|
![]() |
#2701 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ne mislim nikada dati 10k po komponenti i slicno (osim ako dobijem na lotu), onda bez frke radim to? Rekao bi ni iznad 5 ali opet lako se dogodi da nes polovno za male novce uleti pa...
![]() |
![]() |
#2702 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() btw da ne idem bas skroz u OT kabel napreduje lagano...nemam bas puno vremena pa ne stignem...sad sam na 30-35cm ![]() btw ovaj rack/stalak za tv je mrak,a opce cijena nije napuhana http://www.ekran-avc.hr/p502/norston...duct_info.html
![]() |
![]() |
#2704 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Zanimaju me vasa misljenja o doticnim integriranim pojacalima. 1) Rotel RA-01 2) Rotel RA-02 Kolika je razlika medju njima, koliko okvirno vrijede. Naime, dobio sam ponudu da mijenjam Logitech Z-5500 za jedno od tih pojacala. Ukoliko bi se radilo o Rotel RA-01, bila bi i mala doplata u pitanju, od strane tog lika. Zanima me jos jedna stvar. S jednim od tih pojacala upario bih bookshelf zvucnike tipa Wharfedale Diamond 9.3, 9.2 ili neke druge u tome cjenovnom rangu. Kako bi se to pojacalo nosilo s njima? Hvala vam unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Sad slušam Queen i sređujem sobu, perverzija kako detaljan zvuk daju. ![]() Slike novog pojačala i zvučnika sutra kada sredim sobu do kraja i stavim novi stol za komp. ![]()
![]() |
![]() |
#2706 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Pozz! Trebam preporuku nekog ok suba za mjuzu/HT/gaming tj. sve. Soba trenutno 16m2, u buducnosti ce se koristiti u vecoj, 25+m2. Max cijena cca 4000kn. Najvise mi se u ponudi ducana do 4kkn(gotovina) svida Jamo 650(30cm woofer,naspram deklarirane snage pristojna potrosnja struje,ide do 24Hz(kao),kompresiona kutija), pa ako ga netko ima, bio bih zahvalan za pokoju informaciju. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mene je ovo čudo iznenadilo, je da je ružan ko noć ali... ![]() http://www.anthonygallo.co.uk/pages/...oofers-tr1.php U sonusartu je oko 3k-3.5k kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2709 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2711 | |
Guest
|
Citiraj:
Takodjer, dal je imao netko iskustva sa Mission 701 zvucnicima? Sa stalcima 1000kn. Jos netko u vezi ovih pojacala? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Evo malo hvalisanja, gotova i moja prva samogradnja prema nekom projektu. Pored je prva samogradnja uopće, na kojoj sam naučio furnirati i koristiti se frezom. Visaton VIB 130 TL. Finiš, premda je zamišljen visoki sjaj, nisam mogao ne probati savjet koji su mi dali dečki iz chromosa o pravilnom nanošenju boje na alternativne načine (posao me sasvim slučajno odveo tamo). I tako i bi, ima sjaja dovoljno, a opet se prašina ne vidi toliko. Sve je doslovno po nacrtu, i nigdje se nije odstupalo, osim što je mdf 18 mm a ne 19, jer ga kod nas nema, te su korišteni malo kvalitetniji elementi u skretnici, točnije MKP kondenzatori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | |
Guest
|
Citiraj:
Eto, jos jedno tehnicko pitanje. Gledajuci prema ebayu taj rotel, prema otkupnoj cijeni, ako zanemarim aukcije, dojde izmedju 350 - 400 eura. Sad si postavljam pitanje gdi je tipu tu isplativost takve zamjene. Ne bih htio dobit neko reparirano pojacalo, poluispravno itd. Naime, radi se o clanu Imagine, vi cete sigurno bolje znati. Cini se kao jako pristojna osoba, prema tome koliko smo dosada komunicirali prema maila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
taj rotel se prodaje po 1500-2000kn ovisno o starosti (barem su bile takve cijene dok sam ja pregledavao oglasnike), ovo po ebayu pretpostavljam da su cijene novih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Guest
|
Iskreno. nemam pojma. Vidio sam u TehnoMaxu, 3.5mm na činče za 120kn, to bi mi bilo za AUX. A za zvucnike, iskreno, ne znam sto bih uzeo. Nemam niti nesto previse novaca za bacanje, tako da, dobro bi mi dosli vasi prijedlozi. Ima susjed dosta tih kablova, poprilicno debelih, vjerojatno i duplo nego sto ima moj Z5500, pa sam isprva mislio to iskoristit, samo ne znam kakvi bi mi konektori trebali s koje strane. Dok sam testirao ono Technics pojacalo, dovoljno je bilo kablove polemit s tinolom sa svake strane, no ne znam dal rotel ima jednake konektore iza. Nadam se da sam bio jasan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ukratko-nisi... Kaj bi ti lemio po terminalima?Vulgaris sfrkanu žicu u terminal i zategni, možeš i terminirati sa vilicama/bananama, estetika.. Ja sam si uzeo ove i sasvim sam zadovoljan... http://www.provox.hr/audio/proizvod....a=101&Source=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2725 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Svaka čast Juan, odlično izgleda! Je li imaš kakvu sliku unutrašnjosti i općenito nešto malo izbliže. Ni prošle samogradnje nisi ozbiljnije prikaza. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 | ||
Premium
|
Citiraj:
"stalak" samo produživanjem (unutarnji volumen je jednak). Možda kasnije, jer sam prelijen sad namještat fotić i čekat da se napune baterije. Ali znam što te zanima i ne, ne vidi se gdjegod sam si dao truda, a to su prednje i bočne stranice, te gornja. Spojevi su dosta zaje**ni jer koliko god mjera bila idealna, uvijek ostaje ona debljina sloja ljepila, koja premda je izražena u desetinkama milimetra, opet se vidi. Rješenje: ako je ljepilo na vodenoj bazi, i kit mora biti na vodenoj bazi, a isto tako i boja koju naknadno koristiš. Prvo kitanje, šlajfanje, drugo kitanje, šlajfanje, treće kitanje sam izveo tako da sam kit na vodenoj bazi razrjedio sa bojom na vodenoj bazi. Problem lakiranja tih rubova leži u tome što otapalo iz uljanih boja jednostavno digne kit, ili "pojede". Daljnji postupak znaš ![]() Evo primjer jednih kutija koje sam radio ljetos jednom kolegi, prednja ploča je obgrljena sa bočnim i gronjim/donjim stranicama. Tu sam stvarno zadovoljan kako sam upustio visoki, dok je kod misbassa malo nož pobjegao jer se ipak radi o većem promjeru. ![]() Citiraj:
![]() Nisam ih prikazivao jer kad sam prvi put okačio post sa 4-5 sličica veličine 400*300 i "težine" 40-50kb bile su obrisane jer nisu u thumbnailu....pošto mi se ne da zaje*** s tim, niti kršiti pravila foruma, dalje niti nisam. BTW: http://www.pentatron.cz/katalogove_l...b130tl_tz1.gif edit: uz najbolji trud, ali slike ne mogu bolje jer je fotić koma ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juan. 22.11.2009. u 20:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 | |
Premium
|
Citiraj:
Ponavljam, držao sam se slijepo visatonovog projekta VIB 130 TL: http://www.visaton.com/en/bauvorschl..._tl/index.html A svira... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|