Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.11.2009., 19:22   #2761
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pa da, ti si zahtjevan, cudim se kako si uopce odustao od Ht-a..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 22:49   #2762
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pa da, ti si zahtjevan, cudim se kako si uopce odustao od Ht-a..
To se meni obracas?

Iskreno, nisam vjerovao da bih mogao ovakav zvuk dobit i prezadovoljan sam sto sam se maknuo sam Logija
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 22:51   #2763
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
To se meni obracas?

Iskreno, nisam vjerovao da bih mogao ovakav zvuk dobit i prezadovoljan sam sto sam se maknuo sam Logija
Eto još jedan kojeg se preobratilo i koji je shvatio da je jedno PC zvuk, a drugo HI-FI zvuk.

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 23:04   #2764
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Pc zvucnici mogu biti dobri, ali to je to. To su dva svijeta i bok.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 23:05   #2765
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ako ste sa logitecha presli na neko normalno pojacalo onda me necudi sto ste odusevljeni, pa nije logitech koliko god bio skup i napucan ni Hi od Hi-Fi.
Rotel sa vecinom dobrih engleskih zvucnika mora svirati daleko bolje od pc igracki bez obzira koliko ozbiljno uradjene bile.
Staro 25.11.2009., 00:54   #2766
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
To se meni obracas?

Ne, obracam se sam sebi. Eto preseo si na hifi, sad uzivaj, ali molim te daj jos jednom pogledaj svoje postove od prije tjedan dva i sam zakljuci.

Citiraj:
S vremenom cu otici na 2.1 HIFI, kad ce biti love, jer sam fakat zahtjevan sto se tice zvuka, tako da, trebalo bi mi oko 15 - 20 000kn za 2 samostojeca, sub i pojacalo. I da, sto se tice glazbe, volim pretjerivat, tako da, ne pitajte nista oko toga
Citiraj:
Realno, za tu lovu, ne bih imao niti priblizno dobru mjuzu. Bila bi kvaliteta, bez daljnjeg, al mene zanima i "buka"

Kad cu slagat HIFI, 500W subwoofer ce ici minimalno. Zato kazem, za moje potrebe, trebat ce mi puuuno love za HIFI. Freak ostaje freak

Citiraj:
Kuzim ja sve totalno sto vi pricate, da nebi ispalo da sam neupucen. Samo naglasavam da sam jako zahtjevan, te da nijedan HIFI mi nebi dao toliko buke koliko mi daje ovaj sistem.

Citiraj:
Al meni treba nesto kvalitetno i jako, da nikad necu imat potrebu pojacat dokraja, a to sa Diamondima 9.1, uzas. House & RnB glazbu ponajvise slusam, tako da, razumijes valjda o cemu pricam. Meni bi trebalo, ajd, necu pretjerivat, oko soma eura za HIFI koji bi donekle zadovoljavao moje potrebe. Mozda se to nekome cini djetinjasto, shvacam, al svaka budala ima svoje veselje.

Ovo je sam samo ovako na brzinu izvadio, nadam se da vidis kakave si gluposti pisao, i mislim da bi bilo ok da dodjes na sljedece zderonje i svima koji su tu na hifi temi platis pivu..Ako ne i dvije
Staro 25.11.2009., 00:57   #2767
Flikoman
Guest
Moj komp

Mah, to je ocito bio samo dio procesa transformacije.

Fakat sam pisao gluposti, nisam znao o cemu pricam
Staro 25.11.2009., 01:02   #2768
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Mah, to je ocito bio samo dio procesa transformacije.

Fakat sam pisao gluposti, nisam znao o cemu pricam
Od sad pamet u glavu i bez trkeljanja gluposti
Staro 25.11.2009., 01:08   #2769
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
i mislim da bi bilo ok da dodjes na sljedece zderonje i svima koji su tu na hifi temi platis pivu..Ako ne i dvije
Meni sokić

I Flikoman sad nam objasni zakaj si uzel warfedejlove umjesto onih seksy and bjutiful B&W?
Od svih standmountova iz te serije, 9.3 mi se nikak nisu svidjeli.
Al ako si ti zadovoljan...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2009., 10:02   #2770
Flikoman
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Meni sokić

I Flikoman sad nam objasni zakaj si uzel warfedejlove umjesto onih seksy and bjutiful B&W?
Od svih standmountova iz te serije, 9.3 mi se nikak nisu svidjeli.
Al ako si ti zadovoljan...
Jer sam ih dobio za 1200kn. Fakat izgledaju kao da su sad iz ducana dosli. A usput, da sam kupio i Bowerse, nebi za ove kablove imao dovoljno love

Na koji nacin ti se nisu svidjeli? Na nacin na koji sviraju ili kako izgledaju? :P
Staro 25.11.2009., 11:50   #2771
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nema greške s Wharfedale 9.3. Meni su to jedni od najboljih malih zvučnika koje sam ikada čuo. Detaljni su i dinamični, kombinacija koju nije lako naći, pogotovo za tu veličinu kutije.

Budući da je bas-reflex naprijed, idu bez beda na policu
Staro 25.11.2009., 16:45   #2772
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Jer sam ih dobio za 1200kn. Fakat izgledaju kao da su sad iz ducana dosli. A usput, da sam kupio i Bowerse, nebi za ove kablove imao dovoljno love

Na koji nacin ti se nisu svidjeli? Na nacin na koji sviraju ili kako izgledaju? :P
Rekli smo bez trkeljanja gluposti. I citaj sta pise. Naime dobro je poznato da si ti 9.3 zvukovno najlosiji od te serije wharf bookshelfa. A btw, svi izgledaju isto. Ali vjerujem da ce tebe ti zvucnici zadovoljavati jedno duze vrijeme. Nista se ti ne brini oko kvalitete zvuka.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Nema greške s Wharfedale 9.3. Meni su to jedni od najboljih malih zvučnika koje sam ikada čuo. Detaljni su i dinamični, kombinacija koju nije lako naći, pogotovo za tu veličinu kutije.

Budući da je bas-reflex naprijed, idu bez beda na policu
Ne znam od kud si ti dosao do ove teme, ali sa duznim postovanjem, ovo sto ti pises nemoze ni Flikomanu pomoc.

Kao prvo 9.3 nisu mali zvulnici, tzo je najveci bookshelf, asa membarnom od 20 cm, a vec se pokazalo da spoji klasicnog visokotonca i ovako velikog mid/basa obicno zavrsi kao los zvucnik. Flikoman, mislim zvukovno. Iako ima primjera di se to uspio spojit, ali tu je prica o jako skupim igrackama.

Sad koliko su se tebi cinili detaljni i dinamicni, otom potom, izgleda da nisi cuo nista normalno ili bolje od toga. Napominjem, ovo nije mali zvucnik, vec jedan od definitivno najvecih bookshelfa na nasem trzistu. Wharf je shvatio koliko su losi, pa je ih izbacio iz ponude, odnosno iz nove serije 10.x.

I kao drugo, ni jedan zvucnik ne ide na policu, jer predostavljam da je onda nabit na zid i to nikako nije dobro. Osim naravno zvučnika koji su konstruirani da budu na straznjem zidu, iako je tih zvučnika malo, ali postoje.
Znaci iako je BR naprijed, nikako zvučnik ne bnabijan po tim svojim policama, vec si kupi neke normalne stalke i uzivaj..
Staro 25.11.2009., 17:27   #2773
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

srale, sad mi je jasno kako si dobio taj nick....
Staro 25.11.2009., 17:46   #2774
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Nije tebi nista jasno..A pogotovo moj nadimak
Staro 25.11.2009., 18:12   #2775
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Lik ti je reko od prve do zadnje sve tocno. Niti zvucnik moze biti na polici nabijen na zid, niti je 9.3 dobar zvucnik. jednostavno 20ka na toj kutiji je overkill.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2009., 18:19   #2776
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Samo stalci i sto dalje od zida, nazad i bocno barem pola metra da bi zvucnik posteno svirao, sve druge kombinacije samo vjestacki izdizu bas i prljaju zvuk.
Staro 25.11.2009., 21:02   #2777
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Samo stalci i sto dalje od zida, nazad i bocno barem pola metra da bi zvucnik posteno svirao, sve druge kombinacije samo vjestacki izdizu bas i prljaju zvuk.

Da, upravo tako,samo nisam siguran kako ce on to napravit jer mu je soba onako, malo neuobičajenog oblika, pa ce to tesko to pravilno smjestit, a da ne narusi funkcionalnost cijele sobe..

Flikoman, ajde stavi koju sliku sobe da vidimo kako to sad izgleda, odnosno da vidimo kako si to smjestio.
Staro 25.11.2009., 21:16   #2778
Flikoman
Guest
Moj komp

Citiraj:
Flikoman, ajde stavi koju sliku sobe da vidimo kako to sad izgleda, odnosno da vidimo kako si to smjestio.
Ovo je privremeni raspored, znaci, dok cekam da se naprave stalci.

Kad ce stalci biti gotovi, ocekujem sljedeci tjedan, lik imao smrtni slucaj, pa ga necu bas odmah gnjavit s time, stavit cu zvucnike pokraj stola, mjerio sam, taman se stati i s lijeve i desne strane stola. Onda ce to ovako izgledat (nabrzinu sam u paintu docarao kako bi to izgledalo).

Stalci ce biti visine stola, mozda nesto nizi. Ovakve cu dat napravit.

http://farm4.static.flickr.com/3039/...41d51a06_b.jpg
Staro 25.11.2009., 21:34   #2779
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Inace ti zvučnici mogu solidno napuniti 30 m2, tako da ti mogu reci da su ti definitivno preveliki za tvoju sobu. Ali, vjerujem da su tebi ok, i uzivaj u njima dok mozes..

Vidim ostao ti je daljinac od Z5500..
Staro 25.11.2009., 21:38   #2780
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Ovo je privremeni raspored, znaci, dok cekam da se naprave stalci.

Kad ce stalci biti gotovi, ocekujem sljedeci tjedan, lik imao smrtni slucaj, pa ga necu bas odmah gnjavit s time, stavit cu zvucnike pokraj stola, mjerio sam, taman se stati i s lijeve i desne strane stola. Onda ce to ovako izgledat (nabrzinu sam u paintu docarao kako bi to izgledalo).

Stalci ce biti visine stola, mozda nesto nizi. Ovakve cu dat napravit.

http://farm4.static.flickr.com/3039/...41d51a06_b.jpg

WTFFF ??? kak se čini mali monitor na toj slici
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2009., 22:15   #2781
Flikoman
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
WTFFF ??? kak se čini mali monitor na toj slici
HAHAHAHHA ... da! Nikako da se maknem od tog 17"

Sad otprilike i vidite koliko su "mali" ti Diamondi 9.3

@ srale7

Iskreno, fakat su jaki i precizni. Nema potrebe pojacavat vise od pola.

Daljinac sam zaboravio poslat ... hah, saljem ga sutra HP Ekspressom.
Staro 26.11.2009., 00:10   #2782
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
U vezi apsorbera.
Na jednom bocnom zidu imam prozore, vrata i radijotor (mjesto gdje vidim zvucnik u ogledalu i dosta oko toga) ali ce preko toga (osim radijatora) oci zavjese, vjerojatno trakaste tako da je ta strana koliko toliko rijesena.
E sada na drugoj je strani poptuno goli zid (aj ima 2 cvijeta) pa me zanima sto s njim? Imam 2 komada 5cm debele kamene vune pa me zanima koliko bi to trebalo biti veliko posto ovo nisu bog zna kak veliki komadi? Najvise bi se htio rijesiti tutnjanja basa koji rijetko gdje tutnji ali recimo kod Madonnine Rain kada je malo glasnije zna i po preko 5sek. Samo je u toj pjesmi to toliko izrazeno, budem skinuo neki program pa vidio koja je to frekvencija.
Budem jos pomicao zvucnike posto su trenutno stavljeni odokativno (35cm od zadnjeg, 38 od bocnog zida). Sada opet metar i pol ih ne mogu izvuc jer mi je soba siroka 3,35 a duga 4,35.

Probao sam na kratko staviti plahtu preko prozora i deke izmedu zvucnika i kreveta s kojeg bi slusao ali je slabo pomoglo. Bude kasnije dosao tepih
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2009., 01:18   #2783
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
HAHAHAHHA ... da! Nikako da se maknem od tog 17"

Sad otprilike i vidite koliko su "mali" ti Diamondi 9.3

@ srale7

Iskreno, fakat su jaki i precizni. Nema potrebe pojacavat vise od pola.

Daljinac sam zaboravio poslat ... hah, saljem ga sutra HP Ekspressom.
Nemoj mi molim te tu bacat neke ocjene zvuka, do jucer si imao spojene Z2300+Z5500 i to sve u 2 metra kvadratna. I naravno da ti je sad sve detaljno kad od od one silne tutnjevine nisi nista ni drugo cuo..

Citiraj:
Nema potrebe pojacavat vise od pola.
I ovo ti je jedino mjerilo kvalitete, ako se pojacaju do pola i dizu buku, onda je to kvalitetno, a ako ne, onda nije...

EDIT:@Srdjan; daj neku skicu pa ce ti se lakse pomoc
Staro 26.11.2009., 03:44   #2784
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Ispricavam se na duplom postu

Htio bih cuti mišljena onih koji misle da su kompetentni za moju dotičnu dilemu. Naime odlucio sam zamjeniti zvucnu karticu, pa se sad dvoumim oko nekih modela.

Iako sam u potpunosti zadovoljan Auzentechicom, vjerujem da ima tu jos puno mjesta za nepredak, a neke stvari mi nedostaju.

Sto zelim od zvucne kartice je to da je čisti stereo, znaci ne trebaju mi nikakve surround kartice sa 5-6-7 kanala, vec samo cisti stereo i po mogucnosti sa 2 RCA (L/R) izlaza, a ne 3.5 mm jack.

Sljedeca stvar je head amp. Kako u zadnje vrijeme dosta koristim slusalice za nocna slusanja glazbe/filmove/igranje, obavezno bi bilo da ima posebno i sto je moguce kvalitetnije pojacalo za slusalice.

Za oko su mi zapele dvije kartice:HTOmega Claro Halo i Asus Xonar Essence STX.

http://www.htomega.com/clarohalo.html

http://asus.com/product.aspx?P_ID=zC...K2f&templete=2

Imaju sve sto trazim, samo je sad pitanje koja daje vise za svoju cijenu. Nisam napomenuo da cu kupovati preko neta, tako da nisam ogranicen slabom ponudom nasih trgovina.
Cijena Omege je 200 dolara, a Xsonara je isto 200, ali je sad na newegg-u na akciji pa je cijena 120 dolara, sto je fina usteda.

Sto se tice elektronike po karticama na Claru je sound processor C-Media CMI8788 Oxygen, a za D/A je zaduzen 24-bit/192DAC AK4396, dok je za headamp tu Texas instruments TPA6120A2

Kod Xonara SP je ASUS AV100, a D/A c je Texas Instruments PCM1792A, a headamp je isto Texas Instruments 6120A2.

Pa me zanima kolika je razlika u sound procesorima, a kolika je u D/A convertorima?Head ampovi su isti, tako da je tu sve jasno. Kartice su jako slicne, gotovo identicne, tako da mi je praktički svejedno koju bi uzeo, s tim da je Asus trenutno dosta jeftiniji.

Puno hvala svima na korisnim odgovorima..
Staro 26.11.2009., 08:35   #2785
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Ispricavam se na duplom postu

Htio bih cuti mišljena onih koji misle da su kompetentni za moju dotičnu dilemu. Naime odlucio sam zamjeniti zvucnu karticu, pa se sad dvoumim oko nekih modela.

Iako sam u potpunosti zadovoljan Auzentechicom, vjerujem da ima tu jos puno mjesta za nepredak, a neke stvari mi nedostaju.

Sto zelim od zvucne kartice je to da je čisti stereo, znaci ne trebaju mi nikakve surround kartice sa 5-6-7 kanala, vec samo cisti stereo i po mogucnosti sa 2 RCA (L/R) izlaza, a ne 3.5 mm jack.

Sljedeca stvar je head amp. Kako u zadnje vrijeme dosta koristim slusalice za nocna slusanja glazbe/filmove/igranje, obavezno bi bilo da ima posebno i sto je moguce kvalitetnije pojacalo za slusalice.

Za oko su mi zapele dvije kartice:HTOmega Claro Halo i Asus Xonar Essence STX.

http://www.htomega.com/clarohalo.html

http://asus.com/product.aspx?P_ID=zC...K2f&templete=2

Imaju sve sto trazim, samo je sad pitanje koja daje vise za svoju cijenu. Nisam napomenuo da cu kupovati preko neta, tako da nisam ogranicen slabom ponudom nasih trgovina.
Cijena Omege je 200 dolara, a Xsonara je isto 200, ali je sad na newegg-u na akciji pa je cijena 120 dolara, sto je fina usteda.

Sto se tice elektronike po karticama na Claru je sound processor C-Media CMI8788 Oxygen, a za D/A je zaduzen 24-bit/192DAC AK4396, dok je za headamp tu Texas instruments TPA6120A2

Kod Xonara SP je ASUS AV100, a D/A c je Texas Instruments PCM1792A, a headamp je isto Texas Instruments 6120A2.

Pa me zanima kolika je razlika u sound procesorima, a kolika je u D/A convertorima?Head ampovi su isti, tako da je tu sve jasno. Kartice su jako slicne, gotovo identicne, tako da mi je praktički svejedno koju bi uzeo, s tim da je Asus trenutno dosta jeftiniji.

Puno hvala svima na korisnim odgovorima..
Kao prvo,iz newegga nemoj nista gledati jer imaju striktnu politiku za shipping SAMO unutar SAD-a

Kao drugo mislim da je HT omega bolja

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2009., 09:48   #2786
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Osobno sve bookshelf zvučnike smatram malim zvučnicima, a floorstandere velikima. Nemam ništa protiv ako netko misli drugačije.

isto tako, ako netko misli da je 9.3 loš zvučnik, smatram to preseravanjem i/ili snobizmom, kao i činjenicu da zvučnik nema što tražiti na polici.

S obzirom na konfiguraciju zvučnika, Wharfedale 9.3 ne može imati istu razinu detalja u zvuku kao i recimo iQ3 ili MS902, M32i i sl., ali to ga ne čini lošim zvučnikom. naprotiv, niti jedan od napomenutih se ne može pohvaliti s toliko basa koliko ga ima 9.3. Kutija je mala u odnosu na veličinu bas/srednjotonske membrane, pa gubi dah pri glasnijem slušanju, ali opet... zar je zbog toga to loš zvučnik?

Svaki zvučnik ima svojih prednosti i mana, pa tako i svi nabrojani. Moje osobno mišljenje je da flikomanu 9.3 odličan izbor iz dva razloga. Prvi je taj što bilo koji drugi zvučnik za tu lovu neće imati ni 'b' od basa što bi mu jako nedostajalo nakon Z5500. Drugi je taj što za tu veličinu kutije taj zvučnik zvuči jako dobro i bolje pumpa od mojih M34i, bar dok se sluša umjereno glasno.

Ako je njemu taj zvučnik izvrstan, onda je čovjek napravio dobar posao s tim zvučnicima. To što bi neki od vas zrtvovali bas za veće detalje u zvuku to je drugi par rukava i nije u redu da ga uvjeravate da je vaš izbor bolji od njegovog.
Staro 26.11.2009., 09:49   #2787
Flikoman
Guest
Moj komp

Citiraj:
Nemoj mi molim te tu bacat neke ocjene zvuka, do jucer si imao spojene Z2300+Z5500 i to sve u 2 metra kvadratna. I naravno da ti je sad sve detaljno kad od od one silne tutnjevine nisi nista ni drugo cuo..

I ovo ti je jedino mjerilo kvalitete, ako se pojacaju do pola i dizu buku, onda je to kvalitetno, a ako ne, onda nije...
A fakat ga nekad seres.

Nemoj preobracat ono sto sam napisao.
Staro 26.11.2009., 12:30   #2788
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
koliko ti je sirok taj dio sobe gdje su stol i zvucnici?
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2009., 12:34   #2789
Flikoman
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
koliko ti je sirok taj dio sobe gdje su stol i zvucnici?
193cm, skoro 2m.
Staro 26.11.2009., 15:29   #2790
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Ma ima i on svojih trenutaka ali u globalu

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na