|
![]() |
#1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() Jel ima ko Sony MD walkman a da koristi PC Link? To je ona napravica koja se spaja na USB port a sluzi za prebacivanje muzike na minidisc... Zanima me jel to cemu, kolko traje da se prebaci sat vremena muzike, jel kompatibilno sa USB 2.0 i sl? I naravno, kolko dodje taj kabel, naime dobivam informacije o cijenama od 150kn do 1500kn za kabel, kako u kojem ducanu... A kak se meni cini to bi trebalo doc u paketu sa nekim MD-ovima (gledam modele 700 i 750) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Sony MD Walkmani i PC-Link
Citiraj:
a sto se tice cijene ovako izvan paketa stvaro bi volio da nam kazes di su te to trazili 1500 KN??? najskuplje sto sam ja nasao je bilo 240 Kn |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: Re: Sony MD Walkmani i PC-Link
Citiraj:
ak narucis direktno od sony-a oni traze 80funti (800kn) za kabel. a u ducanima ti svako drukcije veli.. tip mi veli 15 funti pa mi pokaze opticki kabel pa ga steram u k*... uglavnom slabo znaju kaj prodaju ![]() zalosno je kaj model 750 koji jedini ima FM radio ne dolazi sa PC linkom.. pa ti treba jos 80 funti za kabel koji inace dobis u 700DPC modelu. mislim sjajno ti vjerojatno mislis na opticki-opticki, a ne USB-opticki kabel. ak fakat ima negdje USB-opticki za 240kn daj javi gdje!
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Re: Sony MD Walkmani i PC-Link
Citiraj:
(ali bidi svjestan da cu te prevariti i onaj po 240 ti prodati po 440 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
M-CREW
Pozdrav,evo imamPCLK-MN10A.To je kit za presnimavanje sa PC-a na Mini Disc i obrnuto. Isti prodajem na Aukcijama pa ako ste zainteresirani pogledajte tamo.Karakteristike potražite na Googlu. Upišete PCLK-MN10A i otvorite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Preko 7 godina... Novi rekord? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|