|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Dnevnik prakse...
Imam malo cudno pitanje ali.... Da li netko zna neku hrvatsku stranicu gdje ima svasta o klimatizaciji i grijanju,klima uredajima i slicnim stvarima.Trebao bi mi nacin rada,montaza bla bla... Ukratko trebam napisati dnevnik prakse za fax a to sam "kao" odradio u firmi koja se bavi klimatizacijama. Ja sam nasao par stranica ali su na srpskom a ja bi radije hrvatske pa da se igram copy/paste ![]() Nesto slicno ovom samo na hrv. : http://www.virtualnigrad.com/?pd=65&pt=2573&arch= THANX!
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma nije bed za prevesti nego sta moram sve to pretipkati.... ![]() Hvala za str. pogledat cu iako sam vec trazi po googleu....
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa ovo nije normalno.... Gle sad - ON nebi tipkao nego samo copy-paste A kaj da ti netko veli da ju moraš sam montirati? Ne vjerujem da buš negdje našao kak se sve to dela, možda ako ima na stranicama škole zz instalacije (ona na sv. Dudu).... Ja sam montirao jedno 60-70 kom u zadnje dvije godine pa ti mogu objasnit neke stvari, ali ni ja nisam ponekad našao rješenje nekog problema na netu, uglavnom sam to rješavao usmenom predajom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
A cuj stvarno mi se neda posto to uopce nije bitno nego je samo bit da predas nesto,ali ipak ne mogu predati na srpskom.A i imam ispit u petak tako da mi je pametnije to uciti nego tipkati... Ma snaci cu se ja vec nekako...hvala svima!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|