|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
DSL na ISKONU - pusiona
http://www.iskon.hr/tehnoklik/radna/...7/0100006.html eto dobro je da nismo previse hvalili povoljnije cijene na iskonu! Ovo je totalna pusiona! Nije ni cudo kad koriste HT-ove linije! Nemam nista drugo za rec, nego cekajmo da HT spusti cijene! :confused: I tako prode sat, dan, mjesec, godina.........
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
totalni pušing... jedino mi se sviđa onaj poslovni flatrate... za male firmice stvarno najbolje riješenje trenutno. možda si to uzmem za doma. downloadam po danu, po noći surfam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
I jos kaj je najbolje moras prvo zatraziti od HT-a da ti instalira DSL i pitanje je dal placas kakvu pretplatu na to! + naravno jos iskon paket koji izaberes! A sto se tice flatrate-a, nevjerujem da ces dobit taj paket, posto su naveli da je to samo za firme!!
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
pa neću dobit ja, ali će dobit firma koja je situirana u mom stanu ![]() naravno da moraš plaćati pretplatu HTu za DSL, lijep tamo piše, ista stvar ko s ISDNom. Ti si moraš uvesti DSL (a to ti nudi jedino HT) i moraš ga imati (dakle plaćati pretplatu), a pakete plaćaš Iskonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
(s)lijepa nasa Hrvatska i sloboda gradjanska... pa stvarno, zar neko ima obraza ovo nazvati FLAT RATE-om? dodjite svi kod mene, osnovacu ISP, FLAT RATE, mjesecna pretplata 200kn, po satu 2kn, po megabajtu 20kn, po skinutom xxx filmicu 20kn+pdv... ali nezaboravite, PRVI U HRVATSKOJ NUDIM FLAT RATE ! je*o im pas milu lego kockicu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ovak slazem se sa vama da je banana. ali pogledaj mo to iz druge strane, naime, kada HT nebi imal monopol tj da su vodovi javini i da se svi mogu korisititi njima ponuda iskona bi bila daleko prihvatljivija nego HT-ova kaj ne?
![]() |
#9 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
alate ovo stvarno nema nigdje... ja se odmaran u puli i citam u glasu istre flat rate od iskona... oci ispadaju ,proljevan sok , osjetio lagani blackout , cura me gleda sta mi je , jel mi netko nesto sasuo u colu onda sam nakon citanja clanka vratio u realnost sa onim histericnim smjehom... samo nasi jadni hrvatski neandertalci ce past na tu spiku od flat rate-a... jel se meni cini ili je jedina fora to sta ima 512Mb kosta 19+PDV i sta obracunavaju od pocetka paketa dakle nemas onih prvih besplatnih 512 ka u Ht-a , sto automatski ponistava onu malu razliku od 1kn +PDV a pretplata za brzinu i dalje ide Ht-u a da ne govorim kako je smjesna ona ponuda sa unaprijed placenih nekoliko Mb prometa gdje se takoder moze ustedit 3.72KUNE!!!!! u prvom paketu... MA GDJE TO IMA NA KUGLI ZEMALJSKOJ OSIM KOD NAS??? ![]() ![]() ![]() ![]() ma ne da mi se vise pisat ali nema isplativosti... osim za tvrtke sa jako velikim prometom tjekom radnog tjedna koje rade samo od 7-19... ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Teoretski, HT nema nikakve veze sa pristupom internetu... ISPovi su HTnet i Iskon... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Metak i pištolj usmjerite prema državi...ne prema HTu-već onom koji je to dopustio-i potiče!A čekanje, to će biti još godinama... Što će se dogoditi 1.1.2005. ? Produžiti će se monopol do 1.1.2010. Eto, tako je to.Mislite da DT nije istu stvar ovdje POKUŠAO raditi i u Njem?Je, samo su tamo spriječeni...a ovdje ih se potiče!
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Ne znam gdje je Bellerophon pročitao da HT ne naplaćuje prvih pola gigabytea, a da ga Iskon naplaćuje. Meni se čini da oba naplaćuju prvi paket a dodatne ako se iskoristi >50%, s time da je Iskon jeftiniji za 1kn + PDV. Tako sam razumio cijenike na web stranicama.
![]() |
#13 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
prouci bolje... ht naplacuje pretplatu , koju ces platit u punoj cijeni htio ti koristit ht-dsl ili iskon-dsl, u slucaju ht-a imas ukljuceno u tu cijenu 512mb koje ako samo to potrosis +max jos 250mb od sljedeceg paketa, neces nista vise osim te pretplate nadoplatit a kod iskona moras platit cijenu preplate ht ali neces dobit tih 512 jer si na iskonu, a oni naplacuju 19kn koje ti se isplate tek negdje poslje 15GB , ne sjecam se sad, izracunao sam to u nekom topicu + iskon odmah naplacuje 512mb , nakon prvog potrosenog megabyta, dok kod ht to se naplacuje nakon 50% paketa....
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Uključeno aha to zvuči tak lijepo u čemu je fora. Plačaš prva tri mjeseca 157Kn a nakon toga 182Kn, kak? Razliak ti je onih "UKLJUČENIH" 512MB u iznosu od 24,40. Ja sam tipa na HTovom teleofnu toliko maltetirao dok mu nije priznao da se tih 512plaća nakon tri mjeseca pa maker ti ne potrošio ništa. GAMAD! AK pogledamo Iskon nemre bit puno jeftini jer mora koristit HTove lijen, s Dialupom nije niš drugačije svi imaju više manje iste cijene. Surfanje s Carnetom je jedino povoljnije jer nema pretplate a cijea je kao s pretplatom. A od Carnet DSLa za sad niš, zvao sam ja njih, nema se iš u planu. O onom produženju monopla nemojte dva put reć jer će te još netko čut
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Uključeno, aha to zvuči tak lijepo u čemu je fora. Plačaš prva tri mjeseca 157Kn a nakon toga 182Kn, kak? Razlika ti je onih "UKLJUČENIH" 512MB u iznosu od 24,40. Ja sam tipa na HTovom teleofnu toliko maltetirao dok mu nije priznao da se tih 512MB plaća nakon tri mjeseca pa maker ti ne potrošio ništa. GAMAD! AK pogledamo Iskon nemre bit puno jeftiniji jer mora koristit HTove linije, s Dial-upom nije niš drugačije svi imaju više manje iste cijene. Surfanje s Carnetom je jedino povoljnije jer nema pretplate a cijena je kao s pretplatom. Od Carnet DSLa za sad niš, zvao sam ja njih, nema se niš u planu. O onom produženju monopla nemojte dva put reć jer će te još netko čut i onda smo stvrno nejbali jer ćemo patit pod roza čizmom. BLJAK! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|