|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
XFX ATI Radeon HD 5850 - smrzava se u igrama
Pozdrav. Kao sto vidite imam problem s dx11 i 10 na ovoj kartici. Konfiguracija: Intel i5 750 2,66Ghz Gigabyte P55-UD3 XFX HD5850 2x2GB DDR3 Corsair Dominator Corsair VX 550W Thermaltake M9D Kuciste WD 640GB Imam win 7 64-bit original. Problem je sljedeci: Kad sam prvi put instalirao windows 7 i nakon toga assassins creed, dx10 je radio kao i dx9. Sad mi se jako sporo loada i kad dodje do 100% pc se zamrzne i potrebno je resetirat, dok je prije load bio ukupno 7-8 sekunda. Jucer sam instalirao DiRT2 koji sam dobio sa grafickom i nece da upali. Dodje do AMD-ovog loga i tu stane. Imam Catalyst 9.11 Display Driver only, a imao sam i CCC no i s tim je bilo isto. Takodjer imam dual boot, na jednom 32-bit na drugom ovaj 64-bit. Prvo sto sam mislio je (posto ce ocito radit nakon friske instalacije) spojit obe particije i formatirat tj. da je kao novi.. Jel se moze s Norton partition managerom ili kojim slicnim programom..? Drugo je instalirat cu Windows 7 64-bit i nakon toga sve potrebne programe kao Avira Antivirus, Office, Mozilla, Photoshop i par igara.. Nadam se da ce uspjet, ako ne nosim je kod ADM-a na zamjenu ili popravak (rekli su da ce zamijenit najvjerojatnije..) Ako netko ima ovakvih iskustava, ili pak zna neki dobar program za upravljanje s particijama nek pls pomogne. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To si instalirao sedmicu sa 5850 ili si imao prije drugu grafu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Sa 5850 .. Kupio je komp glanc novi i sad nesto gadno sjebe svaki put. Cak ni COD2 mu ne drzi 250 fps-a ![]() Nesto on u softwareu sjebe, garant. Jer po njegovim pricama, on nesto gadno sjebe u softwareu, makar ga nisam ne skuzim sto bi tu mogo sjebat. Reko sam mu da obrise iz Win7 instalacije obje particije, sve ponovno napravi, formatira i da proba ponovno. Ako mu to ne prodje, onda ga ocito nesto u hardwareu zeza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni sve dela sa 5850 i prastarim XP-om a bogme i sa sedmicom...fakat ne znam kaj njega zeza ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo friske windoze su tu, driveri isto.. al opet na youtube zeza, na dirt nisam ni probao al sumnjam da ce moc.. isti simptomi kao i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
provjeri napajanje. |
![]() |
![]() |
|
|