Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.11.2009., 23:23   #1
Hrvoje_24
Kobe Bryant fan
Moj komp

Hrvoje_24's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
HTC Touch Diamond2 & official WM6.5

Pozdrav!

Zanima me da li je netko probao novi službeni ROM sa Windows Mobile 6.5?Konkretno me zanima brzina samog uređaja sa novim windowsima u odnosu na WM6.1?

Hvala!
Hrvoje_24 je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2009., 00:03   #2
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Hrvoje_24 Pregled postova
Pozdrav!

Zanima me da li je netko probao novi službeni ROM sa Windows Mobile 6.5?Konkretno me zanima brzina samog uređaja sa novim windowsima u odnosu na WM6.1?

Hvala!
Sporiji nije, ako na to mislis. U svakom slucaju preporucujem da radije koristis neciji skuhani ROM. Od boljih kuhara su obicno jako optimizirani, no sve ovisi o tome sto tocno trazis.

(U svakom slucaju racunaj na to da je posljednja verzija WM6.5 (iskreno zaboravih koji build tocno) solidno finger friendly)
Sharkaat je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2009., 00:46   #3
Hrvoje_24
Kobe Bryant fan
Moj komp

Hrvoje_24's Avatar

Citiraj:
Autor Sharkaat Pregled postova
Sporiji nije, ako na to mislis. U svakom slucaju preporucujem da radije koristis neciji skuhani ROM. Od boljih kuhara su obicno jako optimizirani, no sve ovisi o tome sto tocno trazis.

(U svakom slucaju racunaj na to da je posljednja verzija WM6.5 (iskreno zaboravih koji build tocno) solidno finger friendly)
Da,to me zanimalo i zanima me kako se ponaša ta nova verzija touchflo-a,čitao sam negdje da ima nekakvih laggova?Ma ne tražim ništa spec osim što mi ljepše izgledaju ti wm6.5 i taj touchflo,te par novih opcija...Daj mi reci koliko je to rizičan postupak,doma dizat novi ROM i mogu li se vratit na stari official-ni ukoliko mi se ovaj ne sviđa?
Staro 13.11.2009., 14:37   #4
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Citiraj:
Da,to me zanimalo i zanima me kako se ponaša ta nova verzija touchflo-a,čitao sam negdje da ima nekakvih laggova?Ma ne tražim ništa spec osim što mi ljepše izgledaju ti wm6.5 i taj touchflo,te par novih opcija...Daj mi reci koliko je to rizičan postupak,doma dizat novi ROM i mogu li se vratit na stari official-ni ukoliko mi se ovaj ne sviđa?
Postupak nije rizican uopce ako prethodno odradis Hard SPL 1.83 (ako se ne varam u verziju, obicno ovisi od ROM-a do ROM-a). Uvijek mozes naci neki stari/slican/isti ROM i vratiti se na njega (mada ne vjerujem da ces to htjeti).

Tu ces naci sluzbene ROM-ove kao i one skuhane. Preporucujem ti TESS.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=486
Staro 13.11.2009., 15:58   #5
Hrvoje_24
Kobe Bryant fan
Moj komp

Hrvoje_24's Avatar

Aah,super,onda ću stavit taj novi ROM,ali službeni...Za službeni mi ne treba taj Hard SPL?To služi ako se hoće custom dizat ako sam dobro shvatio?
Staro 13.11.2009., 16:24   #6
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Citiraj:
Aah,super,onda ću stavit taj novi ROM,ali službeni...Za službeni mi ne treba taj Hard SPL?To služi ako se hoće custom dizat ako sam dobro shvatio?
Ne, Hard SPL ti zapravo sluzi da ne pretvoris svoj uredjaj u beskorisnu ciglicu bez mogucnosti bootanja.
Staro 13.11.2009., 17:43   #7
Hrvoje_24
Kobe Bryant fan
Moj komp

Hrvoje_24's Avatar

Aha,tako dakle,hvala na objašnjenju.Još samo ovo da te pitam,dakle hoće li šta desiti mojem uređaju ako dignem službeni ROM bez da stavim taj Hard SPL?
Staro 13.11.2009., 18:10   #8
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Citiraj:
Aha,tako dakle,hvala na objašnjenju.Još samo ovo da te pitam,dakle hoće li šta desiti mojem uređaju ako dignem službeni ROM bez da stavim taj Hard SPL?
http://wiki.xda-developers.com/index...20Questions%3F
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno