|
![]() |
#1473 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Točno. I meni nekada nije htio srušiti iz prve, pa sam skužio da treba pričekati sekundu- dvije kada ga uhavti (ono konstantno pištanje). I onda ga skine iz prve- govorim o UAV- u, za ostale uglavnom treba više puta pogoditi. Citiraj:
Polako idem i sve bolje i bolje oružje dobivam, ima neku svrhu MP (osim "obične" zabave, naravno). Makar, opet su malo pretjerali sa "nagradama" i pohvalama za svaku glupost- osvetio si se, pogodio si sa velike udaljenosti, spasio si prijatelja, sprečio si nekoga da napravi killstreak, oporavio si se od loše serije... Jednom mi je tako barem 5 stvari "iskakalo", ja čekam da prestane da mogu normalno sniperom ciljati polako kako spada- a svako malo mi neka glupost na vrhu ekrana iskoči... Budem si instalirao neki pop- up blocker ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
mislim da toga nema na HC-u,tih pop-upova,i meni idu na živce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Pa ne bi trebalo biti veze da li je hc ili ne, unlock je unlock, barem je tako na 4orci Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 19.11.2009. u 08:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Koji je ovo fail, ljudi s piratskim jos uvijek mogu igrat, a ovi koji su kupili ne mogu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT:@xGAME,znaci oni koji su klupili steam key prekko neke random stranice su jednnostavno bananni? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Bazinga
|
![]() |
#1483 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Pa tko im misli opet kupovati igru, ako su vec dali 30-40€ za key koji im je bannan u roku tjedan dana :/ beskrajna je ljudska glupost.
![]() |
![]() |
#1484 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako originalni key može biti nabavljen "illegaly" (osim da je neko oteo šleper pun originala ![]() Ovo je nešto nedorečeno, a i nigdje ne piše da ih bannaju. Citiraj:
Mislim da je karikirao "amere" u svom postu.
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
|
igra im je deleteana sa steam accounta cini se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Vjerovatno banaju keyeve jer su nabavljeni putem nekog frauda, najvjerovatnije credit-card fraud. Dakle, stranica koja prodaje keyeve ili neki njihov dobavljac kupi hrpu igara preko credit card frauda i onda ih jeftino prodaje. Karticarska kuca odbije platiti onome od koga su kljucevi (igre) originalno kupljene i dakle prodavac lagano pusi. Ili su mozda kljucevi namjenjeni nekom trzistu sa posebnom cijenom, ali pod uvjetom da se ne smije distribuirati izvan tog trzista. Ja sam npr. kupio preko e-baya novu Wolfenstein kompletnu igru za nekih 150kn. Prodavac je bio iz Indije i na kutiji je bilo jasno otisnuto "Not for sale outside India". Igra je kod nas 375kn, a na Steamu 59,99€. Dakle, ocito je da igra za Indijsko trziste ima posebnu cijenu jer morao je i lik koji mi je prodao nesto zaraditi, a mene dodje 150kn. Mozda su i ovi pobanani keyevi sa nekog takvog "posebnog" trzista, a s obzirom da igra ide preko Steama lako je takve keyeve detektirati (jer su na europskom/americnkom Steamu) i onda ih pobanati zbog krsenja uvjeta koristenja (koriste se van namjenjenog trzista). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Dakle kojih 40-50 kuna skuplje od fakin key-a kojeg bi ti bannalo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Bazinga
|
![]() |
#1494 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
@deathwish udji na pcex grupu pa po komentare upisi da si na toj verziji i ja cu te prvi dodat! ![]()
![]() |
#1495 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne treba ti paypal uplatis na racun od oca matere ili koga li vec, i pomocu njihove kartice kupis. A ako nadjes nekoga sa paypalom onda njima uplatis na racun, ali onda se moraju na tvom kompu ulogirat i platit inace ce njima doma pocet download... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
od LemilicE
|
pa od xfire-a je... ja mislim da da
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Bazinga
|
Nemaju niti jednu od adekvatnih kartica...
![]() |
|
|