|
![]() |
#31 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji ces vrag trcati prema njima i ici ih lupati kada mores se igrati kuglanja ili tko ce vise baciti neprijatelja u zrak ![]()
![]() |
#32 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Da, ja sam pola igre prošao na ps2 pa sam onda skužio taj nekakav charge za sile, i da možeš bacat stvari i ljude na različite daljine, a ne ko npr u jedi academy kad je fiksna snaga fors puša ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
nekako mi je previše konzolaška....i tipka za exit mi je [] ?!?! wtf? mislim da se može mijenjat ali ovo je glup default! mislim []...ccc sporo se lik okreće...mislio sam da će fight biti u stilu Jedy Academy.... ...nije me neš impresionirala igra...
![]() |
#36 |
|
Evo igrao baš i taman trebam do onog generala Kote, sve tamo pobjedim kad se odjednom igra sruši Igra je kewl, nije me oduševila kao Jedi Academy u ono doba, ali je ok
![]() |
#38 |
|
Thanks ![]() Stavio fix i prešao Kotu Malo su mi te borebe sa glavnima glupe i neprecizne. A mislio sam da kad sa lightsaberom odbija one koji pucaju da odbija "metke" nazad njima kao u Jedi Academyu ali on ih samo neutralizira... Oh well, sad sam na onom planetu di je sav neki toksički mulj, tek početak levela, neda mi se dalje, za 2 sata idem radit ![]()
![]() |
#39 | |
Avocado
|
Citiraj:
Bossove sam puno lakše pobjeđivao bacanjem kamenja po njima nakon što sam to skužio ![]() I JA je bio onako, kad si u borbi onda rijetko kad da nisi mogao silu iskoristit kak treba, al ovdje protivnici znaju biti puno dalje a da rešetaju po tebi, pa normalno da dobro dođe da hitiš neku stvarcu njima kroz uši ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
woot!!!
|
Citiraj:
edit: e da i iritantni bug, ostane stajati na jednom mjestu i ne mice se, nikakvi dmg mu nemogu napraviti i upotreba forcea ne djeluje, zapravo cak sam ga jednom uspio nekak odblokirati ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 02.11.2009. u 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nije ni mene baš impresionirala, tj. brzo dosadi, barem meni... Bacaš okolo stvari sa Forceom, treba mu 3 godine da se pokrene sa lightsaberom, upravljanje je dosta neprecizno i iritantno, grafika ništa posebno s obzirom da igra ima 14gb...moglo je to puno bolje, trebali su se ugledati na Batmana: Arkham Asylum |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ima li jos tko problema sa igrom? Pri prvom startu mi se srusi igra, cim udje u meni. Pri tome napravi praznu .bin fajlu u svom save direktoriju. Pri iducem startu radi normalno, samo sto javi da je "Load Failed" i da necu moci sejvati. Najnormalnije mogu igrati. Ako obrisem save fajl, sve ispocetka. Nikako ne mogu natjerati igru da sejva. Probao sam ubaciti save fajl sa drugog kompa, onda se pokrene, ali se srusi na prvom autosave pointu. Nije stvar u antivirusu niti firewallu, probao sam sa njima iskljucenima. Updateao sam drivere za graficku. Maknuo sam read-only status sa save game foldera. Nista ne pomaze, a nemam vise ideja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel netko uspio natjerati da igra proradi sa nekim drugim gamepad-om osim M$ xbox360 ? Zbilja ne kuzim u cemu je stvar? I koja je svrha ostalih kontrolera na trzistu kada ne funkcioniraju. Ako i prorade to nije zbog patcha. Za svaku, ali svaku hebenu igru se trebam izgubiti tonu vremena kako bi igra mozda donekle radila na bilo cemu drugom sto se ne zove M$. Zadnji put sam odustao na Batmen-u. Prije toga na Legicima... U cemu je stvar? P.S. - radi se o Logitech-ovom proizvodu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#49 |
|
Ne mogu skočitit gore, skliznem dolje. Pokušam 2 puta skok i dash ali opet skliznem. Pokušat ću opet... EDIT: Uspio sam. Neki bug sa onom platformom koja se treba dići. Nisam ju mogao uopće puno dići iz bilo kojeg kuta, a kamoli da ostane uzdignuta. Stalno ju dignem max 3 metra i stalno se spuštala. Evo sada ostala u dignuta
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 03.11.2009. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Nariktas si koje gumbe zelis i igras. Radi super. Ima li itko ideju vezanu uz moj problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() |
#59 |
Avocado