|
|||||||||||
|
|
#182 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I meni se čini kako se mogu montirati. Nisam isprobavao doduše, ali na oko izgledaju kompatibilni. |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima razlicitih tih nosaca i glava. Ja imam doma jedan drzac za one rezne plocice koji nejde u moj einhell. Premali je promjer, glava na einhellu je prevelika i ne stegne. |
|
|
|
|
|
#185 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam dobio 2 deblje u Einhell originalu i onda kupio original dremel komplet od LUX-a i tamo bila tanka. Rezne ploce nabacio na stari drzac i sve normalno. Ma moralo bi radit ili odgovarat. |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
evo provjerio sam marku neki nutool je upitanju |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
jeli neko zna gdje ima u splitu, a moze i u zgu kupiti dremel neki? moze original a moze i kopija gledo u baumaxa i peveca u splitu ali nema |
|
|
|
|
|
#188 | |
|
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Premium
|
evo me iz peveca u splitu kupio sam einhelov dremel 289 kuna digitalni, ima pokazivac okreteja, + i - za regulaciju, moguca promjena cetkica veoma jednostavno, ljepa metalna kutija, ima nekih 10 nastavaka i dosta bruseva, i ima onu fleksibilnu ruku, nastavak, i dvije godine garancije |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
@croclocker ajd baci koju sliku alata, nastavaka i kutije ako je moguce i ja sam zainteresiran za jednog |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
#195 |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ovisi o tome koje je kućište. Većina škart kućišta ima užasno male proreze, ko da su bušeni najmanjim svrdlom od bušilice. Na kraju ventilator samo bezveze buči i jedva puše. Dok skuplja imaju "rešetku", koja je još nekoliko milimetara odmaknuta od ventilatora, i to je doslovno duplo bolje rješenje od shit kućišta. ![]() |
|
|
|
|
|
#196 |
|
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Kuciste je kostalo 199,99kn sa 500w PSU, mislim da je sve jasno... Otraga su 2x 80 i naprijed 1x120, netrebam potpunu tisinu jer ionako CM Hyper TX2 s svojim ventom na 1800rpm kroz hladnjak stvara najjacu buku, ali ni ove dvije 80-tke nisu bas tihe na 1800rpm... Mesh je sav ostar i treba pazit da se ne porezem, sto mislim da je ujedno i najveci izvor sustanja...sutra to rezem Hvala |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Vrijedi li taj fairline dremel šta,prvi dojmovi?Evo i ja sam planirao otići po njega ujutro jer mi se čini neloš za onako pokoju stvar odraditi s njim a i cijena je prihvtljiva.kakvi su dodatci i da li se grije previše? Našao sam na netu i Skill-ov ali ne znam hoću li ga pronaći u Bricu!? |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Dobije li se uz koji dremel nekakav nastavak za bušenje rupa? Ili proširivanje postojećih, npr sa promjera 1cm na 2-3cm? Ako ne, može li se kupiti negdje? Još nešto, dremel radi na cca 10-15k okretaja? Pitam jer na poslu imam pneumatski dremel na 20-25k, pa me zanima mogu li i time probati... ![]()
|
|
|
#202 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Nije loš dase s njime dosta toga napravit. Svakako treba uzeti kvalitetnije bruseve i ostale alatke jer onii što dođu s njime su takoreč za jednokratnu uporabu. |
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Premium
|
Citiraj:
di si uzeo? meni treba 2 komada onih za zateci fleksibilnu ruku na vrhu sto ide, a i na dremelu ide isto ovi su bili jako losi |
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
dižem malo temu ![]() e ovako, da li itko iz zagreba je voljan na posudbu dremela i u mogućnosti sam kupiti dremela za 335kn+ dostava 20kn pa ako kome treba može preko mene uzeti ![]() http://www.ekupi.hr/Dremel-3000-bron...et-666989.aspx |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja imam Parkside, žičani već par godina. Nezamjenjiv je kad ti treba nešto sitno s njime ali se enormno brzo grije pa ako mi baš treba više moram ga malo ostaviti da se ohladi pa opet .Prvo sam mislio da je zbog gibljivog crijeva, kao veliki otpor mu je ali nije. Uglavnom za hobi odlični stroj i ima 3 godine jamstva što je najbitnije. https://archiv.kompasslev.cz/mojkata...200-100000.jpg |
|
|
|
![]() |
|
|