|
![]() |
#241 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
CENZURAAAAAA ![]() ![]() BTW jel ima sanse da se na to cudo spoji nekako USB keyboard pa da sluzi i za surfanje ![]() ![]()
![]() |
#242 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
a jesi zajeban ![]() btw, ovo slobodno obrisi EDIT: @lewis - i meni je to palo na pamet, samo nikako da covjeku javim da to proba slozit. meni je pala na pamet neka bezicna tipkovnica, sto bi bilo jos bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sram te bilo! ![]() Nego, ja radije ostavim crno nego da mi pojede sliku sa strane, tako da radim najčešće zoom 1.1 i to je to. Tu i tamo 1.2. Poveća mi telka pa vidim iovak i onak ![]()
![]() |
#247 |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Zašto kad reproduciram DVD materijal (.vob), na kojem postoje chapteri, ne mogu preskakati chaptere. Koju god datoteku .vob otvorim materijal kreće od "prve sekunde" i onda ostaje samo premotavanje (max. 16x) Postoji li bar mogućnost (za bilo koji video) "Go to", kako bi odmah skočio na npr. pola filma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
|
Nema toga ![]() Ja motam 16x začas dođe do pol filma ![]() Bed je jedino ako film je u banani pa ne radi seeking... Gledao sam baš American Virgin, puko film na pola, i nema seeking, pa sam dobio mali popizditis, i pusti dalje s kompa ![]()
![]() |
#250 |
Premium
|
Ja još nisam skužio kako, ako netko skuži, neg javi ![]()
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Totalan debakl, dođem doma, hoću pustiti film, ne vidi đubre ni jedan jedini kompjuter u mreži, ne pomažu restarti, odštekavanja. Youtube radi uredno...prebrzo sam se poveselio da me novi firmware spasio. Ovo mi je sad još gora situacija, kaj da mu radim? Jel mu mogu vratiti tvornički firmware, pa opet ovaj novi staviti? Mislim da ide sutra na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
vjerojatno ce te lagano odjebati i reci da ti doma nes ne stima s postavkama mreze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Edit: odoh pronaći račun i pripremiti mrtvaca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
Ja ga udomim na 2-3 dana, pa ga cijelog raskopam ![]()
![]() |
#259 |
Premium
|
I meni je nakon upgradea firmwarea proradio odlično! Dotad nije htio uvijek vidjeti sve shareove na računalima. Ali danas uopće ne želi vidjeti nijedan komp pod Network shares, a uredno mu mreža prema netu radi i streama sa youtubea bez problema. I mogu ga pingati sa kompa. Samo kad na njemu odem na Network shares, ništa, niti error niti onaj kružić da nešto radi, kao da nisam stisnuo gumb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
Upravo ga pripremam i čekam da žena ode spavat, onda ja nastupam sa usb stickom ![]() Edit: Ni ovaj zadnji b-radov firmware ne pomaže, ništa se ne događa kad odem na network shares, ili file management, crko je mali sam od sebe...šmrc Zadnje izmijenjeno od: mahoona. 24.11.2009. u 23:38. Razlog: probao |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
Sad sam se pogubio, ti si na XP?
![]() |
#263 |
Premium
|
Ne vjerujem kaj ja sve prolazim sa ovim uređajem, ajde savjet kaj da radim. Kako sam napisao u gornjim postovima, jučer navečer dođem doma i hoću pogledati film. Upalim WD-a, pustim ga par minuta, i hoću odabrati film. No međutim, kad sam stisnuo Network share opciju ne dogodi se baš ništa! Niti grešku ne baci, niti onaj kružić da nekaj radi, ništa! Odem na postavke mreže, mreža je ok, probam youtube - radi, probam Pandoru - radi. Odem opet na Network share, ništa. Ne radi ni File management. Ugasim uređaj, odspojim mrežu, struju....pustim ga par minuta, upalim nazad, spojim na mrežu, pustim par minuta, pokušam na Network share - ništa. Kao da prokletu tipku OK nisam ni stisnuo. Youtube radi, pingam Wd sa kompa, ali neće mrcina na lokalnu mrežu. Lokalna mreža uredno radi, 7 računala na mreži 4 sedmice (jedan je moj komp, ostalo susjedi), 3 xp-a, međusobni shareovi rade ko sat. Skinem onaj originalni firmware 1.01.00 i nakrcam ga na wd, odradi svoje, reboota, uredno se podigne sustav, vidim da je stari firmware (ima onu Wireless opciju), probam iste stvari kao i prije, opet ništa! Ugasim, upalim, mijenjam portove na switchu, resetiram router, budem prost, žena me gleda u čudu, ružno. Skinem onda B-radov 0.2.1 firmware, nakrcam njega, reboot, sve ok, digne se, sve radi osim Network share. Koma. Mislim, crko je skroz, pronalazim račun i ambalažu, vratim 1.0.11 firmware da me ne bi na servisu zezali. Probam još jednom sa tim firmwareom, opet ništa. Ugasim uređaj iz struje, pripremim ga za današnje odnošenje na servis. Ujutro mi ne da vrag mira i prije nego sam ga stavio u kutiju mislim si idem ga još jednom probati, čisto da ne ispadnem kreten na servisu. Spojim ga na struju, upalim, odem na Network share i znate kaj je bilo!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Stvarno si baksuz (bez uvrede). Meni se slična stvar desila. Upalim WD odem na network share i ništa, odem do stroja da provjerim da li je upaljen, naravno je. Opet do WD-a i neradi. Hm, odem do kompa i probam pristupiti disku koji je spojen na WD i to potraje par sekundi (prvo nije bilo WD-a na network listi, al se pojavio). Opet odem do WD-a, networka share i proradilo. Sada evo već par dana "surfam" po WD-u gledam čaćkam i sve radi bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
|
Je proradilo. Sad me živo zanima kad dođem doma kako će biti. Nisam probao mijenjati kabel, kabel sam sam pred dva mjeseca provukao po kanalici, testirao sam ga, radi bez greške. Ne znam više kaj da sumnjam. Mislim, da je do kabela ne bi Internet radio na WD-u. Da uspijem otvoriti Network share i da mi javi neki error, rekao bi ok, nije sve posloženo kako spada, ali jednostavno njemu su jučer jednostavno umrli Network share servisi i ni makac. I nikakve preinake nisam radio na mreži, samo sam WD-a držao ugašenog iz struje cijelu noć. I kak da ja sad objasnim nekome u servisu da imam poluispravni uređaj, kad sad sve radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
...
.. uzeo sam s popisa Linksys WUSB100 (No Revision) usb wireless, medjutim nisam uspio dobiti nikakav signal u postavkama uredjaja, prateci upute pdf niti ne vidim opciju "please specify network type" vec samo "automatic" gdje ne nadje nista i "manual" gdje trazi ip address .. hm, bas citam da taj stick uopce nece raditi na wd-u, ne znam zasto ga drze na popisu bez obzira na reviziju .. molim preporuku za neki drugi koji koristite, a da radi .. ili ce ovaj eventualno raditi nakon nadogradnje wd-a? unaprijed zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
Samo da javim da je uređaj jučer normalno radio, pogledao sam film, sve prošlo bez problema, uredno browsa po mreži. Jedino sam primjetio da je malčice sporiji prilikom browsanja po folderima nego dosad. Baksuz veliš? Jesam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|