7 toureg i slicno. Ono to NEMA smisla. NEMA. Jos kuzim kupit nekakvog gutaca kilometara tipa a8 ili ultra udobne limuzine tipa neznam c6, jer si pun q na autobahnu... Ali to su SVE dosadni auti. a i te sve 2 i pol tonske limuzeni NISU fun auti. Pa to je tako inerentno po zavojima da to nije istina. Ono NEMA gusta i filinga. I onda te jos neki francuz za 12k € napere ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AWJ0_a0ns2U Meni netreba auto da bi privlacio pozornost na sebe niti da bi mi dizao coolnes faktor. To nije svrha auta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da sumiramo- http://www.youtube.com/watch?v=eNoVktFPtzs Inače kad smo kod Clia, meni je 182 puuuno draži od 197, jednostavno je nekak ljepši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() 182 je klasik. 197ima dosta problema, a i nije mi nesto posebna. 182 ima onu crticu ![]() isto ko i šiferica VTS. Sad bas gledam neke kombinacije da uzmem jednu. Napokon. Koja je to igracka. A izrazi lica vozaca - jos bolje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Comprende!? Tako da bez generaliziranja molim ![]()
![]() |
![]() |
#898 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Na kraju krajeva za to je i napravljen ![]() Imam neopisivu zelju probat novog twileta sa cup ovjesom. Samo me trta da jako plese po rupama i grbama. Bio jedan zuti omotan oko stupa ak se sjecam tocno ![]() Zgodno za vidjeti, ali nije mi nikad bio fetiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|