|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Frka... Update Biosa
Updateo sam bios imam plocu epox 8 kda3J koristio sam program koji sam dobio sa njom magic flash sve je noramlno proteklo kod instalcije tog programa te updata biosa bios je novi i ok sve radi sad me zanima kad bio obriso ovaj program ili formatiro hdd sta bi mi bilo sa biosom to pitam zato jer mislim da mi bios stoji sad u C: (pogledaj na slici) i jel kad bi mi netko obriso ove podatke sa slike sto imaju veze sa biosom jel bi mi se komp skrsio ili bi noramlno radio molim vas recite
AMD Athlon 64 3000+ MBO Epox 8KDA3J 2 * 512 ddr 500 MHZ Kingmax Leadtek GF 6800 GT Seagate Barracuda 120 GB Chiftec 420 W Teac DVD Citac Teac CD RW Teac Floppy ![]() MS 2.1 Sound System Sync Master 793 DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne brinii se. Kad si flashao BIOS podaci ostaju u njemu i nemaju nikakve veze s operativnim sistemom i možeš slobodno obrisati taj fajl i reinstalirati os i sve ostalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
hvala puno cijenjeni korisnice
AMD Athlon 64 3000+ MBO Epox 8KDA3J 2 * 512 ddr 500 MHZ Kingmax Leadtek GF 6800 GT Seagate Barracuda 120 GB Chiftec 420 W Teac DVD Citac Teac CD RW Teac Floppy ![]() MS 2.1 Sound System Sync Master 793 DF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|