Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.11.2009., 16:27   #31
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Koji ste vi Seljačine da mi samo vas vidjeti na tom poslu koju se tu pravite pametni ne bi izdržali mjesec dana

Joj hvala Bogu sto vise ne radim ... naživcirao sam se samo čitajuči ove postove , a sto je najbolje ima ljudi koji su 100 puta gori od vas.
duffy je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 17:05   #32
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor ali_dzi Pregled postova
jeste li vi normalni, pa imam "milion" postavki, forvardiranja portova, statickih adresa, MAC-ova, itd, itd. Pa zato sam i snimio konfig u fajl, jer mi treba 3 dana da se sjetim i sve to vratim natrag!
Onda se nabavi vlastiti kad su toliko bitne postavke?
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2009., 19:55   #33
ali_dzi
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
Onda se nabavi vlastiti kad su toliko bitne postavke?
E ovo ti je jako inteligentno!
Ocito da ti nije jasna sustina stvari o kojoj pisem.
ali_dzi je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 00:03   #34
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor ali_dzi Pregled postova
E ovo ti je jako inteligentno!
Ocito da ti nije jasna sustina stvari o kojoj pisem.
tebi očito nije jasna namjena tog uređaja kojeg dobivaš u najam. njegova namjena je da obični home user ima internet, a ako si iole ozbiljan, uzet ćeš svoju opremu i iskonfigurirati je po svojoj volji i nitko neće moći dirati po njoj.
borisko je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 12:57   #35
ali_dzi
Registered User

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor borisko Pregled postova
tebi očito nije jasna namjena tog uređaja kojeg dobivaš u najam. njegova namjena je da obični home user ima internet, a ako si iole ozbiljan, uzet ćeš svoju opremu i iskonfigurirati je po svojoj volji i nitko neće moći dirati po njoj.
Ne trkeljaj budalastine!

Iskon nema pravo unistavati moje podatke, o tome govorim, a ne da li je ruter namijenjen za kucnu ili profi uporabu. Otprilike kao da odes na redoviti servis auta (koji je, recimo pod leasingom ili kreditom i isto tako nije tvoj!!!) i onda ti iskljuce 5. brzinu s obrazlozenjem da je to iz sigurnosnih razloga, a onda se jos i nadje pametnjakovic kao sto je ovaj kojeg citiram pa kaze, sto ce ti to, 5. brzina je samo za profesiosionalce. Kupi si onda kupi Formulu 1 ako se zelis igrati proofesionalaca ?!?!?!

Uostalom, Iskon kad ga "uvaljuje" svojim korisnicima ne savjetuje "profi" korisnicima da ga koriste samo kao bridge, a da za ostale potrebe dodaju vlastiti ruter (i time nepotrebno gomilaju opremu, trose struju, griju prostor, itd, itd). HT trenutno nudi iste te rutere, koji rade upravo ono sto i trebaju raditi, jer ih nitko od njih ne cacka. Zasto onda trpjeti Iskonov nemar/bezobrazluk/testiranje ili kako god to nazvali?
ali_dzi je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2009., 13:25   #36
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
...

Zadnje izmijenjeno od: borisko. 26.07.2010. u 04:13.
borisko je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na