|
![]() |
#1 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Najbolja matična za Athlon 64 (3200/3400+)
Koja je najbolja high end matična za a64? naravno s754... Ja sam mislio uzet EpoX 8KDA3+, ali da se ipak malo propitam... p.s. kako će se uskoro snizit cijene athlona, dal je isplativije uzet 3400+? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
DFI Lanparty UT nf3. Po onome kaj vani čita i vidim kaj ekipa sve radi s njom ploča je luda.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Hvale ju opasno na netu, ali moram priznati da ja imam malih problema sa njom. Sinoć sam počeo slagati komp i nešto sa temperaturom gadno ne štima! (procesor je A64 3400+ sa stock coolerom) Jedno pet puta sam micao pastu (AS5) i ponovno ju nanosio, ali najniže što sam uspio dobiti je 58! ![]() Nisam instalirao OS jer je već bilo pola tri ujutro. Gledao sam sad malo šta kažu drugi i dosta ih ima isti problem. Navodno ima za skinuti neki beta bios na ocforums.com ali ne znam koliko je to sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
konfa je u sigu a AMD stock cooler temp trenutno 41 ali stock bez paste bez ičega (ono smeće na cooleru samo) btw Hrwoye si primjetio kako se prokleto zagrijava sabirnica !! da prste opečeš morao bih kupiti i staviti nekog boljeg i većeg pasivnjaka imaš kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Marry me, Bill!
|
znači lanparty it is! Hvala dečki! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam kak je kod tebe, ali meni sve leti! Daj reci kak ti se memorija ponaša? Na kojim je postavkama po defaultu? Ja razmišljam da si ju piknem ali ju je Ozren čini mi se gadno popljuvao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Što se tiče memorije nisam još sve probavao što se tiče oc-a kupujem Hyper 6 i tako pa da oc-am, a DFI ima zanimljivu postavku u biosu CAS 1.5 si vidio moram to probat! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Bjež od 8kda3* ploča!
Ozbiljno, imam tako loše iskustvo sa tim pločama. Od valjda 5 koje su mi/nam prošle kroz ruke (bilo kda3j ili 3+) niti jedna nije radila. Skoro.. Ovako stoje stvari, ne podržavaju više od jednog double-sided modula, ne rade sa sva tri slota popunjena (u 90% slučajeva), možda imaju i problem sa kingmax 466hardcore memorijom, al meni ni 433mhz nije htjela uopće radit. Digne se komp, ali pri butu knoppixa ne dobijem sliku, a doze prdnu na kopiranju fajlova na disk. Frend je morao vaditi jedan modul da bi instaliro doze, pa ga je kasnije vraćao i još ima neki puta problema sa memory dumpom.. PLOČA JE U BANANI! Meni je danas stigla usprkos svim upozorenjima, jednostavno sam se nadao da će sve bit ok. Ali nije bilo. Sad idem ili na LanParty ili asusovu A7N.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Imali smo i mi problema sa 8KDA3+ a na njoj kingmax. To na kraju ne znaći da je ploča loša pošto je kingmax poznat po svojoj kompatibilnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Po svemu mi se čini da je DFI najbolji izbor a nakon toga EpoX, Abit treba puno poraditi na pločama.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
to sa epoxom (sa msi pločama je još gore) je poznata stvar...misli da sam još prije mjesec-mjesec i pol tu (ili na linksovom forumu) postao da se treba JAKO paziti koja memorija se stavlja u te ploče |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dečki, isprobao sam od A64 ploča samo LanParty (hvala na hintu, Mental) i što da kažem... Ploča je, koliko mi se čini zasada, mrak mrakova. Niš se ne buni, sve žvače... Trebat će mi par dana da sve pohvatam, ali zasada je sve "wow!". |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Enivej, ja sam sad 2 dana izgubio pikajući razne module u tu ploču i nakon 3 razna kingmaxa i 1 hynixa, u ruke mi je pao jedan 3200 512 infineon. I on RADI! Strašno.. Vidio sam negdje na netu komentare, a i kolega je nešto bolju stabilnost dobio sa flashanjem biosa. Probat ću još i to da vidim kako će se ponašat.. Za sada radi.. lets not curse it.. =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
DA stvarno je mrak, nisam još probavao sve ali za sad mi radi na 2.45GHz u sigu sve je stock hlađeno temp proc 40C samo se previše grije čipset morao bi stavit pasivni a ne stane od grafičke ! ona plastika smeta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Marry me, Bill!
|
A koju točno memoriju za dfi? treba mi min. 1 gb, do 1700 kn sve skupa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja imam ovu neku od Gigabyta , u nju pak nije išao INFINEON i SAMSUNG ,nego je KINGMAX ok , a činimi se da te sve ploče imaju nedostatka puno veći nego one za K7.
CORE 2 QUAD 6600zasad Mbo Gigabyte 965- DS4 RAM 2*1GB Mb 800 DDR2 OCZ.gold Gigabyte 9800 GT 512MB,LCD 20 WS 16X10 205BW SAMSUNG HDD WD RAPTOR 150GB 10 000rpm,500Gb Seagate SATAII,320 GB SEAGATE SATA 2,PIONER BLACK 111 16X |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Javi ako bude problema (makar ih bas i ne ocekujem) s DFI LP i corsairovom memorijom...jer sam ja kupil upravo tu...ali jos nemam maticnu...a mislim kupiti LP ![]()
Athlon 64 3200+ Newcastle@2.2ghz - Box Cooler DFI Lanparty UT nForce3 s usijanim NB-om ![]() 2x512 Corsair Value Select PC3200@200mhz, 2.5-3-3-8 Leadtek 6800LE@12(upitnih)p,6v,1p = 8600+ '03 3dMarkova Maxtor 160gb SATA + Sharkoon Dual Vent HDD Cooler (Glasan k'o avion) Pioneer 108 Enermax PSU 300W Enermax CS-512 Silver (+Blue LED Bocni Vent) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|