|
![]() |
#723 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#724 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
#729 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#735 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Prolimatech Megahalems, Scythe Kabuto/Ninja, TRUE, Zalman CPNS 10xtreme/quiet, TR IFX14, CM Hyper 212+, CM V8... ima ih puno, sve ovisi od buđeta i zahtjeva.
#737 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo par prijedloga: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.172 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.166 Preporučujem Mugen2. Inače bih ti preporučio CM Hyper 212+ ali nije baš dobavljiv u zadnje vrijeme...
#738 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() ![]() Šala mala,Noctue su razvikani hladnjaci,pogotovo u Americi di pojam MADE in EUROPE znaci vise od mame,tate i malog isusa u jaslicama. Realna cijena za te coolere biu bila 250-300kn max... |
|
![]() |
![]() |
#739 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#740 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
Ma kad gledas i razmisljas da ovaj 120mm PWM vent na Hyperu 212 Plus vrijedi bar 50kn, ispada da me sami pasivni dio hladnjaka izasao 162kn + pivo za klauna. Best buy, kupujte, ako nadjete. |
|
![]() |
![]() |
#741 | |
našikan pravim haos
|
A taj dio(vent) mu je glavna stavka zas je taj ladnjak tolko dobar...... eto,trubio sam ja to i prije kaj ga je itko nabavio. Frostyevi sinteticki testovi su trenutno najtočniji....uzemmo li u obzir da rade u labu,jedino bi volio da se bace na i7/i5 platformu a najavili su to uskoro... Uglavnom,dve stvari su zasluzne za dobar rezultat: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#742 |
3.14zda ®
|
Ja sam sa 850RPM i 26-27°C u idleu zadovoljan, a ni u loadu nisam vidio da predje 50°C...a rotacija venta je i dalje ispod 900RPM, cak i pod pol sata 100% opterecenja procesora. Toliko o bacanju love na ultraskupe seksi gay hladnjake bez ventilatora... Najvjerovatnije cu cim smognem love uzeti jos jednog za drugu konfu da i Celer E1400 radi pod jednim takvim. |
![]() |
![]() |
#743 |
Proktolog
Datum registracije: Oct 2005
|
Dodatni ventilator na freezer 64 pro?
Pozdrav! ![]() Ne znam jel ovo dobar podforum pa molim moda da ga premjesti ako nije. Uglavnom, imam phenoma 9850 a hladi ga navedeni kuler. Primjetio sam da i pri najvišim okretajima protok zraka zapravo nije nimalo impresivan. Čak štoviše, zrak tek lagano struji. Jel postoji mogućnost montaže dodatnog ventilatora koji bi pomogao na način da vuče zrak s druge strane? Jel netko to uspio napraviti? Pitam jer je druga strana zaobljena i ne vidim načina da se nekako elegantno pričvrsti. Hvala na savjetima ![]()
#745 |
Proktolog
|
WTF??? Mom "problemu"??? Dakle, premisa je da mora postojati problem da bi se postavilo pitanje? Ako stavim u prodaju nešto na podforumu "Prodaja" tražit ćeš me prvo izvadak sa tekućeg računa da bi vidio jel mi trebaju novci? Zapravo, da bih udovoljio formalnostima zamolit ću sve članove foruma osim d'beast-a da u okviru svojih saznanja i iskustava odgovore na postavljeno pitanje. Zahvaljujem
#747 |
Proktolog
|
#748 |
Proktolog
|
Ako netko zna kako se to radi ili je vidio neko zadovoljavajuće riješenje neka kaže. Ne trebaju mi nikakava razvlačenja u stranu i lamentiranja o tome jel meni to treba ili ne. Na jednostavno pitanje trebam jednostavan odgovor.
Freak Show Inc. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 17.11.2009. u 17:57. |
![]() |
![]() |
#750 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|