|
![]() |
#421 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Čini se da bi..odo danas nakon posla,da je bliže pijanac,povezao bih ga. ![]() Uglavnom priča u dva reda ide ovako,unusmedia vemil cijenik je ažuriran - to je bitno,valja posjetiti web i potražiti ima li šta. Drugo,sve šta je rasploživo - bi i trebalo biti,na Vrbanima. Treće - reklamacije bi trebale biti ostvarive,također ondje,u servisu. Baš ću vidjeti te OCZ kitove,šta je njemu krepao taj baš,800mhz Vista upgrade? |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#423 |
Banned
|
Pretpostavio sam da je jer su imali inventuru prošli tjedan,nisam spavao pred poslovnicom da čekiram svaki dostavni koji je prošao. ![]() ![]() Edit : PAK-u sam zeo DDR3 za lap,1gb je 84kn..sebi sam zeo Elixir neke ramčuge DDR2 2gb 1066 209kn je keks,isplati se,koliko vidim i clockaju se ![]() Ima grafa,ima tona caseova,čini mi se da sam bio u pravu,dosta robe iz drugih poslovnica je vraćeno na Vrbane,isplati se zaviriti ovako ciljano,DDR2 ova mema,GB psu,neki case laganini,neki zvučnici hi-fi,i slično. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 04.12.2009. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
kaj je ovo rasprodaja do kraja ili? |
![]() |
![]() |
#428 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Promijenili ime i nastavljaju s poslovanjem, barem tako izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Banned
|
Tako i je kako Dani kaže,nastavili di su stali..tko zna šta će tu bit..možda se i spase,u manjem opsegu..ali to nije ista pravna osoba više,ne bi smjela biti. Pogledati ću baš šta dno računa kaže,mislim da sam gledao 20 000kn temeljni kapital,trgovačko društvo znači izgleda. Što su bili i prije,možda će nastaviti sa manje poslovnica,ne bih znao,uži asortiman se nameće isto kao logičan slijed. Ali ima u redu stvari,nadam se samo da neće propast,garancija na RAM je 3g. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ali još uvijek im je telefon nepoznat pojam. Ma koliko puta zvao nikad se ne javljaju. Vjerujem da nisu napravili nikakve "čistke" unutar firme, već samo rename i sve po starom. Žalosno i jadno. Citiraj:
K: 7950GX2, 8800 Ultra, GTX295 Zadnje izmijenjeno od: fran123456. 04.12.2009. u 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Nekakva unusmedia preuzela Vemil? ![]() Na telefone mi se nitko ne javlja, a volio bi znati imaju li još uvijek poslovnicu u Splitu ili samo ta u Vrbanima radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Koju grešku i kaj ti javlja točno u tome kaj ti se vratilo?
![]() |
![]() |
#438 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
U Puli na mjestu gdje je bio Ve-mil otvorena Chipoteka |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
stvar je sljedeca.ve-mil Osijek odapnuo,to znaju sve ptice na grani.riknuo mx610 (radi dvoklike,stavio nove winse isti k,sve sam isporbao u opcijama i nikako da se uozbilji).Sad je pitanje komu pisati ovaj problem,gdje obratiti? Također mi pada na pamet logitech podrska,molim nekoga mail ili slilčno.fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Dok nisu imali trgovinu u os,naručim ja preko webshopa par stvari,među ostalima cable sleeving kit,zove mene lik u 9 ujutro(dobrano poslje radnog vremena) da mi se ISPRIČA,jer su oni prodali zadnji CS kit pa da se nebih ljutio.Ako se dobro sječam ime radnika je bilo Kristija ![]() A u Osijeku,rikne mi giga Crucial Ballistix Tracera(u kitu 2x1) i odnesem na agranciju,lik kaže "sry,nemogu ti sad odma dati memoriju novu jer nemam tu,ali ako oćeš mogu istestirat jel ti jedan stick valja pa si ostavi taj" U koju poslovnicu još uđeš i zaposlenik ti ODMA hoće dati novo.Pa to ima samo u Linksu. Nije da imam loša iskustva sa Ve-Milom i HGspotom,štoviše u Os u oba shopa su radili ispravni ljudi(osim zadnjih god dana u HGsptu di je radila neka ženska koja pojma o pojmu nije imala),ali Links mi je ostao u nevjerojatno dobrom sjećanju! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Banned
|
I onda je dream lud kad je kupio 8 giga odma. ![]() http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1011590 Lovely buy. ![]() ![]() ![]() Čudna memorija inače,cpuz i JEDEC ju deklariraju na CL6 555mhz,dakle efektivno 1110mhz?! na 1.8V. Prostora za overclock ima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|