|
|||||||||||
|
|
#181 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#182 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo ovo mi je prvi rally nakon colina 2 na ps1 kojeg sam prešao valjda 100 puta. Igra mi je za sad ok, lijepo od njih kaj su stavili Hrvatsku barem će valjda sad ameri znat di se nalazimo .Igram na savage, to mi je taman nit teško nit lagano. Detalji su ultra i high, 8xAA, 1920x1080 - FPS 50-60 E da vama kojima ne prepoznaje ps2 joystick, ja igram od ps1, isto mi ga ne prepoznaje al mogu nariktat pod keyboard opcijama tipke. |
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nekako je optimiziranije za taj xbox 360 controller nego logitech rumble pad 2. Jednostavno ti je to za napravit.
|
|
|
|
#188 | ||
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#189 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
To bi trebala biti velebitska cesta koja se od Malog Alana spušta prema Obrovcu? ili bar dio toga Sv.Rok - Mali Alan - Obrovac Sigurno ima neko iz tog kraja da zna više... |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam mali "problem". Naime odigrao sam prve dvije utrke te nakon toga treću u Hrvatskoj (Velebitsku avanturu) i recimo kada selektiram bilokoju od zemalja gdje sam već vozio nudi mi se samo jedan te isti event. Ne otključavaju se novi..? |
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Jesi prešap na slijedeći level jer se tak otključavaju nove utrke? |
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ideš, meni sve tako trza, nisam niti dosao do dijela gdje mogu pocet vozit nešto ![]() Nabavio sam si igru za "siću" , ali opet problemi. NIsta idem ovaj fix puknut gore pa da vidim...![]()
|
|
|
#196 |
|
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
ugl ako jos netko naleti na ovaj problem na autosaveom treba maknut GfWL koji dolazi s igrom i instalirati stariju verziju. dosad se ovaj problem javljao samo na xp 64 bit
|
|
|
#197 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Već sam i zaboravio od kojeg levela se otvaraju nove utrke na početku. Aj da pitam još jesi bio prvi u tim utrkama. Edit: ni ja nisam odvozio niti jedan free race i time trial tak da to nema veze. |
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#200 |
|
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Puknuo sam hotfix, i svejedno u kucici 3 fps-a ![]() A majkumu . inac eigra je izvrsna sto s egrafike tice, i to, ali nekako mi zao sto su igru okrenuli u tom smijeru, jer da su odabrali onaj drugi(ozbiljniji) bilo bi svega![]()
|
|
|
|
#204 | |
|
od LemilicE
|
Citiraj:
posto je to hotfix za 9.11 drivere, da li imaš 9.11 drivere instalirane?!?!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.12.2009. u 22:07. Razlog: dupli |
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
igra je do testisa samo bih volio da nisu svi tako ljubazni ![]() ono malo paprenije da je kod sudara i kad netko izgubi...
|
|
|
#206 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U menu-u nisam mogao ništa radit samo u na stazi sa gamepadom kada sam radio isto što i ti. Ako staviš taj emulator onda ti tipkovnica neće trebat.
|
|
|
|
#207 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Stavit ću sutra onda taj emulator pa se izvalim na krevet i nema dizanja onda par sati ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
dobra igrica
vako igrica je dobra...grafika je super ono blato po branicima i to prasina svugdj ,sam ima malo standardnog reliya...al je upravljanje super...prilikom prelaska na drugu povrsinu dolazi do proklizavanja,..a tu je i voda nako kad se prelazi preko bare vecom brzinom nastaje vodeni klin drasticno pada brzina..igrica je sve u svemu jedna od boljih sto se tice voznje auta...i da ima hrvatska,nak jedna je od tezih staza...uska po brdima,uz mine s strane...haha...pozzz |
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
tnx ![]()