|
![]() |
#2161 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadam se da ce ti frend rijesit to na svoje zadovoljstvo a ne zadovoljstvo firme poput linksa. Linksova politika reklamacija sa tom amortizacijom i ostalim oblicima zakidanja potrosaca je sramota,ne znam zasto bi itko uopce i kupovao tamo bez obzira na te reklamacije kad su stvarno bezobrazno skupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2163 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Mislio sam da su to ukinuli, ali ocito nisu. Ako se dobro sjecam cak i ADM ima neko slicno poslovanje (ali nisam ziher). I sad ce netko nesto reci protiv Hgspota, bar u tom pogledu su odlicni, tu ne rade frku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Hejter
|
Otkad su mi prodali tu amortizaciju,iako se nije radilo o velikim novcima,nekih 60kn na 1200kn ne pada mi na pamet uopce ni pogledat na njihov web kad nesto kupujem,stvar je principa,nemam ja sa njima veze da bi im generirao duplu zaradu-prvo na marzi na proizvodu,i onda jos na toj amortizaciji. Svaka amortizacija na taj nacin kako trgovci gledaju na to je protuzakonita,i da 100 pravnika to objasnjava ne mogu to potkrijepiti i dokazati da smije biti tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim nije to nista novo sto se tice linksa... pa imali smo topic sa nihovim biserima...
![]() |
#2167 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Sad neznam koji je monitor u pitanju, ali moj samsung koji sam kupio u vemilu mogu reklamirati u MSnau jer je M-San glavni uvoznik za samsung monitore. Tako ako je samsung mozda bi i mogao u msanu reklamirat(nek me netko ispravi ako nisam u pravu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Vemil servis od ponedjeljka radi na novoj adresi, Rudeška cesta 140. Bili su zatvoreni neko duže vrijeme ali pouzdano znam da su interno primali robu na servis od drugih firmi ali ne i fizičkih osoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2172 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
i zasto bi covjek onda bio bezobrazan kad oce lovu nazad? *tu ne racunam one koje su otprdile namjerno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#2174 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Dajte prestanite s mi smo Balkanci jer tražimo svoje forama, ko se** takve gluposti nikad nije bio nosom van ove države, a jedina edukacija o "kulturnom zapadu" im je gledanje sapunica i inspektora Rexa i Cobre 11 na TVu... Zakon je takav kakav je i to onaj koji je bio u trenutku "počinjenja zločina" ili u ovom slučaju kupovine proizvoda, sve firme kojima se isti ne sviđa su slobodne (kao i u cijelom kulturnom svijetu) lobirat za njegovu promjenu za svoje buduće poslovanje, a NISU ga slobodne kršiti zato jer se to njima čini bezveznim zakonom, druga opcija ako im se nesviđa i nemogu/neznaju lobirati da ne posluju u ovoj zemlji...
![]() |
#2176 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2177 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
History: History 1 History 2 Da znate o čemu se radio. Znači, prijavio sam u DI , i nakon 10 dana mene zove inspektor. Tip je imao firmu prije dvije godine kada sam ja kupio karticu i propala mu je. Taj isti tip je otvorio obrt pod sličnim imenom i on po zakonu (navodno) nema nikakvih dugovanja prema meni. Prvo meni nije jasno nešto: ako nema nikakvih obaveza prema meni, zašto je uopče primio karticu na reklamaciju in the first place? Mogao je odmah reči i ja bi išao direkt u Microline. Drugo , taj tip je rekao inspektoru kako garancije uopče nije bilo (od prvog dana kupnje) što je notorna laž jer je garancija zaljepljena na ambalaži na kartici i traje 24 mjeseca. Enyway , on meni nudi bulk karticu navodno novu, znači bez ambalaže , sa garancijom od godinu dana. I što je najgore, DI ne može ništa, ne mogu dobiti lovu ni ne mogu dobiti drugu robu u zamjenu. Mislim , imam dokaz da je kartica dana na servis 10 dana prije isteka garancije , imam račun , jamstveni list je morao ostati na ambalaži jer je slan u Microline da bi se ustanovila garancija kartice i sad je naravno kod tipa. Kriv sam što nisam napravio kopiju jamstveog lista. Mene zanima, jel to to ili još mogu nešto poduzeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
Sto se tice monitora, marka je LG, isli smo u LG shop/servis u Puli ali su nas odbili jer popravljaju sve osim kompijuterskih komponenti. Drugih ovlastenih servisa za LG u Puli nema koliko ja znam. Ima li itko ikakvu ideju sta napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.recro.hr/Hrvatski/Servis/Pages/default.aspx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja imam vrlo zanimljiv slucaj sa reklamacijom zarikanih 2x1GB Ballistix Tracera 1066 u Linksu koji su u vrieme kupovine bili top ram i po cijeni i po nekakvim performansama...bas me zanima sto ce mi ergela tamo ponuditi kao soluciju posto Balistike nema vise na lageru, a ni sam ju vise ne zelim ni na slikama gledati nakon 3 zarikana kita u godinu i pol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Hejter
|
Nemoj puno ocekivati jer kao i mnogi prije tebe u linksu ces proci losije nego kaj bi trebao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
I što ti nude? Koliko ih cijene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nastavak iz posta #2143 Zvali frenda danas. Naime, frend je napisao jedan 'otrovan' dopis upravi žaleći se na voditelja servisa. Današnji tip je bio čisto pristojan iako se nije predstavio. Ponovila se ista priča: 1. uzmi što ti nudimo 2. ako hoćeš bolje, doplati amortiziranu vrijednost 3. nema povrata love Zamolio je da prije prijave pričeka zakonski rok od 15 dana na njihov službeni odgovoro. Kad je frend izrecitirao stavak Zakona, lik je rekao da nije pravnik i da neće raspravljati o Zakonu ( (citat: Nisam studirao pravo 12 godina ![]()
![]() |
#2188 |
Premium
|
Evo ovako, više od mjesec i pol dana mi je komp na servisu u vemilu, naravno situacija je kakva je, ne javljaju je se uopće, jednom u tih mjesec i pol dana su me nazvali i onda sam im morao još objašnjavati što da rade jer nisu praktički ništa napravili, međutim jel ja imam kakvo pravo u vezi onoga da oni moraju vratiti proizvod u roku 45 dana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|