|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako instalirati drugi operativni sustav uz Vistu?
Imam Vistu Bussiness orginal i htio bih na drugoj particiji instalirati xp. Pokusam direktno iz viste, ali mi u onom autorunu cd NE NUDI opciju instal (zasivljena). Kad pokusam bootat s cd-a NE NUDI MI NITI JEDNU PARTICIJU gdje bi mogao instalirati sustav! Cuo sam da treba nesto podesiti u biosu, nesto sa SATA diskom... Pomagajte! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Nesto treba podesiti u Biosu. Itko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
P.S.-ovo ti baš neće funkcionirat...XP se može instalirat samo ako je particija primarna i aktivna (BOOT)...što i Vista želi...vidiš problem? Bolje bi bilo najprije XP pa onda Vistu stavljat. A zašto bi uopće stavljao XP?
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tomek ima pravo. Moraš prvo instalirati XP pa tek onda Vistu. Ako ti je XP pod 'moram ga imati', instaliraj neku virtualnu mašinu u na nju stavi XP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|