|
![]() |
#2041 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima vani ekipe koja radi potove koliko hoćeš. Dosta poznat Poljak koji se time bavi ima u svojoj ponudi fullCU GPU potove po relativno pristupačnim cijenama od 70€. Izgleda slično kao i kingpinov Tek9 -> http://www.xtremesystems.org/forums/...4&postcount=79 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/766986_PB010449.JPG ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Tko nije imao 2900Pro/XT ili 8800 Ultru ne zna kaj je grijanje i potrosnja, barem sto se tice tih single GPU kartulja ![]() Za CF ili SLI pod OC-om se bojim i pomisliti ...
![]() |
![]() |
#2045 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koliko bi ova konfa trebala imati bodova u 3DMarku06 na stock postavkama, znaci sve default???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
![]() nisam vjerovao da će se 3Dčvarak uspjeti odvrtiti do kraja ![]() mislim da je ovo uvjerljivo prvi rezultat u kategoriji ![]() a isto tako i uvjerljivo najmanji rezultat na PCE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sinoc probao malo s ledom, Halosovu foru. Temp su bile super, al za nekakav rad od dva-tri sata i vise potrebna je hrpa leda, prilicno se brzo topi, ili konstantno nadoljevanje hladne vode. Bas su grijalice ovi corovi i7 ![]() ![]() ![]() Temperature su bile odlicne, evo na def i na oc ![]() ![]() Ovo je novi score, 27843. Ne znam zasto no cpu score na 4.3 je bio oko 8000 bodova, a na ovih 4.5 je 7400. Driveri novi 9.11 za grafu se cine ok. ![]() Malo sam se stigao poigrati i s bclk-om, komp se bootao i ulazio u winse cak i na 220x21, no to je bilo daleko od stabilnog. Na 218 je radio i pod prime-om ali se 3dmark rusio na drugom cpu testu. I temp su mi vec pocele tu rasti a led sam odavno potrosio, ali mi se cini da bi ga mogao dobiti tu negdje, treba se jos definitivno malo poigrati s postavkama. ![]() Zanimljivost u biosu je ovaj cpu turbo power limit, probao sam ga iskljuciti i opalio sam se smijat kad sam potjerao prime. Digao mu je multi na 23 ![]() Naravno da se odmah sve zacrvenilo u prime-u kad je skocio na 5000 MHz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() OK. Pohvala za trud, vidim da si se baš potrudio ![]() Nego imam par zamjerki, pa ono: Prva stvar - neznam koliko si imao manevarskog prostora da se zezaš sa ovom posudom i to, jer vidim da nije bilo baš horizontalno, ali inace ti je fora dobra jer si koristio manju posudu nego ja ...ali si trebao vece komade leda staviti, tipa one rođendanse čaše skorz zamrznuti jedno 10AK komada, jer ja sma svoj led potrošio za sat vremena, a imao sam ga preko 2 kile ![]() Druga - neznam zašto grafu nisi klokao, ali definitivno si to sve trebao raditi pod prozorom u kasnu noć ![]() Treca: Ovaj led me baš bode u oci, pre malo si ga stavljao, ili si slikao tek kada se otopio, neznam za temperature ali kod mene su bile i idle-u 3 stupnja a grafa mislim da i naklokana nije vidjela 50 stupnjeva(load ofc), tako da ti savijetujem da ti napraviš sačekušu jedan hladniji dan i to pukneš pod prozor i napraviš dar mar ![]() edit: I da, zaš nisi postao SS kakav je bio skor sa cpu-om na 4.3?
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 26.11.2009. u 09:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
![]() a ja u 06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Premium
|
thnx Halos ovo je bila generalna proba ajmo reci ![]() cekam da vani zapada snijeg pa da temp pade ispod 0, pa onak da fino bude suh zrak da te riba po grlu kad dises - e onda na terasu ![]() Problem je sa ovako malom posudom, brzo se grije voda, treba barem 3-4l hladne vode, ovo je cca 1l. A ogranicen sam prostorom za manevre jer su crijeva od ovog hladnjaka prilicno kratka. S cpu-om na 4.3 sam dobio samo 300tinjak bodova manje http://www.pohrani.com/?3y/iv/4LJo3c11/27521.jpg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Svaka čast kolega, ajmo dalje, nemoj sad tu stati ![]() Niži score si dobio jer ti je isključen HT ![]() I kod mene se ovaj vikend sprema nešto, već je zamrznuto 10 vrečica od 5kg (one za meso) pune vode. Sad samo čekam da dođem doma s faksa i upogonim prinovu koja je danas stigla (ne, neću reći o čemu se radi, stavit ću SS-ove kasnije)... bit će veselo ![]() Ja ću staviti umjesto radijatora veliku kantu od 15l i napunit ću ju s gromadama leda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 | ||
Premium
|
hvala, ma zagrijavanje samo ![]() Citiraj:
![]() Bit ce zanimljvo, cekamo ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() @max/bluefluid - led je majka, samo treba po pravilu biti vode dovoljno da popuni rupe između "santi" leda, i onda ta cirkulirajuca voda svu temp dobiva malo od proca malo od leda, pa tko jači ![]() @blue - mislim da se ti jos dobrano mozes zezati sa tim sovjim setup-om, jer imas prostore dosta sto se grafe tice, + na sviježijem zraku ide jos par mhz gore(kod mene je recimo grafa tjerala preko 940 na jezgri, i tada sam pogasio setup jer su mi poplavile usnice ![]()
![]() |
![]() |
#2062 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Evo jedan brzinski rezultat koji uopće nije bitan, već je bitno da s Accelero Xtreme-om, grafa prolazi 3D Mark kao od šale na 800 MHz GPU, što nisam uspio s referentnim hladnjakom, i to na sobnoj temperaturi. Probat ću još malo zategnuti, ali sve mi se čini da će komp morati i na balkon uskoro ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/813638_3DMark06.jpg @ DomagojX; skužio sam grešku, pa sam stavio link samo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 | |
Jack of all, master of none
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2065 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Eh, i tata bi sine ![]() No kao što rekoh, nije rezultat toliko bitan, već brutalnost Accelera u odnosu na ref. hladnjak. Zadnje izmijenjeno od: Inelim. 26.11.2009. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]()
K: 7950GX2, 8800 Ultra, GTX295 Zadnje izmijenjeno od: fran123456. 26.11.2009. u 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 | |
Jack of all, master of none
|
Citiraj:
729/1100/1572
![]() |
![]() |
#2069 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.overclockersclub.com/revi...hlon2x2/15.htm Znam da grafa mora ići još malo gore ali i ovo mi je sasvim dosta.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
to nije problem,meni je temp jedina kocnica a nikak da postenije zahladi http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=849997 nadam se da cec nam uskoro pokazat kaj taj extrem moze,sretno Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 27.11.2009. u 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|