|
![]() |
#1113 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Damn, taj XBox je teža katastrofa ![]() Citiraj:
Ne znam šta ti nije jasno? Ja pod competitive meč podrazumjevam provjerene igrače, ili npr, pošten klan protiv drugih provjerenih igrača/poštenih klanova. Jer competitive nikako ne može biti ni u jednoj igri hrpa nikad viđenih random njubara. ![]() Citiraj:
Moj Steam je Narsil_1 Naravno, igram MW2 MP
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.11.2009. u 20:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Nemoj se ljutiti, ali malo malo pa izvalis neku glupost ![]()
![]() |
![]() |
#1117 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.11.2009. u 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() buduci da nisi shvatio poantu, ajmo jos jednom ![]() igru mozes kupiti bilo gdje, potpuno nebitno, mene samo zanima tko koristi Steam (koji je nuzan za PC multiplayer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
|
![]() |
#1122 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ako ljudi sa PCE zele igrati skupa jednostavnije je da netko napravi Public grupu na Steamu, pa se svi joinaju i medjusobno "izfriendaju". Ja sam danas odigrao par partija MP "s nogu" (ali doslovno jer ne mogu sjediti) i svidja mi se ono sto sam stigao vidjeti. Jedva cekam da ozdravim, pa da mogu sjesti i s gustom odigrati i SP i MP |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ovo su obicne gluposti i samo se sramotis ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1124 |
|
Ono što želim reći je jedino to da po meni competitive gaming i varanje ne idu u isti kontekst. A dalje moš prosipat pamet koliko hočeš, opinions are like assholes, everybody has one.
![]() |
#1125 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Jel g2t još živ? Jel prelazite na novu mrtvu igru ili ostajete na staroj mrtvoj igri? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo i ja ju konacno stavio na komp, dosao sam do onoga dijela kada moras baciti bombe kako bi se one mete na shooting rangeu spustile tu sam izasao iz igre ![]() Nekak su mi oni krumpiri u cod-u 2 bili napetiji ![]() ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ja igram SP i super mi je. Sutra ću otići do Algoritma (danas mi je rekla da možda ima samo u jednom Algoritmu- neću napisati u kojem, da mi neko ne "preotme" zadnji DVD ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Neradnik
|
Klasika 4 mbit dl neznam koji mi je upload no imam pusten Full hd na max-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo probao i ja da vidim o ćemu se svađamo tu ![]() Grafika i boje i novosti super osim jedne po kojoj ovo više nije Cod nego neki jadni drek od igre. Kakve šugave zvijezdice, kakvi su to leveli, iz misije i misiju koja nema veze jedna sa drugom... Prestrašno, ovo više nema veze sa ničim. Uvijek je cod imao neku priču (ma da uvijek jadnu al je imao) i sve je išlo nekim tokom, ovdje se niš ne zna. Onda branjenje, najveći idiotizam od svega. I još za kraj tu su kao neki squadovi il koji drek a ja igram solo stalno. ![]() Igrat cu jos malo i uninstall, šteta za MP, ali kad je ovakav SP ne treba imati ni MP kak valja. EPIC FAIL! ^^
![]() |
#1135 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
I koja debilana od igre...cim upises neku komandu koja nije vec u config_mpu nece se pokrenuti, konkretno sam htjeo vidjeti r_drawdecals, i nece. I nece mi nikako prihvatiti cg_drawfps 1 u MP :/ Ali danas sam malo svrljao po multiplayer mapama, i vidjeo sam ih par dobrih, i fpsi su mi cist OK. Od 110-230, zavisi od mape do mape.
![]() |
#1136 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
WoW ">
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Sad ce se netko javit i reci ce da za ovu igru trebas imat skilla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Cekaj, ti si igrao spec ops mod, i mislis da je to neka sugava kampanja ili ?! WTF ? Jer je singl plejer kampanja stvarno strava pa ne kuzim o cemu ti places ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Hahaha koji lik na ovom gore videu,ne vjerujem... ![]() Ja sam u postupku nabave te igre,po vasim pricama vidim da je dosta oke(iako ima i dosta koji pljuju po njoj),al eto..nista se ne zna dok se ne vidi ![]()
![]() |
|
|