|
![]() |
#512 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
nije sve na tv-u ali pratim: entourage californication two and a half men how i met your mother stargate:universe voyager top gear
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#516 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Upravo odgledao IV. sezonu serije The Closer. Neloša policijska serija drugačija od većine takvih serija koje nam se nude i koje mi već idu lagano na jetra (razni CSI-ijevi, kosti, zaboravljeni slučaj i sl.). Izvrsna Kyra Sedgwick u glavnoj ulozi. Prije godinu dvije je bilo nekoliko epizoda na HRT2, slučajno sam ulovio, a onda su promijenili termin ili ukinuli seriju, nisam siguran. No meni se dopala pa sam nastavio gledati ![]()
![]() |
#519 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, baš sinoć završio S2 ![]() Sada se spremam na S3E1 (taman je radminira ![]()
Planiram i počet How I Meet Yout Mother (gledao sam par epki i serija je ludnica, samo nemam vremena ![]() Ostale sam završio gledat, a u prikupljanju sam dobrih naslova. Svi koji imaju konstruktivan prijedlog >PM> (dobar naslov je za mene, dobra priča, gluma \ {sranja s vampirima, duhovima, laserima, nadnaravnim moćima i sl (FF, Stargate, Galactica, Heroes, Ferengie...)} ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Niš ne pratim, nemrem smislit to da netko je u točno određeno vrijeme pred TVom samo zato da gleda/prati seriju ![]() Pratio sam Zakon Braće, ali ne na RTLu, nego skido s neta pa gledao doma na projektoru ![]()
![]() |
#524 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nedjeljom izađu Californication i Top Gear, a kroz tjedan Heroes, HIMYM i The Big Bang Theory. The Jeff Dunham's Show je također u tijeku. Ima se što za gledat kroz cijeli tjedan ![]()
![]() |
#531 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
supernatural californication house
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
trenutno Dexter sezona 3, a usporedno se skidaju onih 8 epizoda kojih je izaslo u sezoni 4, prije nje 2 sezone Chucka, odlicna serija, jedva cekam trecu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što pratim ![]() - American Dad - Family Guy (iako su ga pokvarili pa bi moga i prestat) - Desperate Housewives (zakon ![]() - Smallville - Supernatural - HIMYM - Two and a Half men - 30 Rock - Big Bang Theory - The New Adventures of Old Christine - Heroes (iako još nisam počeo gledat ovu sezonu) - Fringe - Mythbusters - SNL To je to ![]()
![]() |
#535 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
24 / sedma sezona Californication / treca sezona Heroes / treca sezona HIMYM / prva sezona The vampire diaries / prva sezona + Gossip girl / treca sezona (to sa zenom gledam ![]()
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Na tvu nista ne pratim ![]() Ali zato pratim ... Dexter Heroes 30 rock Fringe Supernatural How i met your mother Californication a nema smisla jos i nabrajati sto sam i pogledao, no eto preporuka ako volite misteriju i znanstvenu fantastiku pogledajte The lost room |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | ||||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Eh zaboravio sam i Nip/Tuck S5. EDIT: Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 23.11.2009. u 20:58. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() 2) Nip/Tuck je pojam odvratne americke serije i njihovog stanja svijesti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Stari film http://www.imdb.com/title/tt0085106/ Stara serija http://www.imdb.com/title/tt0086822/ Nova serija http://www.imdb.com/title/tt1307824/ Odgledao sam 3 epizode nove serije i svidjelo mi se, danas izlazi 4. epizoda, a šteta što 5. epizoda izlazi tek u 3. mjesecu Ja pratim: Californication Heroes How i met your mother Smallville Stargate Universe Supernatural The Big Bang Theory Top Gear One Tree Hill The simpsons (HRT) 2 i pol muškarca (HRT) ST Voyager (HRT) Flash forward V Bones Bitange i princeze
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 23.11.2009. u 21:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
-------
|
![]() |
![]() |