|
![]() |
#63 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
#Update# evo par novih slikica , najprije sam si mislio stavit plexiglas na mjesto ovih mrežica ali sam kasnije našao mrežice u garaži pa sam si razmišljo i nekak mi bolje to izgleda nego plexiglas ,a i nemam para za lexiglas ![]() ![]() ![]() ma bio sam radoznao pa me baš zanimalo kako će izgledati ovaj prekidač ![]() ![]() e sad ono važno,danas sam se tak napoliro ,ali ručno i to sad izgleda ovak,sliko sam s mobitelom pa se ne vidi baš dobro ove vražje mrlje na slici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I TO BI BILO TO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kaj te ne brine curenje zraka van kroz mrežicu? Lijepo izgleda inače. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: blue#13. 01.11.2009. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#69 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Trudio si se, istina, ali mi je konačan rezultat žblj nekak, ova mrežica je prerijetka, pogotovo za prednjicu kao maske 5.25" slotova.
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Lijepo to sve izgleda..samo čemu ova mreža na bočnoj stranici??..tada ti ovaj upuh-ispuh sistem uopće nema efekta..trebao si stavit pleksiglas na bočnu..mrežice za prašinu na otvore za ventove i to je to...ovak će ti se nakupljat prašina unutra..i nema tog kompresora s kojim ćeš moć to sve raspuhat kad se prašina zavuče posvuda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni se dopada izgled casa, funkcionalnost je druga priča ![]()
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
nemoras stavljat debeli plexi, stavi onaj tanki od 2mm i preko toga opet mos mrezu tu stavit, dobijes isti izgled a smanjis drasticno prasinu, i poboljsas protok zraka. tak bi ja napravio da sam na tvom mjestu |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
evo kraj moga projekta mrak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e da,dobro kaj sma imo chiefteca 400w doma,ovaj fortron bsII 400W ima prekratak atx kabel i nisam njega stavio nego čuftu ![]() ovako izgleda unutrašnjost,nisam se baš puno trudio oko slaganja kablova zato kaj ću ih omatat bužirom ćim ga nabavim ![]() ![]() ![]() ![]() lol usporedba prijašnjeg šroteksa i novog aluminijskog diva ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
joj el ja to vidim blue storm II ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Svaka cast, dobro izgleda... E sad da sam na tvom mjestu, izbacio mrežicu i stavio pleksi na bočnu i prednju stranu plus kaj bi naprijed stavio potenciometar za ventove i svjetlece zamjenio običnim. Ali o ukusim se ne raspravlja ![]() jos jednom, svaka cast |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
sry na duplom postu, molim moda da obrise |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja bi jedino ovaj crveni vent stavio naprijed, a gore da je sve plavo. Izgledati će kućište opasnije, i neće biti šareno kao sada. Toplo preporučam da to napraviš jer ovako je ko lunapark ![]()
![]() |
#86 | |
Banned
|
Citiraj:
potenciometar je unutra (CM fan Hub) plexi će doć ćim skupim pare a to će biti uskorooo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
Citiraj:
S kablovima još nisam završio ,mislim nemogu se sakrit ,ali ću ih zato probat s bužirom ili nećim drugim estetski uredit da izgleda ljepše Onolko prostora za 5.25 uređdaje sam ostavio zatko šta ih planiram ugradit još ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |