|
![]() |
#211 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#214 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
i kaj sad...ni prvi ni zadnji put, opsuj, stisni zube igraj dalje ![]() edit; dok sam pisao post malo sam cimao nekog njubera http://www.youtube.com/watch?v=zvnfWkQvJOo Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 30.10.2009. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Isti problem sam imao i ja na kompu, a ono, mislim si, ak batman i nfs shift lete na visokim postavkama, koji je k pes-u sad... I čim sam isključio tu glupost od opcije, sve radi kako treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
A poprilično siguran ali kak god da bilo sada sam u polufinalu Lige prvaka sa Chelsea protiv M.Uniteda ![]() u osimni sam izbacio porto 3:0 ukupno u četvritni sam izbacio milan 3:1 ukupno sve u vemu što duže igram to mi je bolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Nego jel imaš ovaj patch za dresove i OF ili jel si ga probal "PESEdit.com_2010_Patch_0.3.1_with_Chants" Ili bilo tko, i jel mu se igra ruši po koji put za vrijeme utakmice, postalo je iritantno, pa neznam jel to samo meni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Registered Abuser
|
a jesi se usrečil zdinamom i tim čobsonom na avataru.... joj... užas... sad fakat jedino pes preostaje... :-) edit: dečki opče nisu bitni pečevi i dresovi, bitno je našodrat đapanezerski ej aj... i frenda na versez... to je fus... sve ostalo je trivijalno.... pa daj jebote ja umirem... klubovi iz "D" lige FK nokturno i fk čaušeskuz... pičku materinu... koji čobani..... kaj je to.... lolčuga.... svi imaju iste dresove... ... konami does it again ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo da i vrhunski PES-er nešto nadoda ![]() Ugl., jucer sam igrao sa repkom protiv Poljaka na najjače ofc, ugl, 2 tekme sam spuhao 2:1, a jednu sam odigrao 1:1. Prva stvar, nadam se da ce pokrete sljedeci put raditi netko tko je nekada igrao nogomet, barem u osnovnoj školi. Promjene brzine trčanja su katastrofa, a one šeme kad frajer mora stat da bi se promijenio smijer, pa katastrofa. Udarci su ajmo reć malo bolji sada, i doziranje mi se sviđa. Slobodnjaci su koma(korneri) su mi koma. Generalno s moje strane: Mislim pa nemamo mi šta tražiti realnost u ovakvom tipu igre, koja nema šanse da ce ikad bit realna, jer se uvijek sa necim pretjera i dobije se kontraefekt. Zato ja jos uvjiek doma derem 2008-icu, jer pa dodjem doma umoran i idem odigrat nesto, ziher cu igrat 2010-ku, jos cu vise poludjet, fino 2008 upalim i odigram malo. edit. ma znam, zato i ne valjda ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 01.11.2009. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Why so serious
|
E ljudi jedno brzinsko... Jel ko isprobal dal se more igrat na dvije tipk PES 2010? Mislim ak je jedna USB a druga normalno uštekana... Frendovi mi ono oba igraju na tipk, a nemamo USB tipk pa bi kupili ak se može, tj oni bi kupili ja sam se osigural! |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
meni je 2008 smeće....najbolji pes je pes 6....mislim da je mnogima tako.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
naime na PES-u 2010...ne mogu loadati snimljenu formaciju i početni sastav igrača (u vs. player načinu igre) nego svaki put prije tekme moram štelati sve pa i početni sastav. Jedino što se loada je formacija i opet je moram prije svake tekme učitavati. Ima li netko ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ako se ne varam, mislim da ce obje tipkovnice prepoznat kao jednu, al ces na obje moc tipkat. Ista stvar s misem, probao sam davno to u jednoj igri, i najbolje kaj sam napravio jest da sam imao 2 tipkovnice koje su radile kao jedna ![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
jel mi moze tko reci kako se moze rezolucija namjestiti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
PES 2010 problem
Molim vas ako netko znade ili ima isti problem ko ja neka mi pomogne kako ga rijesiti. Pes 2010 kada igram ne razvuce mi se po cijelom ekranu nego samo wide ali po sredini ekrana tako da iznad i ispod slike tj. igre dok se igra ostanu one crne površine kao kada na televizorima koji nisu HD a prijenos je recimo tekme je u HD rezi stvori se ono crno!!! Dali netko znao dal se to moze ikako popravit!! inace imam samsung monitor 19" i rezu 1440x900 al pes se vrti na 1280x720 na 16:9 sa ukljucenim LB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
pozdrav 'nabavljam' full verziju pes-a 2010 pretpostavljam da je to nekakva verzija 1.0 zanima me dali su izasli neki novi patchevi, i sluzbeni i nesluzbeni. na sluzbene mislim od konamia koji popravljaju bugove, grafiku igru i slicno, na nesluzbene mislim na ova cuda gdje se dobe npr kompletna HNL i slicno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ma gdje je više verzija PES-a 2010 za playstation 2? Nikako da izađe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Registered Abuser
|
uuu, ovo još nisam vidio.... dimnjačar http://img297.imageshack.us/img297/4...1518260840.jpg niš čudno kad se lik zove ZAZA a klub C.D.Raltonvegua , LOL edit, vjerovatno si u pravu jer ja alt tabujem svako malo igru, al me takve sitnice ni ne diraju, štoviše gušt je vidit, hehe Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 16.11.2009. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|