|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jedino onda da pokuša kod uvoznika ili čak direkt kod gainwarda.Ak to ne prođe flash je jedino kaj preostaje,iako ak je mema u pianju nema pomoči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To ne znači da je Vemil uvoznika,gainwarda ima u dosta dučana.Nazovi ADM ili neki koji ih drži i piaj ih za savjet,tko zna možda ćeš imat sreče. Pošalji mail na suport gainwarda i objasni im situaciju (ak ga uopče imaju), ak i malo drže do sebe netko če ti odgovorit |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Tesko za povjerovati da su je bas sami uvezli ali ajde.... U svakom slucaju to je dosta skupa kartica koju se isplati cak i slati van na reklamaciju. Nesto sitnije tesko, smijesno mi je kad ljudi reklamiraju misa od 200kn i onda daju 150 na postarinu ali ovo je drugacije. Odes na ovu stranicu, slijedis sve upute pa do poste i gotovo. Vjerujem da ce cak biti brze nego kada bi ti ju vemil primio na reklamaciju u ovim uvjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da asbis ne surađuje sa vemilom..u svakom slučaju, da je njihova roba onda bi na kutiji bio njihov jamstveni list. Gainward ne priznaje garanciju direktno preko njih samih...jedino preko uvoznika se može ostvariti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
trebao si ti njima poslati serijski broj kartice a ne se samo raspitivati. Ovako bi se lagano moglo desiti da trazis uvoznika 10 minuta na kutiji a da uopce ne primjecujes "vodeni zig" na onom garancijskom listu u kojem lijepo pise tko je uvoznik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo moje iskustvo,a vezano za laptop sa nvidia 7600go. Isti slučaj bluescreen of death,isto u driverima. Imao sam enormnu sreću da je bio pod garancijom,pa sam dobio novi laptop,a razlog je nvidia čipovi koji za razliku od atijevih slabije podnose zagrijavanje. Jednostavno krepaju od pregrijavanja... Kada imaš nvidiju i to ti se prvi put pojavi možeš lagano u servis. Zato uzimam od gainwarda samo golden sample sa jebenim hlađenjem da smanjim efekt pregrijavanja na minimum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
ja bi bas vemil uzeo kao zadnju opciju. Nije to auto pa da ce promjeniti brtvu glave i pici dalje, moraju ti dati novu karticu. Koju nemaju jer robe uopce nemaju jer su im je valjda sve pod zapljenom ![]() Ova fora s informatikom vrbani im je zanimljiva ali ne znam tko ce biti toliko ocajan da im da robu, s obzirom da si niti jedan uvoznik trenutno ne priustiti gubitke koje bi im poslovanje s njima sigurno stvorilo i jos zbrajaju stetu koju imaju zbog onoga sto od vemila nisu uspjeli i vjerojatno nikada nece ni moci naplatiti. Ali ti probaj, pokazalo se jos u temi o napajanjima kako super prodjes kad tjeras svoje teorije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo danas uspio upalit sa grafickom i ovakav je desktop http://img146.imageshack.us/img146/300/desktop1z.jpg , nadam se da se vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Znači da ti sve radi? (heh, sad malo bolje pogeldal, vidim da ne radi) Evo jedne slične stvari koja mi se desila jučer, znači MOŽDA ti nije riknula GTX275,probaj najnovije drivere. Kupio sam 8800GT i stavio u komp i na njemu su W7 x86 i nema drivera, komp se pali i sve 5, stavim drivere 191.7(nisam siguran u decimalu ovu zadnju jel 7 ili 9) i komp ne radi, tj grafička samo zuji i ne boota, sve pobrišem i skinem najnovije 195.xx i sve super radi! Pa možda je do toga i kod tebe...mislim koji glupi problem, da sami driveri sa njihove stranice ne omogućavaju rad kartice!(pa nisu valjda krenuli stopama ATI-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
To je sa driverima 191.07 , stavio sad zadnje 195.62 i isto. Ocito da memorija rikava. evo odgovora iz vemila Poštovani, Vaš uređaj možete reklamirati u našem centralnom servisu koji se nalazi u Centru Vrbani (II kat) na adresi Rudeška cesta 140, Zagreb. Radno vrijeme servisa je Ponedjeljak – Petak od 10 do 18 sati. Uređaj možete osobno dostaviti ili ga proslijediti nekom od dostavnih službi. Uz uređaj molimo priložite originalni jamstveni list, kopiju računa i kratki opis kvara, jer bez tih dokumenata nismo u mogučnosti zaprimiti uređaj na reklamaciju u jamstvu. Kako radi trenutne situacije nismo u mogučnosti snositi troškove dostave, molimo ako možete da dotične osobno podmirite. Zahvaljujemo na razumjevanju. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 02.12.2009. u 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#296 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
Zvao sam ih 100 puta ali se nitko nije javio , i onda sam danas dobio odgovor na mail. Na ovaj sam mail slao: reklamacije@vemil.hr , dobio sam u odgovoru i ove brojeve tel. Odjel reklamacije i servisa T +385 1 3033-860 F +385 1 3079 409 |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
e ljudi pitanje u vezi grafe imam gtx 275 i sad ja je malo overclockirao stvarno malo nezz sad brojeve pospan sam nego mi je malo temperatura prevelika 90 C u full loadu a u sobi mi je najvise 30C je to normalno ili kaj?model je gainward |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|