|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Plavi ekran + NOD32 Kernel Error
temu sam stavio u softwerske probleme,zato jer se 32 bitni xp normalno buta i xp x64 se normalno buta u safe modu,dok normalno baca ovo (xp x64) stop 0x0000001e(FFFFFFFFC0000005,0xFFFFFADF9B912545,0x16 nula,0x16 nula) ovaj boldani error mi google ne nalazi,dobro sam ga prepiso a u plavom ekranu piše neki device driver,vga se spominje,bios update nemam pojma,probo reperat sitem ništa i maknuo driver od grafe u asfe modu ali isto ništa,ako nema pomoći sistem ide dole. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 10.11.2009. u 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Jesi brisao display drivere u safe modu s driver cleanerom/sweeperom ili si ih samo uninstallirao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
trenutno sam bez vga drivera,hmm,last good know configuration je podiglo sistem ali što ga je srušilo??ček da dignem driver pa idem u log viewer da vidim što kaže,da nod 32 ne pili. moram skinut drivere tj sad ih skidam najnovije pa ću rebutat i vidit pili li opet, samo sam ih uninstaliro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
#7 |
Premium
|
proc je klokan poslije ljeta,jedno 2 mjeseca,i do sad sve radilo ko podmazano igre,svema jučer sam prćkao oko antivirusa stavio bit defender pa mi je brljario pa stavio nod 32 pa i on brljari,stavio nod 32 4 smart security trial verziju,i uvjek uvjek ovo kad sistem prvi put restartam nakon instalacije javlja ![]() ovo mi nije rješilo problem http://www.eset.eu/support/error-com...kernel-service 32 bitna verzija na 32 bitnom sistemu normalno radi,uvjek me 64 bitna verzija pili. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|