|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
nisam precito svih 15 str pa me nemojte popljuvat ako je vec odgovoreno na moje pitanje... dakle kako da iskljucim standby ..znaci da mi se ne prebaci u standby nakon nekog vremena ako nis ne radim na njemu,,,,....hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
hvala Ti..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da nečitam baš svih 15 stranica, samo da vas pitam imam jedan problem... kad kliknem na zvučnik da smanjim ili povećam glasnoču smrzne mi se cijeli taskbar i nemogu ništa.... Jel neko imao sličan problem i kako ga je riješio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
dali imas neku od prethodnih verzija, dok je W7 bio u razradi
![]() |
#457 |
Premium
|
upravo sam prelistao google trazio neku vrstu reinstalacije taskbara no nemogu nista tako naci, dali mozes mozda iz control panela otici u sound manager pa si od tamo podesiti, probaj reinstlirati drivere, nzm sta bi ti vise reko, probaj otici na tray customize i potpuno ukloniti sound iconicu, pa nakon toga vratit...ako nesto nadjem napisem ti ovdje ![]() EDIT: probaj ubaciti dvd bootati i napraviti repair mozda ce ti pomoci a mozda i nece
![]() |
#458 |
Premium
|
ok, nekoristim ja to baš često, najčešće rihtam preko tipkovnice, ali baš kad jednom u tjedan dana preko toga rihtam zašteka mi taskbar.. EDIT. Potpuno uklonio ikonicu i vratio nazad i sad radi normalno. Hvala za savjet. Još da pitam samo; kad kliknem na start ikonu i odma pređem na start izbornik on mi nestane :S a kad sačakam sekundu dvije i onda pređem strelicom miša na start normalno radi... I jel se ikako može staviti onaj klasični uski start? |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
ne, ne, kad kliknem na ikonicu starta jel; prikažu mi se iste sekunde programi i sve to, ali kad ja nakon klika odmah strelicom miša pređem na izbornik da bi npr. klikno na neki program meni start nestane. A ako sačekam koju sekundu i onda idem strelicom gore sve radi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
|
probaj dole ljevo na samu ikonicu starta stisnuti desni klik nakon toga properties > pa pise customize > i probaj dole stisnuti restore to defoults...nakon toga OK trebalo bi raditi, pa si samo nazad podesi kak ti je prije izgledalo
![]() |
#462 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, imam problema sa share-anjem particija sa kompa na kojem je Windows 7 (na drugom je XP). Naime, nešto su se permission-i zeznuli, jer usprkos tome što ja stavim za Everyone da imaju Full control, sa XP-a se ne može pristupiti particiji. Prestalo mi je raditi kada sam klonirao stari HDD na novi. Pojedine foldere sa tih particija uredno share-a, no cijele particije - ne. A ne razumijem zašto ne mogu dodati usere sa drugog kompa (ili guest ili tako nešto), već mi nudi samo sa mojeg kompa. Velim, pod Everyone je postavljeno da imaju full control. Kod share-anja direktorija imam onaj simple sharing uključen, no kod particija se mora koristiti Advanced Sharing (zasivljen mi je share button). Kod simple sharinga dodam fino guest-a (a piše da je KOMP\Guest dodan; ne vidi se na slici, ali piše da je ime Guesta KOMP\Guest; KOMP je ime mojeg računala) i permissione da može samo čitati (Read) i sve ok, sa XP-a mogu pristupiti folderu. ![]() Ovakvo je stanje kod permissiona određenog foldera (opet, to radi super): ![]() A ovako je kod share-anja particije: ![]() Velim, prije je radilo share-anje particija normalno, a sad kao da se neki permission izgubio, a ja ga ne znam/ne mogu dodati. ![]() Tražio sam po Administrative tools jel ima što za dodavanje nekog gosta, guglao ali sve tapkam u mraku. Odmah da napomenem da je postavljeno ono protected password sharing OFF, Network discovery ON i te stvari su sve podešene kako treba.
![]() |
#463 |
Premium
|
sad citam na netu da su moguce neke smetnje zbog firewall-a pa probaj iskljuciti sve i da vidis jer ti radi, ako nebude radilo kad dodjem kuc poslat cu ti SS od mene i s XP-a i s W7...
![]() |
#464 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Iako napominjem, prije je radilo sve super i FW je bio normalno upaljen od Windowsa. Zašto sad neće, sam Bog zna (particije barem, svaki prokleti folder otvara bez problema). EDIT: Nije firewall. Jednostavno je do prokletih permissiona koji su se nekako izbrisali ili pogubili. EDIT 2: Riješio problem. Kako ? Ne znam točno. Napravio sam 2 stvari: 1. Napravio sve s ovog linka, s time da nisam stavio admine za ownere nego sebe kao juzera. Na drugom disku sam dodao grupu Everyone i dao ima ograničene mogućnosti read-a, write-a i executiona (s kopirao stvari s prvog diska na kojem sam prvo isprobavao, pa onda kad sam vidio da dela, napravio to tako i na drugom disku). 2. Pod advanced permissions dodao permissione za Guests te im dodjelio change i read mogućnosti. Kaj je od ovog dvoje pomoglo, ne znam i iskreno - ne zanima me ![]() ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.11.2009. u 03:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#467 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tu odes na download. Windows 7
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da se pozalim malo na WIN 7. Iako mi se svidjaju, i citam da su super, i meni rade ok na laptopu, to je nazalost jedino racunalo na kojem rade ok, od 3 ili 4 ukupno sto sam stavio. Bratu na laptopu (Lenovo SL500) 100 problema, ono totalno stvari koje nikada nisam vidio prije, tipa da mu ne radi MSN, jednostavno se nece spojiti na net, a net radi ok za ostale aplikacije (firewall off) Meni na desktopu, jucer stavio win 7, pola ne radi,al sve neke gluposti. NPR TV kartica Terratec, koja ima podrsku za Vistu, sa 7 ne radi kak spada. Instaliram sve ok, ali Soft se smrzava, trza, slika u kurcu... Pa onda npr pokrecem Revo unistaller danas i smrzne se komp. Revo koristim vec godinu dana, i nikad problema, soft ima sluzbenu podrsku za sedmicu. Igre me i strah pokretati... Al eto na mom laptopu sve to radi,nema problema tak da mi nije jasno...uvijek neki fantomski problemi.... ![]() Doduse moram priznati, to su "one" verzije sedmice...ali sta cu kada nemam tolike novce da kupim iako bi htio. (mod nemoj me tuci)
![]() |
#472 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
x86 koristim (32 bit). Nisam puno citao po official forumima jer nemam bas vremena za to. Mislio sam jednostavno da WIN rade ok out of box, barem neke osnovne stvari da rade. Jasno mi je da moze biti da neke stvari ipak jos nisu ispeglane, ali ovoliko koliko se kod mene dogadja, to mi vise smrdi na Vistu nego na 7..
![]() |
#474 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pojavio mi se blue screen nakon 1 dana koristenja 7ice. Ugasio sam lap a nisam vidio razlog blue screena,moze li se nkanadno pogledat zbog cega je bio blue screen da malo proguglam?
![]() |
#475 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo ovako, prvi blue screen je bio zbog ntoskrnl.exe,a drugi ndis.sys. googlao sam ali ne kuzim nista,spominje se jedino bitdefender koji koristim... Mozem pomoc kako rijesit ako netko zna!
![]() |
#477 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
eo ja imam jedan mali problem,naime uđem u igru(FM 2010) i želim napravit SS i jednostavno se napravi ss od desktopa ili nekog drugog programa ako sam u njemu,al u igri neće,kao da nije otvorena...jel zna netko u čemu bi bio problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
probaj s xfire-om ako ga koristis, jer cesto SS neradi u igrama ili jednostavno slika dekstop ili baci crnu sliku, xfire instliras i stisnes prt scr + s i on ce odma na web uplodat ako mu ti dopustis nakon sto izadjes iz igrice
![]() |
#479 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
cudan problem...
instalirao sam windows 7 i sve radilo mjesec dana... od neki dan imam ovaj problem... naime, kad zelim neku sliku spremiti na komp primjer sa facebooka, desni klick save as i na desktop javi mi "THERE ARE NO MORE FILES", a nisam sad lud da ne znam spremiti spremio sam ih milijun na takav nacin... npr upalim notepad upisem u njega nest i zelim spremiti bilo gdje javi mi isto "THERE ARE NO MORE FILES". Jel imao netko sličan problem... U control panelu sam defaultovao folder options no nije do toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pozdrav da ne otvaram novu temu mima komp sa procesorom Q6600 4gb rama itd i ne mogu instalirat win7 mogu ali dojdem do ovuda http://www.informatika.buzdo.com/s732.htm i dalje mi je crna slika i na sredini kursor od misa sta napravit ili di sam pogrijesio. Pozdrav
![]() |
|
|