|
![]() |
#843 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#846 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#851 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#852 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa bolje to nego ovi suv-evi... godinama već pričam ovo što su oni rekli - to su jednostavno pointless auti u službi demonstracije sile. na cesti su preogromni, za ikakvu agilnost trebaju 300+ konja i kamijonskog momenta, na offroadu ih redom preyebe panda 4x4, u gradu neću ni spominjat kako se snalaze. fakin amerikanizacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Mislim neznam na kojim bi drogama morao biti da kupim suva. Jest da picice padaju na to, ali picice padaju i na lanac oko vrata i repliku tissota na ruci, tak da sve pada u vodu ![]() auto mora biti sto manji, laksi i sto jaci, dakle jedini auto je lotus ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma od tog bježim u prvi jarak kad ga čujem iza sebe,tj. kad me prosvijetli LED-icama,skupa s mozgom. Monstrum auto,S8. Što se Lotusa tiče,šta nije bio jedan Elise,KR-omanjonec. Viđao sam ga ispred onih birtija na savskom mostu,ispod Baschiere2. ![]() Eh,da..picice,zanimljiva je jedna trebica,u mazdi mx3/5 čini mi se,crnoj - novi model skroz. Na minus 50 se vozi spuštenim krovom i drifta po horvaćanskoj sa sunčanim naočalama,ne znam jesi ju imao prilike konfrotirati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
@zwer Renault Clio Sport xxx > ostali, iako dotične prati priče o šarolikoj kvaliteti. ![]() Abarthovog Fiću je pojeo jedan 205 GTI. (EVO 40-to izdanje). @ostali Zanimljivo kako uvijek isti pojedinci pišu o raznim picicama, trebama i učinku voznog parka na iste. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Moderator
|
Citiraj:
neki dan turirao malo kajena i super to sve dere se i ide i sve... ali je problem što to nije porše nego tuareg sa porše značkicama. prilično sam ravnodušan ostao, osim na ono što vrijedi - motor i grmljavina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Istina,sa 400+ ks ne ideš u polje. ![]() Nisam imao prilike sjesti u čejena ![]() ![]() Ne znam nikoga,a hvala Bogu imam plejadu ljudi iz ekipe koji furaju ili stare ili nove X5,da je mrdnuo van grada s njim. To je do 30k eura za stari,tj. do 50k za novi model čistog qrčenja. Pic-mobil i čisti fors. Meni se recimo jako sviđa ovaj 4-turer Porsche, Panamera, uvijek naprosto zanijemim na duljinu i širinu izvjesnog bijelog koji kruži zg prometnicama, vidio sam ga i iza ML-a,i pored A8-ice, mislim,auto je stani - pani. Atrakcija. http://www.porsche.com/usa/models/panamera/ Mora biti fantastičan doživljaj i voziti ga,i biti vožen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Moderator
|
ma to je sve ukus, nema smisla raspravljati... ja vozim malog francuza, ništa značajno, ali kao takva sirotinja mogu vidjeti kroz naočale realnosti da tko kupi ovo pravljeno po uzoru na stariju sestru pored ovog ili ovog, koji je i duplo jeftiniji ak se ne varam i moj osobni favorit dizajnom - je bonkers ![]() no dobro, možemo sad tu 3 dana razglabat, radi se jednostavno o ukusima... Zadnje izmijenjeno od: syss. 07.12.2009. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pretjerali su sa ovim unistavanjem Twinga133. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Super je nova epka, a i onaj Range Rover ![]() Jedino što sam očekivao da će bit bolje onaj prvi test onih aerodromskih vozila. Očekivao sam da će zamjenit ta vozila sa boljima npr. umjesto onog smeća što vuče prtljagu da će te prikolice nakeljit na Lamborghini-ja ![]()
![]() |
#869 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#870 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
da A8L W12 6.0 je ta zvijer
![]() |