|
![]() |
#1801 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ima i onoga: "Prije su djevojke znale kuhati kao majka, a sada znaju piti kao otac." ![]() ![]() A jednom davno, u samim začecima CODa 4 bila je i ona ženska "Rudlava" (ako se ne varam na CTN serveru) ![]() Ženska je rasturala ![]()
![]() |
![]() |
#1804 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Premium
|
I meni je nick SimonaGotovac, priceless je kada netko od igrača misli da sam curica pa počne uletavanje, al onda ga na tim speaku pozdraviš muškim glasom ![]() Usput, gdje na kraju uzeti key za ovaj izrod od CoD-a, a da nebudem popusil bananu sa steama odma drugi dan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Javna kuca je jos uvijek up & running, jos uvijek je TDM sa dozvoljenim svim oruzjima i perkovima, a i Rudlavu mozete jos uvijek pronaci tamo ![]() ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Vjerojatno je bilo, al opet malo za razbibrigu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IsM4n5RmdMI http://www.youtube.com/watch?v=1FKty5Kpf4w
![]() |
#1809 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Jako puno citera se narodilo preko vikenda kako mi se cini. I to sve lvl 20-25 noobovi sa wallhackom. Jeste i vi primjetili da su svi preko noci postali "pro igraci"? Btw hammer i Icy sorry sto sam napustio igru prvo me antivirus zeznuo a onda djevojka oce skinut neki film psmtr, nikad mira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
|
Ma nismo ni mi dugo ostali, dobro je u zadnji čas pobjedili onaj Dominaton softcore ![]() 200:190 bilo... jako tijesno, sa tim da su nas počeli gaziti u zadnjoj minuti i sa nekig našeg vadstva 160:80 oni nas i prestigli ![]() Pa dobiju chopper gunner pa vamo pa tamo A od tog chopper gunner nemoš se sakrit ni da hočeš na Scrapyard mapi Mogli bi večeras nabaciti koju ![]()
![]() |
#1812 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ako nekome jos treba: THOMSON modem NAT: Open na THOMSON TG782 radi ![]() imam dodan port forwarding preset koji vec postoji pod: Game & Application Sharing > Steam Games |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja nisam mogao sinoc jer sam igrao sa frendom pocetnikom (za sada..), a i veceras cu tako dok se malo ne uhoda!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Eto, level 43. Kako je glupo što nema kickanja... Sad neki tip (i cijeli njegov klan), mislim da mu je nick bamb!no ili tako nešto ima aimbot. Kroz zidove, preko cijele mape... iz prve headshot... Mogli bi ubaciti neki sustav da te automatski kicka ako napraviš 10 headshota za redom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1818 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Katastrofa, dođem danas malo igrat, i prvi host aimobot. Odem na drugi i opet aimbot. Sve više i više ih je. Pod hitno će trebat poduzet nešto u vezi toga jer će se naveliko množit.
![]() |
#1821 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
istina, jucer su me resetali u glavu samo tako, i to uvjek isti igrac -.-'', al valjda budu update-ali igru pa banali te ludake |
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
kao sto je netko vec napisao, ako netko kupi igru biti ce malo pazljiviji sto radi, a ovi koji ju "kupe" i igraju MP ne gube nista ako ih banaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Kako proći onu misiju u Special ops sa onim oklopljenim jugernautsima ![]() ![]() Mora li se sve misije preći na veteran kako bi se sve otključalo ili je dosta na harded(2težina) ![]() Edit:uspjeo sam rješiti seronje i završio misiju sad još samo trebam 6 misija da bi otključao zadnju ECHO, LooL Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 09.12.2009. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | |
|
Citiraj:
Ja ju pokušavam preči sam i nikako. Igram na onome medium (da dobijem 2 zzvijezdice) Ide mi dobro i onda uvijek nešto uyebem, najčešće tam kad uzmem šta trebam i skočim dolje iz aviona. Jednom sam došao na 5 metara do kraja, i samo trebam ući u zeleni dim, a ganjao me Jaggernaut (bio sam mu pobjegao i on trčao za mnom dobrih 200 metara ![]() ![]() Pokušao sam bar 20ak puta tu stazu, nije tak teška koliko ja jednostavno zayebem uvijek nešto u njoj Nego, konačno: ![]() 1000 killova sa M4A1, i jedan lijepi Emblem: ![]()
![]() |
![]() |
#1827 |
|
Yupp, da nisam išao na Prestige davno bi ja imao i Fall kamuflažu za M4 ![]() A kad otključaš prestige za svako oružje ti se otvori još 2 challengea - Veteran i Mater ![]() Veteran za obične killove sa tim oružjem a Master za Headshotove Veteran 1 - 500 killova (2500 exp) Veteran II - 1000 killova (10000 exp) Veteran III - 2500 killova (10000 exp) dalje neznam dal ide ![]()
![]() |
#1829 |
|
Kakvi crni admini? ![]() Vi ko babe iz bolesti, mjesecima se govori o tome kak nema servera ni admina, ovdje je prisutan matchmaking i bilo koji igrač može biti host ali on je u tom slučaju samo host sa 0 pingom, i nitko tu nema admin prava da kicka/bana i slično
![]() |
|
|