Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2009., 17:31   #751
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Da se piše i na 2000 stranica zaboli me ona stvar što neki whineri misle.
Ukoliko bude išla ok na našim vezama ni izostanak dedicated servera mi neće toliko smetati

A taj bojkot... LMAO , moš mislit, večina bojkotera igra na crackanim serverima

Za mene je ovo COD!
Imam original četvorku i peticu, imat ču i šesticu pa makar mi se i ne svidjela
Ja nisam tolko lobotomiran da dajem pare za poluproizvod,nebih rekao da sam vajner,nego samo prosječno pametna osoba s balkanskom zdravom logikom....igru cu nabavit zna se kako,isprobat i najvjerovatnije zgasit ako bude ko i najavljeno

A način pisanja ti je ko i klinčadiji koja komentira igru na bolu
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 17:38   #752
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor bozzomfeeder Pregled postova
Koja hrpa smeća...

Takvi kao ti zaslužuju da im se i patch naplaćuje 10$

Hrpa smeča je hrpa whineanja od ljudi koji nemaju ni originalan key za COD4

Mislim OK; ti nečeš igrati, koji onda qrac prosipaš sranja na ovoj temi?
Na kraju krajeva, tko si ti da mi nešto govoriš na temu nabavke originala?

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
.igru cu nabavit zna se kako,isprobat i najvjerovatnije zgasit ako bude ko i najavljeno
Dakle, onda nikad nečeš ni znati kakav je MP... a tko zna, možda bude najbolji dosad...
ybga, dvosjekli mač jer se igra vrlo vjerovatno neće moći igrati ovako zdravo seljački jelte na crackanim serverima

Citiraj:
igru na bolu
Igru na čemu?
Staro 06.11.2009., 17:45   #753
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Isuse hammer koliko si ti da mi oprostis sranja napisao...

Ti mislis da je iwnet i online profili zastita od piratstva?!
To je i Treyarch mislio pa eto ti kak se masovno igralo cracked online.

Druga stvar kupovanjem igre znaci da podrzavas IW i njihov proizvod koji si kupio, dosad sam kupio svaki cod original ali ovaj sigurno necu, jer unaprijed znam da ga necu igrat, mozda samo singleplayer te par sati public napucavanja u multiju na krekićima sa klanskim drugovima na serveru koji cemo si sami dignut.

Ostalo je obicni bullcrap, mislim ne solim ti ja pamet, kupi igru, ali nemoj se izdizat iznad ljudi koji su realni i ne podrzavaju ovo sto radi IW.
Staro 06.11.2009., 17:55   #754
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Nebi znao dali su to zaštite od piratstva i znam da se igrao COD 5 na crackanim serverima na originalnoj verziji ali dalje neznam jer koliko sam vidio baš i nije
Mislim, zaboli me ona stvar tko će gdje igrati, ja ću igrati na originalnim i amen.

Nije mi problem dati 200 kn za originalni key što ću i napraviti, a ovo sa "podržavanjem iw-a" je obični BS jer me ne briga za njih ni pol %, i ne kupujem key zbog njih već zbog sebe
Da se razumijemo i ja mislim da su usrali motku sa tim svojim promjenama u novom CODu ali sjest za comp i vajnat kak je to sranje neće pomoći
Čak me najviše brine izostanak konzole, za ostalo ću se snaći
Ne izdižem se ja apsolutno iznad nikog, čak naprotiv brijem da se više izdižu ovi koji misle da su "pametniji" jer igru neče kupiti, ja rajt

Jedina igra koju stvarno igram su COD 4 i COD 5, možda će to sada biti i COD 6, tko zna, ako nebude... a Bože moj, prodat ću key i bok
Staro 06.11.2009., 17:55   #755
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Evo izasli zahtjevi:

“Recommended Specs”
CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

“Required (min) Specs”

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM)
64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
igra nije nimalo zahtjevna, gotovo isto kao za COD4 i COD5

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 18:14   #756
Zlik
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Pa kak bi bila zahtjevna kad se konzole nisu promijenile od coda 4.
Zlik je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 18:29   #757
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 18:48   #758
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Nije mi problem dati 200 kn za originalni key što ću i napraviti, a ovo sa "podržavanjem iw-a" je obični BS jer me ne briga za njih ni pol %, i ne kupujem key zbog njih već zbog sebe

davanjem para za original (u ovom slučaju) je potvrda izdavaču da može apsolutno radit što hoće jer će se uvijek naći gomila eskima koji će kupiti snijeg.
ja svoj novac znam cijeniti i kao kupac imam određene uvjete koji, ako su zadovoljeni, iniciraju kupnju (bilo čega), a konkretno ovdje to nije slučaj.

i, usput, kažeš kako "daješ pare zbog sebe" - jesi malo razmislio kako će se situacija razvijati ubuduće?
kad potvrdiš ono iz prve rečenice i dođeš u situaciju da nemaš za čega dati pare jer su ljudi bez pogovora gutali sve što im se nudilo?

fler je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 19:01   #759
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Dakle, onda nikad nečeš ni znati kakav je MP... a tko zna, možda bude najbolji dosad...
ybga, dvosjekli mač jer se igra vrlo vjerovatno neće moći igrati ovako zdravo seljački jelte na crackanim serverima

A kaj si onda govorio da svi pljuju igru i da je neće kupit a opet ju igraju na crackanin serverima? Jel to u svoja usta sačeš?

Neznam kakav će bit MP,al bez KONZOLE i bez LEANA neće biti meni pogodan jer sam sam si baš lijep cfg složio i bez kojeg nemrem ozbiljno igru igrat. Tako da ce MW2 bit pogodan američkim nobčinama i njihovim preslikačima u ostatku svijeta no meni,NAŽALOST...neće.
Staro 06.11.2009., 19:07   #760
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Tu se napada i brani samo IW... krivo jer jedini krivac za dedicated ili slicne BS-ove je jedan jedini ACTIVISION, oni oce lovu i samo lovu, prije im nije bilo vazno dok je CoD kao proizvod bio mali i prodavalo se oko milju primjeraka (iako je i to pozamasna brojka) no sad kada imas vise od 10 milja potencijalnih kupaca (tocnije 15milja primjeraka od toga je 11-12 zavrsilo na konzolama) zasto ne i mape naplatiti, 5$ ili 10$ svejedno pa pomnozi to sa 3-4milje pa ajmo usput i PC ovce oderat (vecina ce ih tj preko 90% ionako uzeti na konzolama, sumnjam da bu ekipa bas na kompu kupovala mape po 10$)...

To bu se nakraju dogodilo i sa Diablom 3 i sa Starcraftom itd, tj vec se dogada nema lana recimo u Starcraftu itd...
Isto kako su uvijek igre bile jeftinije za komp (oko 400kn, na konzolama su oko blize 600) sad evo tu i tamo naletim na clanak kako bu Kotick digao cijenu na 60$ i za komp itd...

A IW je tu lopta za napucavanje, to ti je tako kada nisi nezavisni developer tipa iD Software (koji je ajde sad isto sad u kombi sa EA-om, mada sumnjam da EA moze vrsiti pritisak na iD Software), i kak to nakraju zgleda dode ekipa iz Activisiona evo vam 30milja $ do 3.9.2012 zelimo igru sa neznam koliko DLC-eva i konstantni pressure, nesvida nam se ovo, micite ovo koliko to dode jel gotovo itd...

Ja ga opcenito nebum uzeo jer me nezanima vise taj CoD pogotovo nakon cetvorke (jedino ajd 5 mozda ) ali nemrem nista niti reci protiv toga matchmakinga jer koliko se ja susrecem sa njim na PlayStation3 sasvim je uredu, osim naravno naplacivanja mapa...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 06.11.2009. u 20:35.
Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 19:28   #761
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
molim? novi starcraft nece imat lan podrsku? wtf?
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 19:39   #762
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
http://www.gossipgamers.com/starcraf...eplay-footage/

malo offtopic-a izgleda da oce sve preseliti na battle.net no otom potom >> starcraft 2

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 20:55   #763
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

I ja bi malo zoftopičaril! Globalno se ide ne na spriječavanje piratizacije SW-a već na naplatu našeg načina provođenja slobodnog vremena.
Staro 06.11.2009., 21:48   #764
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Online retailers refusing to sell Modern warfare 2; Kotaku.com

Citiraj:
Major online retailer Direct2Drive have announced today that the year's biggest game - Modern Warfare 2 - won't be made available on their PC digital delivery service. Why? Because of rival platform Steam, of course!

Activision's shooter includes mandatory installation of Valve's Steamworks, which the game uses for stuff like installation, DRM and save-game management. Something Direct2Drive (which is owned by website IGN) are having none of, telling us "We don't believe games should force the user to install a Trojan Horse". That "Trojan Horse" being the inclusion of Steam's commercial marketplace.

D2D also told Kotaku that, having evaluated some Steamworks titles earlier in the year (such as Empire: Total War and Dawn of War II) and finding the forced inclusion of Steam's storefront (offering automatic competition to D2D's own services) not to their liking, told publishers that they'd stop selling games bundled in such a manner until Valve "decoupled its retail marketplace" from Steam's other services.

To be clear, D2D's beef is not with Activision, it's with Steam, and to prove there's no bad blood between the retailer and mega-publisher, $5 coupons will soon be offered on select Activision titles to make up for it.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 22:14   #765
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Ako Modern Warfare 2 bude bas ispao porazavajuc, ima nade da slijedece godine dobijemo bolje ... Call of Duty 7
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2009., 23:05   #766
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
prodat ću key i bok

Pitanje je tko će ti ga kupit...
Staro 06.11.2009., 23:09   #767
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
ja svoj novac znam cijeniti i kao kupac imam određene uvjete koji, ako su zadovoljeni, iniciraju kupnju (bilo čega), a konkretno ovdje to nije slučaj.
I ja cijenim i znam cijeniti svoj novac, makar mislim da za 200 kn nitko nije propao niti se obogatio, ali u ovom slučaju vidio sam igru, svidjela mi se ta igra kao igra (na stranu IW/AV i njihova nova pravila igre) i kupio sam ju, samo je to važno. Normalno da nečeš davati novce za nešto što ti se ne sviđa, ali meni se kao fanu CODa igra svidjela, nije mi se svidio matchmaking, konzola, ping i sl, već igra.

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
i, usput, kažeš kako "daješ pare zbog sebe" - jesi malo razmislio kako će se situacija razvijati ubuduće?
IMHO o tom-po-tom, niti me u ovom trenu ne zanima. Ne razmišljam o igrama, nisu mi prioritet

Citiraj:
A kaj si onda govorio da svi pljuju igru i da je neće kupit a opet ju igraju na crackanin serverima?
Ne znam koliko vremena odvojiš da pročitaš i skužiš na što sam aludirao ali ja sam mislio na COD-aše 4. Kak će pobogu igrati igru koja nije ni izašla

Sva COD4 "elita" pljuje po novom CODu a fala ti BOže ako se ukaže prilika da ju i oni nabace bez originala jok neće ju igrati

Ono što želim reći je da su svi ovi nedostaci ogromni minus i meni i svima ali niste li možda pomislili da će igra možda, just maybe ekšueli i biti dobra?
A za ovaj lean nemam riječi
teži LMAO, brijem da sam tu funkciju koristio samo u SOldier of FOrtuneu
Kom to pobogu uopče treba toliko da ga uopče spominje
Staro 07.11.2009., 00:05   #768
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
teži LMAO, brijem da sam tu funkciju koristio samo u SOldier of FOrtuneu
Kom to pobogu uopče treba toliko da ga uopče spominje
I ti si fan coda? Igra koja je uvela ADS i lean i ti velis da to netreba?

Tu prestaje svaka rasprava, jer vidim da nismo isti profil igraca
Staro 07.11.2009., 00:06   #769
Arsenal-fan
Mallosi
Moj komp

Arsenal-fan's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2009) - 06.11.09, 21:38
-izasao za pc ali za sada samo na ruskom
Arsenal-fan je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 00:13   #770
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
šta ste čovjeka napali nek troši na šta 'oće
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 00:14   #771
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 01:13   #772
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
ali niste li možda pomislili da će igra možda, just maybe ekšueli i biti dobra?
SP neću komentirati jer je u COD-u od nebitan...a kako ti misliš da MP sa max. 16 igrača na mapi od kojih host ima ping 0 (a ti recimo 100-ak) i gdje nakon 16 kill-ova pozivaš virus Ebole ili Chuck Norrisa može biti dobar......

Da ne spominjem sve ostalo već par puta navedeno...

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.11.2009. u 09:50.
Rino je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 07:40   #773
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
jer vidim da nismo isti profil igraca
Fala Bogu pa nas ima 50 različitih profila , inače igra nebi ni bila zanimljiva

I da, veliki sam fan CODa
Ne treba mi lean da na kraju runde imam 100+ killova sa G3.

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
SP neću komentirati jer je u COD-u od nebitan...a kako ti misliš da MP sa max. 16 igrača na mapi od kojih host ima ping 0 (a ti recimo 100-ak) i gdje nakon 16 kill-ova pozivaš virus Ebole ili Chuck Norrisa može biti dobar......
SP nisam ni uzeo u usta jer to ni ne igram.
A što se tiće max 16, sasvim dovoljno, čak i previše ako se hoće nekakav skilfull match održati
50 njubara na serverima CODa 4 od kojih 25 koristi marty a 15 last stand nisu moja ideja zabave, ako tebi jesu.
A večina servera sa velikim brojem igrača je takva.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.11.2009. u 09:51.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 09:41   #774
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pa njegovi su novci, on kupuje s njima što želi, neće trošit vaše.
Svatko ima pravo odlučiti da li će je kupiti ili ne, ja je osobno neću (mislio sam, skupio sam novce, al kako je usrali, otišli za nešto drugo), a to da kupnjom podržavaš developere i njihove ideje, to je DA i NE, da jer oni vide da im uspijeva pa dalje isto rade, ne zato jer kao što je on rekao igru kupuje za sebe; Malo se osvrnite na te nastave od ostlih igri, evo npr. Splinter Cell, prva 4 dijela se odlično prodala, al nekoj budali udarilo u glavu da će napraviti "CoD like igru" ili PoP, R6, tako da su developeri ti koji najviše oštećuju serijal, jer kao igra je "preteška" za neku budalu an konzoli, pa igru pojednostave do boli (nisu svi takvi tako da mi s ne nađe sad netko pametan)

I slažem se s Hamerom, nemojte sad tu bitchat ako mislite pirat igrat prek neta (ili ako uopće niste namjeravali kupiti original), ionak ne bi ništ platili (kolko parat tolko muzike )

To što su napravili je glupo, i totalno sve sa konzola prekopirali, koji će nam kurac matchmaking system an pcu u takvoj igri nije mi bas jasno, i malo pogledaj (HoT) igre koje imaju takav mp, evo npr OFP2, jebes ti to kad toliko o hostu ovisis, kad laga etc, i kad ja nemam svoj odabir servera
Pa nema leana Wtf je to sad, pucačina bez lean opcije, da ne govorim o tim strikeovima, i da li se to meni čini ili u igri nema Bolt snipera

Neda mi se više pisat, idem Borderlands igrat
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 09:50   #775
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
igre koje imaju takav mp, evo npr OFP2, jebes ti to kad toliko o hostu ovisis, kad laga etc, i kad ja nemam svoj odabir servera
Pa jesam ja rekao ikad da mi se sviđa matchmaking i slično?
I meni je to sranje epske kategorije kao i svima ali šta sad da ja radim? Sjednem i plačem?

Citiraj:
Pa nema leana Wtf je to sad, pucačina bez lean opcije
Ja vidim nekoga preko cijele mape Overgrown kad mu čuperak iz kose viri a kamoli da koristi lean
Mislim, vidjet ću te tak i tak, a u noge sigurno neću gađati

Citiraj:
i da li se to meni čini ili u igri nema Bolt snipera
Nadam se da ima
Staro 07.11.2009., 09:56   #776
Wozniak jR.
humanware
Moj komp

Wozniak jR.'s Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:

Ja vidim nekoga preko cijele mape Overgrown kad mu čuperak iz kose viri a kamoli da koristi lean
ne razumijem ovo...
kakve veze ima lean i to dali ces ti njega vidjet?
Wozniak jR. je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 10:04   #777
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Pa jesam ja rekao ikad da mi se sviđa matchmaking i slično?
I meni je to sranje epske kategorije kao i svima ali šta sad da ja radim? Sjednem i plačem?

Za matchmaking system sam se malo krivo izrazio, nisam mislio da tebi to paše, nego ti si rekao da će možda biti sve to ok, pa sam da primjer kako te ne uspijeva u igrama

A što se leana tiče, nema veze da li ga koristiš ili ne, al jednastavno fali, fali onaj neki osjećaj kad igraš, ja ga dosta puta koristim, najviše kod sa snipom, pa mi fali i općenito u igrama ga koristim tako da
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 10:26   #778
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Arsenal-fan Pregled postova
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2009) - 06.11.09, 21:38
-izasao za pc ali za sada samo na ruskom
Citiraj:
--- after few bottles of Vodka, Russian Force proudly presents---
Ovo našao na nekom sajtu di igre izlaze prije vremena.
Staro 07.11.2009., 11:06   #779
ivan77
Guest

jel isplativije da ga onda nabavim za PS3 ? Multy ne igram , samo single , al ne kužim ovu raspravu do sad , jel bolji na konzolama?
  Reply With Quote
Staro 07.11.2009., 11:10   #780
Wozniak jR.
humanware
Moj komp

Wozniak jR.'s Avatar

Datum registracije: Mar 2009
isti je ;D
Wozniak jR. je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme