Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.11.2009., 22:48   #391
hooch
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
kamera je Toshiba Camileo P10. nis posebno, 2 GB sd kartica, 4x digital zoom, imas nekakav blic za slike, to sam uspel na brzinu kod frenda poloviti...

hooch je offline  
Staro 24.11.2009., 09:44   #392
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Nije ništ' posebno, al' je sasvim uredu.

Dosta je lagana, zaštitne folije na LCD-u i leći, glossy black finish.

Umjesto tronošca, T-Com će vam uvalit' SanDisk 2GB karticu, što je IMHO bolja opcija.

Ovak' na brzinu što sam uspio "istestirat" mogu reć' da je dosta dobra za cijenu. Full HD snima ok, 30 FPS-a, 2x digitalni zoom, al se vidi blur kad se brzo okreće, što je skoro nemoguće u normalnim okolnostima. Isto tako, kad se snimaju scene sa premalo svjetla nije baš nešto, kao ni kad ima previše svjetla.

Sad ću se malo igrat sa 848*480 @ 60 FPS.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline  
Staro 06.12.2009., 15:36   #393
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Nakon mnogo razmišljana odlučio sam i ja uzet maxtv (opet), privukla me ta kamera. Mislim da nemože biti tolko loša za jednu ćunu nadoplate.
E sad mene zanima jel moguće da maxtv radi na ZyXel P660 HWd3 routeru?
Lik i t koma je bio kod mene u 7 mjesecu i rekao mi je da bi šljakalo ali da bi trebalo prepolovit brzinu. To sa djeljnjem brzine mi se nimalo ne sviđa jer ionak nije neš naročito brz (bar ne upload).
Bio bi zahvalan na odgovorima.
Staro 06.12.2009., 22:31   #394
DanielDJ
Premium
Moj komp

DanielDJ's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Bambusha Pregled postova
Umjesto tronošca, T-Com će vam uvalit' SanDisk 2GB karticu, što je IMHO bolja opcija.
Jel dođe uz nju torbica tj. pouch?
DanielDJ je offline  
Staro 06.12.2009., 23:07   #395
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Moras imati dovoljni propusnost na liniji, barem 5mbit cini mi se. Ja sam imao kasdu staru i dobio sam novi ruter, d-link, koji ima jos dva dodatna utora. Inace download mi se usporio na nekih 250kB/sec kad mi radi max-tv.
bluefluid je offline  
Staro 06.12.2009., 23:45   #396
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
MaxTV-u treba 4 Mbit-a propusnosti(kada imate HD paket onda vam treba 10 MBit-a propusnosti)...i onda jos zbrojite svoju ADSL brzinu pa eto...

mislav_os je offline  
Staro 06.12.2009., 23:51   #397
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor DanielDJ Pregled postova
Jel dođe uz nju torbica tj. pouch?
U paketu ide:

1. kamkorder
2. USB u mini USB kabel
3. AV kabel ( 2 chincha u 3.5mm )
4. HDMI u manji HDMI (manji je u kameri)
5. AC punjač
6. Quick Start Guide
7. CD s priručnikom i programom za baratanje slikama
8. naramenica
9. Torbica- iznutra pamuk valjda, a izvana sintetika
10. krpica za čišćenje
11. jamstvena knjižica
12. neki kartončić na ćirilici
13. SD SanDisk kartica 2GB

Baterija je bila u kameri.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline  
Staro 06.12.2009., 23:53   #398
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Nakon mnogo razmišljana odlučio sam i ja uzet maxtv (opet), privukla me ta kamera. Mislim da nemože biti tolko loša za jednu ćunu nadoplate.
E sad mene zanima jel moguće da maxtv radi na ZyXel P660 HWd3 routeru?
Lik i t koma je bio kod mene u 7 mjesecu i rekao mi je da bi šljakalo ali da bi trebalo prepolovit brzinu. To sa djeljnjem brzine mi se nimalo ne sviđa jer ionak nije neš naročito brz (bar ne upload).
Bio bi zahvalan na odgovorima.
kasda, zyxel p660, se555 ( uz upgrade firmwarea ), sx763, speedtouch 780, speedtouch 782, dlink 584 i 684 su modemi koji podrzavaju IPTV uslugu, tako da sto se tice modema si ok

Sto se tice brzine, ako ti zahtjev prodje, onda znaci da barem imas 7-8mbita propusnost linije, tako da ti brzina ne bi trebala nesto drasticno opadati...
Staro 08.12.2009., 20:50   #399
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
kasda, zyxel p660, se555 ( uz upgrade firmwarea ), sx763, speedtouch 780, speedtouch 782, dlink 584 i 684 su modemi koji podrzavaju IPTV uslugu, tako da sto se tice modema si ok

Sto se tice brzine, ako ti zahtjev prodje, onda znaci da barem imas 7-8mbita propusnost linije, tako da ti brzina ne bi trebala nesto drasticno opadati...
Hvala, porazgovarat ću još sa ekipom u t-centru prije konačne odluke.
Staro 10.12.2009., 21:41   #400
DanielDJ
Premium
Moj komp

DanielDJ's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Evo od danas ima kamera(Toshiba P10) za postojece korisnike koji produze ugovor. Na internetu nista ne pise, morate nazvati 08009000 i produziti ugovor(ako hocete kameru).
DanielDJ je offline  
Staro 10.12.2009., 21:47   #401
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
MaxTV-u treba 4 Mbit-a propusnosti(kada imate HD paket onda vam treba 10 MBit-a propusnosti)...i onda jos zbrojite svoju ADSL brzinu pa eto...
vise, oko 6 mu treba za normalno gledanje.
rendula je offline  
Staro 12.01.2010., 21:35   #402
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
ima li ko da zna jel ima koje šanse da u skorije vrijeme gledam youtube preko maxtva?
Staro 12.01.2010., 22:12   #403
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor CoreDownloader Pregled postova
ima li ko da zna jel ima koje šanse da u skorije vrijeme gledam youtube preko maxtva?
highly unlikely...
Staro 28.02.2010., 19:28   #404
brunex
Premium
Moj komp

brunex's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
hm...

ja imam dva max-tva, i 4Mbit/sec download, internet mi je uredan i kad rade oba max prijamnika. uvijek je 4 Mbit/s download.

zašto u opcijama "moj t-com" nemam više opcije povećanja brzine interneta na 10 i 20 Mbit/s

razumijem, da mi je sadašnja "potrošnja" 12 Mbit/s, no tehnčar mi je rekao kod uvođenja drugog prijamnika da mi je propusnost preko 20 Mbit/s.
brunex je offline  
Staro 01.03.2010., 18:27   #405
Champ
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor brunex Pregled postova
hm...

ja imam dva max-tva, i 4Mbit/sec download, internet mi je uredan i kad rade oba max prijamnika. uvijek je 4 Mbit/s download.

zašto u opcijama "moj t-com" nemam više opcije povećanja brzine interneta na 10 i 20 Mbit/s

razumijem, da mi je sadašnja "potrošnja" 12 Mbit/s, no tehnčar mi je rekao kod uvođenja drugog prijamnika da mi je propusnost preko 20 Mbit/s.
0800 9000 u izborniku broj 2,pa broj 1. Kažeš da imaš frke sa moj.t-com.hr stranicom i u roku 24h će ti biti rješeno.
Champ je offline  
Staro 02.03.2010., 20:20   #406
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
znam da je glupo pitanje al moram postaviti iz znatizelje:dali je moguce pratiti max tv(ili max tv kanale) ako nemate Max tv tj preko satelita i PC-a!po meni je ovo 99.9% nemoguce ali koljega informaticar me uvjerava da je moguce..
microsoft66 je offline  
Staro 03.03.2010., 08:09   #407
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Mogu ce je, ali ne sve programe.Ionako programi koji su na max tv t-com samo distribuira dalje a on ih "skuplja satelitom"
RAUL je offline  
Staro 03.03.2010., 15:53   #408
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Nije moguce gledati MaxTV preko satelita, ali kanali koji se emitiraju u MaxTV se uzimaju sa satelita i dalje distribuiraju.
U HR je dostupno nekoliko DTH providera sa ponudom kanala koja je slicna MaxTV-u.
Staro 11.03.2010., 13:17   #409
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
MAXtv od 10. ožujka povećava ponudu osnovnog programskog paketa s tri nova kanala: AXN koji je lokaliziran na hrvatski jezik, dječji kanal Disney Channel i francusko-njemački TV kanal ARTE, dok će u HD programskom paketu pretplatnici MAXtv-a od sada moći uživati uz Discovery HD Showcase kanalu.

Od danas MAXtv korisnici mogu uživati u najnovijim serijama i filmovima američke produkcije na kanalu AXN u osnovnom programskom paketu, bez dodatne naknade. Program je lokaliziran na hrvatski, a čine ga popularne serije i filmovi američke produkcije. Na AXN-u vas očekuju najaktualnije svjetske serije kao što su Flash Forward: Sjećanja iz budućnosti, Zvjezdana vrata: Atlantis i Navy CIS: Los Angeles, te evergreeni kao što su Vatreni dečki, Dva metra pod zemljom i Charliejevi anđeli. Od kriminalističkih drama preko drama i znanstvene fantastike do crnih komedija, AXN će vam ponuditi mnogo dobre zabave.

DISNEY CHANNEL
Aktualni zaštitni slogan vjerojatno najpopularnijeg svjetskog dječjeg kanala namijenjenog djeci i mlađim tinejdžerima je 'Snovi postaju stvarnost'. Disney Channel nudi brojne zabavne emisije među kojima su poznati svjetski hitovi kao što su 'Mickey Mouse Clubhouse', 'Little Einsteins', 'Hannah Montana' i 'That's So Raven', te, naravno, izbor iz animirane produkcije studija Disney. Kanal je poznat i po filmskoj produkciji – među ostalim, 'izbacio' je popularni 'High School Musical'. Disney Channel će tijekom prva tri mjeseca emitiranja biti dostupan u osnovnoj ponudi MAXtv-a.

ARTE je francusko-njemački TV kanal, koji se opisuje kao europski kulturni kanal sa željom emitiranja kvalitetnog programa naročito iz područja kulture i umjetnosti.

DISCOVERY HD SHOWCASE Ljubitelje znanstveno-popularnih i dokumentarnih sadržaja zasigurno će oduševiti vijest da će se ponuda MAXtv HD programskog paketa obogatiti s Discovery HD Showcaseom, programom koji u punome sjaju na jednom mjestu objedinjuje najbolje ekskluzivne produkcije kao i dobro poznate programe iz široke ponude Discovery Networka. Discovery HD Showcase prvi je 24-satni program visoke rezolucije koji cjelokupan svoj sadržaj emitira u razlučivosti 1080 i s 5.1 digitalnim surround zvukom. Svakako treba dodati da su sve emisije na Discovery HD Showcaseu doista snimljene HD tehnikom, odnosno, nijedna nije konvertirana iz 'običnih' digitalnih izvora. Ovaj kanal donosi emisije najšireg sadržajnog spektra – o prirodi, svijetu divljine, povijesti, putovanjima, znanosti i tehnologijama, kulturi itd.

Nove kanale možete pronaći na sljedećim pozicijama:
023 Discovery HD Showcase
201 Disney Channel
305 AXN
507 Arte

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 29.08.2010., 16:05   #410
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Arena Sport 1 odsad na MAXtv-u

Na kanalu 404 od danas, samo na MAXtv-u, pratite testno emitiranje novog sportskog kanala, Arena Sport 1!

U petak od 20 do 24 sata budite među prvima koji će gledati novu dimenziju sportskog užitka! Arena Sport 1 vodi vas na atletski miting iz serije Dijamantna liga: Brisel! Direktan prijenos uz komentar Željka Vele!

I u subotu 28. rujna od 8.30 ujutro do 2 sata iza ponoći te u nedjelju 29. rujna od 8 ujutro do 2 iza ponoći ekskluzivno na Areni Sport 1 gledajte uživo nogometna nadmetanja španjolske, talijanske i francuske lige!

Provedite vikend u sportskom raju uz brojne prijenose uživo i komentare naših najboljih sportskih novinara!

Od ponedjeljka 30. rujna od 8 sati ujutro Arena Sport 1 kreće s 24-satnim emitiranjem: sad znate gdje ćete pratiti utakmice Serije A, Primere i francuske nogometne lige! Svo uzbuđenje rukometne španjolske i Bundeslige, američkih MLB-a i NFL-a i brojna druga čekaju vas na 404. MAXtv kanalu, Arena Sport 1!
microsoft66 je offline  
Staro 29.08.2010., 17:52   #411
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Nisam pročitao cijeli thread, pa je možda ovo već rečeno. Unaprijed isprike, ako je.
Primjetio sam da imam ise sportskih kanala. MotorsTV je otišao sa 407 na 412 i dobio sam barem nekoliko novih. Jel to svima dođe nakon nekog vremena ili su se nest zaj***li?
D1viry je offline  
Staro 29.08.2010., 21:02   #412
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Od 1. rujna stižu brojni novi atraktivni tv kanali u IPTV platformu MAXtv

Od 1. rujna stižu brojni novi atraktivni tv kanali u IPTV platformu MAXtv

Stižu novi tv kanali u IPTV platformu MAXtv! Kako neslužbeno doznajemo, danas je potvrđeno da će od 1. rujna 2010. ponuda MAXtv-a, najveće IPTV platforme u Hrvatskoj ali i u ovom dijelu Europe, biti obogaćena sa brojnim novim televizijskim kanalima koji bi trebali zadovoljiti sve ukuse. Na našem Satelitskom Forumu mogli ste pročitati da su testovi nekih kanala već neko vrijeme u punom jeku, a sa službenim bi emitiranjem trebali krenuti za 8 dana odnosno u srijedu, 1. rujna 2010. godine. Postoji i mala mogućnost da će neki kanali malo uraniti ili zakasniti koji dan zbog različitih faktora.

Iako MAXtv već sada ima prilično kvalitetnu programsku ponudu, ona će od 1.9. biti još bolja i obogaćena sa već poznatim i popularnim usko specijaliziranim kanalima kao što su Viasat History, Viasat Explorer i filmski TV 1000. Sva tri navedena kanala u cijelosti su lokalizirani na hrvatski jezik još od jeseni 2006. godine i ne emitiraju reklame, zbog čega spadaju među omiljene kanale kabelskih korisnika u Hrvatskoj ali i regiji. Viasatovom trojcu trebao bi se pridružiti i četvrti kanal iz produkcije MTG-a Viasat Nature koji je posvećen svijetu životinja i prirodi, a također je u cijelosti lokaliziran na hrvatski jezik. Izuzev kanala Viasat Explorer koji emitira od 05:00 do 23:00 sati, svi ostali emitiraju program 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Osim Viasat kanala u ponudu MAXtv-a dolaze i sportski kanali TV Arena Sport 1 i TV Arena Sport 2 na hrvatskom jeziku. Riječ je o hrvatskoj verziji popularne regionalne sportske televizije koja je već godinu dana dostupna u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Na Arena Sport kanalima hrvatski će gledatelji moći pratiti atraktivne sportske događaje kao što su UEFA Champions League, UEFA Europa League i Diamond liga u atletici. Kompletna lista svih sportskih prijenosa na hrvatskoj Areni bit će poznata tek nakon što kanal krene sa regularnim emitiranjem programa.
I ljubitelji znanstvene fantastike napokon će doći na svoje jer će MAXtv u svoju ponudu uvrstiti Sci-Fi Channel, (napokon) kanal posvećen znanstveno fantastičnim serijama i filmovima, a koji je djelomice lokaliziran na hrvatski jezik. Sci-Fi Channel je već neko vrijeme prisutan u ponudi kabelske televizije B.net i DTH platforme Total TV na poziciji 16° istočno. Sci-Fi gledateljima donosi popularne serijske naslove kao što su Star Trek: The Next Generation, Eureka, Legend of the Seeker, Stargate: Universe, Star Trek: Enterprise, Ghost Hunters International, Buffy the Vampire Slayer, X-Files, Charmed itd. Na Sci-Fi Channelu se u večernjim satima emitiraju i filmski naslovi.

U ponudu MAXtv-a trebao bi stići još jedan kanal iz produkcije medijske grupacije AETN Europe - Crime and Investigation Network. Riječ je o vrlo kvalitetnom kanalu koji prikazuje dokumentarne serije i filmove s tematikom kriminalistike, forenzike i ostalih srodnih tema. Crime and Investigation Network je gotovo u cijelosti lokaliziran na hrvatski jezik od 28.6.2010. pa će gledatelji MAXtv-a sasvim sigurno vrlo brzo zavoljeti i ovaj kanal. AETN Europe također proizvodi i kanale History Channel Europe i History Channel HD Europe koji su također u cijelosti lokalizirani na hrvatski jezik i u ponudi MAXtv-a.

Ni kanali za odrasle neće izostati pa bi u ponudu naše najveće televizijske platforme trebala ući dva cjelodnevna hardcore kanala - Dorcel TV i Daring! TV. Daring! TV je novo ime za poznati kanal XXX Xtreme, a s obzirom da će promjena imena uslijediti 6.9.2010. nije isključena mogućnost da će taj kanal u ponudu MAXtv-a ući sa malim zakašnjenjem. Više informacija o Daring! TV možete pročitati na našem portalu.

U ponudu MAXtv-a stići će još neki kanali, no detaljnije informacije o njima nismo uspjeli saznati. Također, nije suvišno spomenuti da će s prvim danom rujna doći i do određenih promjena u programskim paketima MAXtv-a, no o tome više informacija uskoro.

Što očekujemo u MAXtv-u od 1.9.2010?
- Viasat History (na hrvatskom!)
- Viasat Nature (na hrvatskom!)
- Viasat Explorer (na hrvatskom!)
- Arena Sport 1 (na hrvatskom!)
- Arena Sport 2 (na hrvatskom!)
- Sci Fi Channel (na hrvatskom!)
- TV1000 Balkan (na hrvatskom!)
- Crime and Investigation Network (na hrvatskom!)
- Playhouse Disney CEE
- Daring! TV (od 6.9.)
- Dorcel TV

Još jednom napominjemo da se radi o neslužbenim informacijama te da bi do 1. rujna moglo doći do izmjena.
(mPortal.com.hr)
tor je offline  
Staro 29.08.2010., 21:24   #413
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

max tv je zakon...imam osnovni paket i meni je odličan.kad se samo sjetim da sam prije pola godine imao nasa 4 programa a sad preko 100...cijena mi nije prevelika,usluga je odlična,nekad ima mušice ali nista vrijedno spomena.
microsoft66 je offline  
Staro 31.08.2010., 16:34   #414
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

Zadnje izmijenjeno od: acer. 31.08.2010. u 16:45. Razlog: Dodan link
acer je offline  
Staro 31.08.2010., 18:30   #415
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
e da jos da dodam da je paket sportskih kanala oko 70etak kuna.
jurbAs je offline  
Staro 31.08.2010., 20:44   #416
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Gdje si našao cijenu?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 01.09.2010., 09:25   #417
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline  
Staro 01.09.2010., 09:53   #418
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
mislim da cu riskirati 15 kuna mjesecno i ici na ovaj Osnovni Extra paket, malo sada gledam ovaj SF kanal i odmah naletim na picarda na 308-om kanalu. kanal prije neki ok film, TV1000 se zove kanal, vise nego ok filmovi.

ne lose, iako mi se ne svida sto izbacuju MotorsTV, bilo je ok stvari za pogledati. btw popis kanala na ovom Extra da ne trazite: http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html

Burko je offline  
Staro 01.09.2010., 09:56   #419
idzakovic
Premium

idzakovic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Jucer mi je set top box prvo stiltao, a onda nakon standardne procedure restartiranja je napravio update software-a. Valjda je to povezano s novim programima? Steta jedino sto je daljinski ostao mlohav kao i do sada...
Staro 01.09.2010., 09:58   #420
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Sad sam baš to gledao, ja nisam baš nešt zadovoljan jer izbacuju taman onih par zanimljivih programa koje sam gledao....
A sve zbog hebenih 15kn da mogu uzimat više, lopovi. Cijene ostalih doplatnih paketa neću ni komentirat, užas, da imam alternativu odmah bi ih odjavio.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na