|
![]() |
#721 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam mislio da jedini problem bude nedostatak ded. servera i da ce to mozda ispravit ali cini se da su ujebali cijelu igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Killstreak nagrade: 3 Kills - UAV 4 Kills - Care Package 4 Kills - Counter UAV 5 Kills - Sentry Gun 5 Kills - Predator Missile 6 Kills - Precision Airstrike 7 Kills - Strike 7 Kills - Attack Heli 8 Kills - Emergency Airdrop 9 Kills - Pave Low 9 Kills - Stealth Bomber 11 Kills - Chopper Gunner 11 Kills - AC-130 15 Kills - EMP 25 Kills - Tactical Nuke 30 Kills - H1N1 . . . Nastavite niz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
uhhh ukratko ovo ce biti katastrofa svaki fps koji nema leana nije fps po mome.. uzas... igra kao nije balansirana za lean pa kako to? tolko su najavljivali sve to i marketing i sve na kraju ce igra biti totalna pusiona btw.. ovo sa nuklearkom joj jbte ovoga nema nigdje... jos samo fali neko sranje poput onih cucaka na cod 5 i ocjena minus 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Unatoc svemu ovome uopce ne sumnjam da ce igra dobiti odlicne ocjene na svim portalima i magazinima... Novi cod, ej! Pola novog bug-a ce garant bit posveceno samo 'novoj najboljoj pucacini ikada' A volio bih da bude malo vise hrabrih ljudi koji ce se usuditi dati realnu ocjenu igre (sjetimo se nedavne situacije na gamespotu) Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 05.11.2009. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Aj makar nest dobro...
![]() |
![]() |
#730 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#731 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Svemir. Poslije MW2 ide FW (future warfare) gdje ćeš nastaviti od tog dijela kada ispadneš u svemir. Možda padneš na neku novu planetu i tamo te dočekaju Transformersi i Nindža kornjače ![]() ![]() Udružite se i u FW2 dolaze dinosauri, i killstreak je big bang- tada se gase svi serveri i MP više ne postoji. ![]() Eventualno u FW3 postaneš Prince of Persia i vratiš vrijeme na MW i svi sretni ![]() Kakve budale. Mogli su ostaviti MW, dodati nova oružja i staze i igru nazvati MW2- tako ionako radi većina developera i svi bi bili presretni. A ne ovako usrati sve... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
|
procitajte ovo Today’s MW2 Mass Sigh: 18 Max Multiplayer Ima dobrih komentara također... Sto se trailera tice - necu ovo igrat online till i collapse, a ni tada, lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.youtube.com/watch?v=H9m8d...layer_embedded 10 X ![]() KILLSTREAK!: Press ¨6¨ to call CHUCK NORRIS ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 05.11.2009. u 16:56. Razlog: Znam da si uzbuđen ali PNG od pola mege je ipak malo previše :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Bullseye...... ![]() kaj bumo igrali ove zime? Dobri stari MW1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa sta ste se uzjogunili svi sad ? Pa vec bar god. dana je jasno da se je stari dobri cod preselio u neke infantilnije sfere, u kojima obitavaju zanemarena djecica intravenozno prikopchana na svoj 'konTroller'. Krunski dokaz toj, sada vise ne teoriji, vec eklatantnoj cinjenici - je m' man 'eminem' kao popratna zvucna kulisa koji nam jasno propovjeda u svojoj Rap maniri da je ciljana publika u koju je hype uperen poput Colt Pythona zapravo osnovno-skolske strucne spreme ![]() neka se ne uvrijede oni koji svoje slobodno vrijeme i razonodu oplemenjuju sa istim kant autorom ![]() Vrijeme je da se pomirimo i prihvatimo cinjenicu da svakoj dinastiji i popratnoj sagi dodje kraj. Call of Duty ![]() ![]()
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter, but I feel much cleaner after it rains.. Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 06.11.2009. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Neki dan sam citao temu od pocetka i cini mi se da je netko spomenuo da je narucio 4 key-a za 100€. Sad sam na brzinu prolistao, ali nisam nasao. Search mi isto nije bas pomogao. E sad posto i ja trebam 4 key-a jel zna netko gdje je ta ponuda bila? Ako ne, jel ima negdje popusta na kolicinu? Poslao sam na ovaj base-host upit pa cemo vidjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ne kazem, da prodaja bude duplo losija od prijasnjeg nastavka opet se radi o vrlo visokoj cifri zarade, no rekorde rusit sigurno nece. Citiraj:
![]() Evo malo i dobrih vijesti: D2D, Impulse, Gamersgate boycott MW2 'Digital distributors Direct2Drive, Impulse and Gamersgate have decided not to sell Modern Warfare 2, as the game requires installation of Valve's Steamworks tools. "We don't believe games should force the user to install a Trojan Horse," D2D told Kotaku. Steamworks was announced for Modern Warfare 2 just weeks ago. Infinity Ward's mammoth shooter is Valve's most glamorous supporter yet. The tools fulfil an array of functions: game authentication, auto-patches, updates, achivements, anti-cheating and persistent player saves via the Steam Cloud. But D2D - unhappy with the forced installation of software from its rival - will continue to boycott Steamworks games until Valve "decouples its retail marketplace" from the tools.' Izvor:eurogamer.net Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 06.11.2009. u 13:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
I dobro im ide (no ajde, to je zbog američkih internet veza) Ja jedva čekam! Naručio sam, sad se čeka 10.11
![]() |
![]() |
#748 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() ![]() Da se piše i na 2000 stranica zaboli me ona stvar što neki whineri misle. Ukoliko bude išla ok na našim vezama ni izostanak dedicated servera mi neće toliko smetati A taj bojkot... LMAO ![]() ![]() Za mene je ovo COD! Imam original četvorku i peticu, imat ču i šesticu pa makar mi se i ne svidjela
![]() |
#749 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |