|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nesposobni T-ovci
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=228581 e pa ovi T-ovci su stvarno nevjerojatni. ono toliko nas kradu a opet su toliko nesposobni da nauce elementarne stvari, stvarno paradoksalno. mislil da je ovo starno vrhunac, inace nebi se ni zacudio da oni samo namjerno ljudima nabijaju racune iako neju instaliran dialer, jer napr frend mi je dobil 1500kn racuna za mjesec prije i naravno nijenis mjenjal na racunu i isel je ormalno na net i poslije je dobil normalni racun bez ikakvih egzoticinih brojeva pa si vi sad mislite. izgleda da "dialeri" iz T-a takodjer rade. jer ionako svi oni kaj idu reklamirati racune nikad ne podignu tuzbu nego jednostavno plate.
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
"Postoje i takozvani najzloćudniji dialeri koji se naprosto nasele na računalo poput trojanskog konja. Kako imaju u sebi instaliran sat, korisniku se i kad prekine vezu s Internetom i ugasi računalo aktivira sat iz zloćudnog programa. Tako dok korisnik spava, iz ugašenog mu se računala nabijaju skupi impulsi." Idioti. Ma reći će oni bilo kaj samo da oderu...a kaj je najbolje-moraš prvo platiti pa se tek onda možeš žaliti... Makar-sve si nekaj mislim...po njima mala gamad čekaju da začoriš pa se bace na net, ti boga-da njih nije noću čuo jedan naš forumaš kak cvrče a okrivio je napajanje ![]() ![]() ![]() Moram ga pitat kakav mu je račun za net ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sva sreca da su na celu nasih (cak neke i nisu nase) najvecih firmi "sposobni" ljudi. meni satvarno nije jasno kak si ti ljudi doma jutro znaju zavezat cipelu?
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nemaju cipele, nego tenisice na čičak ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mehanička analogija toj izjavi zvučala bi otprilike ovako: Kad se probuši auspuh na vašem automobilu, vaš auto troši benzin i kad je motor ugašen. : lol2 : Kaj je slijedeće? Zli gnomi biraju egzotične brojeve kad poklopite telefon?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Glasnogovornik HT o velikim tel. računima
"Postoje i takozvani najzloćudniji dialeri koji se naprosto nasele na računalo poput trojanskog konja. Kako imaju u sebi instaliran sat, korisniku se i kad prekine vezu s Internetom i ugasi računalo aktivira sat iz zloćudnog programa. Tako dok korisnik spava, iz ugašenog mu se računala nabijaju skupi impulsi." Preuzeto sa Index.hr Šta če još izvalit da nas oderu po đepu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: Glasnogovornik HT o velikim tel. računima
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam se dobro nasmijao dok sam gledal izjavu na Tv-u
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() http://www.index.hr/clanak.aspx?id=228581 : roller : : roller : : lol2 : : lol2 : :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jeli ko zna kojeg talibana da ide posletit T-shit-_a. ![]() ![]() ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
(°_°)
|
Nevjerovatno!
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Treba streljati tog glasnogovornika koji je to izjavio. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Iz ugasenog racunala, eh? Sljedeca provala ce biti da se to desava i kada racunalo nema modem niti je doticni spojen na tel. liniju...
![]() |
#16 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa već je otvorena tema o tome tu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=13469 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
MOzda moze ak doticnio virus hakne centralu pa ju isprogramira da sama bira Mozda T-mobile treba bolji firewall ![]()
__________________ |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Vrlo vjerovatno to oni kreteni iz t-coma se spoje priko necije linije i nabijaju ljudima racun. Tako je moj stari direktoru nabija racun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Bio je danas taj intervju u jutarnjem, najbolji su mi njihovi savjeti kako se rješiti dialera: Pređite na maxADSL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() jebo me mali pes ak to nije neka fora (čitaj: zavjera) da navuku sitne korisnike na DSL...jer masa ekipa osim pretplate naprave nekih 100 KN računa (50-60 sati u jeftinijoj tarifi) ,a ovako bez 250KN nemreš proći jer te brzina navuče i samo klikčeš kaj god stigneš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
(°_°)
|
nama koji shvacamo kako stvari funkcioniraju i zasto rade takvu propagandu je to urnebesno smijesno. No nazalost vise od 80% populacije hrvatske im vjeruje, a od tih 3 i pol miljuna puno njih ce preci na DSL bas iz tih "sigurnostnih" razloga... steta...
![]() |
#27 |
Administrator
|
Ma nije mi samo jasno kako je izjavio da uz UGAŠENO računalo modem se spaja na net? Kako nije rekao da se računalo barem UPALI (Wake UP on modem ili ring) ili tak nešto pa se onda spoji jebemu... Ajoj, da mi je malo na samo s njim. Pokazao bi ja njemu kak se njegova glava spaja na mrežu uz ugašen mozak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Jul 2004
|
mouses
cc: Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Kaj se može, kreteni ti uvijek imaju sreće dok neki ljudi koji nešto znaju ostaju na nekim šljakersikm mjestima
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|