|
![]() |
#842 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#843 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ne moram ni ići, naručim dostavu u Sloveniju (20€ dostava) i od tamo si dofuram u Hr. Ak trebaš nekaj, nazovi me pa ti naručim i dam. Citiraj:
![]()
![]() |
#844 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Zasad jos ne, ali vrlo vjerojatno kroz mjesec-dva ... da se malo popravi ponuda postenih diskova. Taman dok se poslozi nova konfa i na kraju uleti jedan SSD za kraj, ko budali samar. Nesto se popravila ponuda u HR, ali jos fali nekoliko kljucnih modela do nekakvih 200 euricha ... a vec su mi dojadili ovi obicni diskovi sa tim svojim "samo polako". Ja bih nesto novo, nesto divlje ... ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
|
Ak trebaš neš, sam javi, sredit ćemo - najmanji problem ![]()
#847 |
Premium
|
Ja uzimam vani samo ono što nije dobavljivo u HR, jer ionako u HR plaćam stvari kao da ih kupujem vani - uber povoljno. Planiram uzeti case za diskove, što sam pričao u Data Center temi, ono 3x5,25 da stane 4-5 diskova.... Ali sad će žićbo, pa šparam pare da ženu malo obradujem poklonima ![]()
#848 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
da čujem mišljenja za ovaj SSD |
|
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
|
Rađe za te pare bi gledao ovo: http://geizhals.at/?cat=hdssd&bpmax=...kel&xf=222_150
#850 |
Premium
|
Samo koja je razlika tih i ovog Intela ? ovi su nekih 32 GB ili 64GB, intel je 80GB i brz ko munja ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Premium
|
#852 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
meni je jucer vrisnuo SSD iz potpisa... rebootnuo sistem, u pola procesa dizanja sistema stao i ni mrdac dalje. kasnije nisam niti mogao pristupiti disku, particijama, formatirati ga, nicime. niti hirens boot cd, ultimate boot cd, RIP, linux, nista. vidi se velicina diska ali na njega niti prismirditi, cim se pocne nesto raditi po njemu, sistem se "objesi". Sva sreca da ima garanciju pa ce sad na reklamaciju... ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
|
Ovdje baš i nije nešto... http://www.techarp.com/showarticle.a...tno=647&pgno=6 a na drugim testovima vidim i Kingston je dobar, jer ima isti intelov kontroler. A i treba gledati isto nešto što ljudi ne gledaju a to je firmware, recimo G.skill SSD-ovi imaju problema i onda ljudi na forumu se mole bogu da dođe firmware jer jedno 3 mjeseca ništa novog nema... neznam tko ima tog intela da pokaze sa nekim najnovijim firmwareom kako to sad izgleda. Supertalentu Write ide odlicno, no ostalo nije bas. Ali vec poludim od gledanja review-ova, svaki review je drugaciji, neznas vise kome da vjerujes. Jos OCZ-ovi ssd su dobri, ali i skuplji... ali ako gledas intel ima 32 MB cachea a ovi od 64 ocz ima 128MB, a opet intel ih prati... Mozda bi uzeo OCZ ssd turbo vertex 64GB skuplji je... Ja sam otvoren za sve, ajde ako ima jos koji ili ovaj SuperT neki review da vidimo... sve sto si pomognemo ovdje dobro ce nam svima doci ![]() eh ja sad bas poceo hvalit OCZ a ti ovako ![]() najbolje radit svakodnevni backup na mehanicki disk, znam lako sad pricat, ali eto o puno stvari treba razmisljat nije lako definitivno. Nekako mi sve to kad citam ne ulijeva nade u stabilnost SSD-ova, onda jos da s vremenom gube svoje sposobnosti... E da neznam jel imas win7 ili nesto drugo, SSD su definitivno najbolji za win7, sa svim drugim OS-ovima su problemi koje nece proizvodjaci ni rjesit.. Zadnje izmijenjeno od: igorba. 19.11.2009. u 23:51. Razlog: ne koristi edit |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
|
#856 |
Premium
|
I da, na Win7 sam trenutno u test fazi, eno prošlo mi je cca 12 dana korištenja. Radi daleko bolje neg na XP.
#858 |
Premium
|
sa 15MB/s skočilo je na 70-80MB/s na Maxline III. Nisam isprobavao na SSDu. Vidiš ti Čuksa pi**u, nebi se više javio pe**r ![]()
#861 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.prophecy.co.za/forums/top...20180-part-ii/ predzadnji topic |
![]() |
![]() |
#862 | |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
na stranim forumima svi pričaju kao intel ovo intel ono, al tolko ljudi je zbrikalo svog intela da to nij istina, ista stvar sa ocz-ima se događa znam da na ssd treba gledat kao na nadogradnju sustava po pitanju brzine, ali, opet, mora i podatke čuvat, zar ne ? |
|
![]() |
![]() |
#863 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
evo baš malo čitam pa da pitam...koja je shema s jmicron kontrolerima? konkretno brat mi ima kingstona ssdnow v series 64GB i neznam svi spominju kontroler je ovakav onakav ali ja iskreno nekužim ništa niti sam upućen previše pa eto ako bi mi mogao netko malo to pojasniti na hp nx6325 s x2 turionom na 1.6 i integriranom ati karticom mu se xp s nod32 i standardnim glupostima diže od POST screena [kad se ugleda hp-ov logo] do desktopa [kad se prestane miš "vrtiti"] u roku od 16 sekundi. inače sad kad sam malo čitao ovaj disk bi kao trebao imati unaprijeđeni jmicron kontroler na kojem su kingston i toshiba muku mučili 6 mjeseci...je se to da kako istestirati ili neznam što ili je se nekom diže brže laptop ili kopiraju podaci ili access time ili nešto treće pa da vidimo otprilike kako utječe taj kontoler na sve to? EDIT: evo odvrtio sam sad na svom kingstonu 128GB test za čitanje i u prodjeku kaže hd tune da čita 101MB/s a access timeom 0.1...nije htio nažalost write jer imam dvije particije na disku...ali onaj neki treći test s fileovima je ovako izbacio : ![]() naravno koliko vidim na sl.stranici mu piše da je max read up to 100MB/s a write do 70MB/s iz ovog bencha izgleda da je read max 120MB/s a write je tu negdje ko na ofišl strani +-par mb Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 29.11.2009. u 14:04. |
![]() |
![]() |
#865 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
yep, that pretty much sums it up sve u svemu koliko para toliko muzike izgleda ![]() ma bio sam čitao[tj prolistao temu] ali očito ne dovoljno pažljivo tj temeljito ali idalje smo i ja i brat itekako zadovoljni s tim diskom što je da je...ubacili to u laptope i udri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
gledam malo 120/128gb ssd-ove i zapeo mi za oko corsair p128.. sta mislite, jel to dobar izbor za te novce (cca 300€)? se moze ubosti sto bolje? uglavnom isao bi u HTPC, sa njega bi se vrtili windowsi i naravno svi driveri i utilityji i programi i igre.. snimanje i ostala reprodukcija je sa mreze..
#868 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#870 |
Premium
|
par postova unazad su ti SuperTalenti, iako su jako dobro na testovima neznam kakvi su u praksi, ako netko ima takvog neka javi detalje ali isto neka samo napise koji OS ima. jer je vec poznato svima da SSD-ovi najbolje rade na Windows7. Zadnje izmijenjeno od: lit. 01.12.2009. u 23:04. |
![]() |
![]() |
|
|