|
![]() |
#2521 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Citiraj:
P.S. - ovo je vjerojatno odgovor na sva slijede?a pitanja pa ga memorirajte ![]() Da se ne moramo ponavljati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
okej, dali je naziv ove teme "a što se meni desilo kad forum nije radio" ? molit ću malo mira i prestanak off topica. ovo vrijedi zauvijek za ovu temu i biti će sankcionirano.
![]() |
#2526 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2530 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa jel se radilo nešto ili je jednostavno krepao ? Negdje iza 02h je nestao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
P.S. Pročitao sam sve, ali nema ništa gleda nargile, a nisi mi odgovorio niti na PM kak da to popravim. ![]()
![]() |
![]() |
#2534 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Takve šture informacije samo i dobivamo pa bi bilo lijepo da se i nešto konkretno napiše pa neka je i mjesec dana nema veze, strpimo se pa bar znamo kako stoje stvari...
![]() |
![]() |
#2535 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Hm, jel samo meni kad otvorim profil nekog clana vise ne prikazuje zadnju aktivnost i dodatne informacije ili su te opcije uklonjene/privremeno onesposobljene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
s obzirom na reputaciju ovog foruma,veliko znanje ljudi koje vode isti,i prije svega svrhu samog foruma,mislim da bi forum trebalo ipak malo brze slozit da radi,nemam neki konkretni prijedlog jer se ne razumijem u popravke foruma kritika,ili cak bih prije rekao samo osvrt,se ne odnosi na nikoga posebno,jedino je moje skromno misljenje da to sve predugo traje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam je li ovo bug na forumu ili u mom browseru... Toolbar u naprednom postanju prije nego što sam povukao miš preko njega: ![]() Toolbar u naprednom postanju nakon što sam povukao miš preko njega: ![]() Prijedlog: može li se ovaj text box povećati tako da bude do kraja okvira sa smileovima jer mi je ovo previše šuplje i uvijek moram ručno povećavati... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo sa izbornikom u toolbaru naprednog edita je do foruma, već je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Moderator
|
Colors Editor također ponekad radi ponekad ne, tj ponekad se padajući izbornik ne otvara
![]() |
#2545 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Bi li trebalo uopće? Po nekoj logici da, jer mi nema previše smisla za savki post to ručno štelat ![]()
![]() |
![]() |
#2547 |
EMP moderator
|
Pa znam da postoji to za povećanje, ali mislim da nema smisla svaki puta po tome klikati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2548 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2549 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
jedno vrijeme nisam često dolazio na forum i sad sam zadnjih par dana svako malo i skužio sam da kad gledam nekom profil ne pisu nikakve informacije... zašto? thx nisam htio otvarat temu pa sam pitao zato tu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
10-ak postova iznad na ovoj stranici |
![]() |
![]() |
![]() |
|