|
![]() |
#1052 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1053 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#1054 |
|
![]() |
#1057 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Koji k*?? Pa odakle onda igra vuce postavke tvoje grafike, kontrola i sl.??? Ajde ti odi u direktorij gdje si instalirao cod6, te vidi jel ima tamo "players folder", i jel ima unutra config.cfg (sp), te config_mp.cfg. Bi ja, ali trenutno sam na ovom kompu iz potpisa, pa nemogu ![]()
![]() |
#1059 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Presao i ja single... prvo sto mogu reci - this shit IS NOT EPIC!! Nadanje, boli me glava od deranja suboraca - move move move, go go go, soap, c'mon, roach, overhere, enemy here, enemy there - de odjebi, pusti me da igram. A da ne spominjem koliko su doticni retardinjosi u misijama nasposobni. Cak sam u jednoj misiji otrcao malo previse naprijed, ocistio hodnik i kad su macani dosli naravno da su najprije raspalili po hodniku sa svime sta imaju... toliko o tome. Sto se tice samih misija, dobro su napravljene - za neki film cijeg 99% budgeta je rezervirano za pirotehniku. Za pucacinu ne. Netko je spomenuo da ovo vise nije cod od 2ojke, i s tim se slazem, iako mi je i 4orka neusporedivo bolja od ovog nastavka. Ona krv po ekranu kad popijes metak/dva je nesto najiritantnije sto su mogli napraviti. A rijetke su situacije da te netko pogodi samo s jednim metkom, tako da ugl nish ne vidis. Jos jedna krasna ljepota - ono ispisivanje prek cijelog ekrana 'RELOAD' svaki puta kad ispalis vise od 5 metaka je sjajna ideja... Kapa dolje na tome. Nisu se morali truditi ni maknuti onaj 'x' da slicajno ne bi stisnuo nesto drugo, jel. Sto se tice neprijatelja (tj nebrojenih hordi neprijatelja!) koje pokoljes tokom igre... ![]() ![]() ![]() ![]() a sto reci, svi ovi ovdje su pickice naspram mene! Hura kapetane! I ne dirajte mi bijelu kucu, ipak je to hrvatski kamen! Od novih oruzja ima dobrih, ima losih, m4 su urali totalno, kalas su usrali totalno, rucne bombe su usrali totalno (kakav je to trag, kao da bacam rolu bijelog wc papira!). Sveukupna duljina kampanje je zalosna. Ni caj u salici mi se nije ohladio. 4-5 puta me uhvatila zelja da jednostavno ugasim igru, al rekoh ajde, to je cod, moras to odigrati, izdrzi... eto, to mi je bio 'ugođaj' tokom zadnjih nekoliko misija. Na kraju, neopisivo mi je drago sto kune nisam potrosio na ovu igru, mp mi ne pada na pamet igrat (eventualno ako vrate sve ono sto danas 4orka ima), a sto se tice onog wall hacka i aimbota koji su se vec pojavili, mogu samo reci - up yours IW |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Tako da ne budete iznenađeni ![]() btw jebem ti gru 3 jebena puta me pitala da li zelim na veteran (ili koja je vec najteza) igrat, prvo nakon treninga biram Veteran, pise this difficulty is only for exp players (nesto tako) stisnem yes, nakon toga me pita are u sure u want to play on this diff?, stisnem yes i onda me pita Are u ABSOLUTELY sure u want to play on this diff. ? -.-, doslo mi da ak bi imao kutiju kraj sebe s igrom u zid bacim -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
evo ja odigrao par misija, po vasim pricama, to je valjda veci dio igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | ||
|
Citiraj:
![]() EDIT: Citiraj:
Vidi stvarno ima, al je sakriven dobro u moru foldera EDIT: Da, bio je lock u mp_configu na 85
![]() |
![]() |
#1066 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Uzas na sto je to danas spalo, samo gledajuci npr Doom3 koji meni do danasnjih dana ponajbolji ako ne i najbolji SP ikada, naravno tu je half life itd onda sa oprostenjem ovo govno od sp-a koje predes u par sati, blago receno... U falloutu mi je vise vremena trebalo da izadem iz vaulta nego sto traje sp MW2 (bar citajuci po netu, ekipa za 4h 20min presla igru) ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Evo malo i bencheva grafickih u MW2: http://www.techspot.com/article/219-...u-performance/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pratim vec dosta dugo ovu temu i samo mogu rec da nakon sveega sto sam tu procito - igra me iznenadila! Barem SP jer to jedino igram MP nikad nisam ni pokusao. Igru "posudim" odigram SP i pobrisem. :P Neznam grafika mi je przakon u igri, oruzja jos bolja, misije su prelude i originalne ( spustanje na onom s skijama po snjegu!, ubijanje taoca na aerodromu... ). Mozda se cak odlucim i na kupovanje ovog dijela jer mi je najbolji do sada po sveu sto sam vidio u SP. Kad sam procito ovu temu mislio sam da ce IW napravit sranje ko vecina drugih izdavaca koji samo prebace igru s ps3 na pc pa sve steka i treba imat Quad-Core da bi se igra normalno vrtila, ali ipak nisu to napravili nego su izbacili normalnu PC igru. Sto se pinga tice L4D 2 demo koji igram ima isto tako pokazivanje pinga pomocu onih "signalnih crtica". I isto funkcionira na principu da su full do 100 pinga, jedna manje do 200 itd. Na vecini servera mi ping nije preko 40, na nekima max 100 bude. Tako da mislim da ni s COD- om nece bit nekih problema :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#1073 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Na ovoj slici(klikni) pise: Sick of skilled players? IWNet will group players together based on skill... Pazi ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=zCGSVCl6zCc Na kraju se vide rangovi igraca koji izgledaju ovako: 24,18,20,19,14,3,25,20,6,35,26,8... Zakaj pisu da se igraci grupiraju po rangovima, ako to nije tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
igram na 1920x1080, AA off, sve drugo yes, extra blabla.. malo se scima na checkpointu kod save-a, inace ok, 30-40fps. neznam kak je u odnosu na cetvorku jer sad imam veci monitor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|