|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
A dobro sorry..nisam čitao sve. Di ću proč najeftinije da ju kupim? Može neki savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ako ti nije nešto jasno , pročitaj si ponovo moj post .. ![]()
![]() |
![]() |
#606 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Unlock Nokia 5800XM Online
Da li netko zna za neki pouzdani servis koji nudi unlock bez da se mob nosi kod nekoga da to napravi. Znaci nesto kao http://www.foneszone.co.uk koji sam za sada jedini nasao da nudi hrvatski tmobile. I kolika bi ustvari bila razlika u cijeni online unlocka naspram ovog "oglasnik" unlocka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Baca "certificate error"...... ![]() Eto.. ako još nekog muči certifikacija , na ovoj str. možete "certificirati" : https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 24.11.2009. u 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
kako skinuti sliku sa google trazilice, ne vidim to nigdje u opcijama da mogu sliku spremiti u mob? za google sam skuzio... sve odlicno radi osim youtubea, naime uvijek mi u pocetku prvih 30 sekundi slika i zvuk stanu a sekunde i dalje idu... probao sam na switch to standart player i sve odlicno radi ali kad stisnem da reproducira preko flash player (beta) onda zasteka. stavio sam najnoviji update, flash lite 3.1 ali opet zasteka. Jedino preostaje da probam flash lite 2.1? ne mogu ga nigdje naci za skinuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
oke, moram priznati da nisam procitao bas svih 21 strana ovog posta, ali zanima me dal jos netko imao slican problem.. kad se spojim na svoj ruter prek WLAN-a, i idem npr. na intrenet.. ne zeli otvarat stranice.. vec baca upozorenje nesto s web n' walk.. kako to zaobici? Zadnje izmijenjeno od: zmotani10. 06.12.2009. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nešto bi trebao promijeniti, a to je u nekom izborniku, tako nešto... Je li tako teško napisati ŠTO ili KOJE upozorenje ti izbaci?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nokia sa t-coma na vip karticu
Pozz kao sto sam napisala imam priliku povoljno dobiti jednu Nokiu 5800 xm sa t-coma zbog produzenja ugovora,ali bi stavila unutra vip karticu. Je to moguce ili je ona kodirana samo na t-com, molim pomoc hitno mi je, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Prve serije tih mobova su dolazili otkljucani,sad ih je 99% zakljucano i brandirano,pa cak i sa nesto siromasnijim prodajnim paketom nego prije. Tako da ja bi rekao da ce mob biti kodiran,te nece biti sanse da se stavi vip bez neki zahvata poput unlocka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Prvo sve pohvale na komentarima i postovima u ovoj temi, zaista ima zanimljivih stvari i iskustava. Sutra ću i ja postat vlasnik jedne 5800 iz t-mobile ponude. Dakle mob sam našao preko oglasnika od čovjeka koji ga je kupio u 10 mjesecu u t-mobile ponudi i sa svim papirima i opremom, te naravno 24 mjesečnim jamstvom. Po njegovim riječima mobitel je nov te sam ga uspio spustit na cijenu od 1000 kn što mislim da je jako dobro (cijenio ga je 1100) Zanima me jel mogu reklamirati (nakon mjesec i pol dana korištenja), famozni luft u desnom čošku i kako to uopće izgleda, te jel taj spada u onu drugu kvalitetniju seriju aparata (pošto je ipak kupljen u 10. mjesecu) Hvala unaprijed Dražen edit: vidim sad u ponudi t-mobilea u paketu nema stylus, odnosno olovčica, kako to??? Sadržaj prodajnog paketa: Uređaj, baterija BL-5J, punjač AC-8, stereo slušalice HS-45, USB kabel, 8 GB microSD kartica, DVD, korisnički priručnik Zadnje izmijenjeno od: Bezecinho. 21.12.2009. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
EMP moderator
|
Imaš samo jedan stylus, a izbacili su rezervni + TV-out kabel, stalak i onu trzalicu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
EMP moderator
|
Ima i X6...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#629 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pitanje spajanje 5800xm na adsl (optima,router žičani edimax ar-7084a ) preko wifi , usb , bt , , kako spojit nokiu na adsl dali ide via usb/bt ili dokupit mrežnu karticu/router
![]() |
#630 |
EMP moderator
|
Mogao bi preko bluetootha, ako ti adapter podržava bluetooth PAN konekciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|