|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2003
|
Miš se igra skrivača
...a ja sam prestara za takve igre, pogotovo kada slažem puzzle a on nestane ![]() Kao što rekoh, miš, zapravo cursor jednostavno nestane izvan ekrana ili nekamo po svom nahođenju i ja ga moram tražiti. U početku je bilo sporadično a sada je to izluđujuča konstanta. Nisam uspjela skužiti pravilo. Prvo sam mislila da je netko uključio onu glupu opciju da automatski ode na defaultni gumb, ali nije. Nemam virusa niti bakterija, miš je relativno novi (cca 2 mjeseca) Logitech, optički, običan, čak nema ni CD za instalaciju, PS2 priključak, ne može biti običniji. Ne znam da li je stvar u njemu ali više sam luda od kupovine miševa. PC je star skoro 9 godina (molim bez podlih komentara ![]() ![]() Ima li tko kakvu ideju?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve mi smrdi da ti je ukljucena opcija prosirenja radne povrsine, tj. ekrana. Da li ti je komp spojen sa TV-om? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Sada više nikakvu, običan drveni radni stol, bez politure ![]() Ono što sam primjetila je da ako ga se pusti na miru (npr. dok sada pišem) miran je ko bubica, nikamo ne bježi. Ali čim ga primim u ruku i mičem po stolu, onda je gotovo. Jednostavno nestane s ekrana. Zapravo, koji puta kao da baš nestane s ekrana, a koji puta je na ekranu ali nije vidljiv. To znam po tome jer ako kliknem na njega on reagira i nešto napravi, ovisi gdje se nalazi u tom trnutku. Da li je moguće da je problem u matičnoj? Znam da zvuči suludo ali više fakat nemam ideja. S obzirom da su se svi miševi spojeni na moj PC ponašali suludo, vjerujem i da kad bih imala virus to ne bi bio razlog.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
probaj uzeti neki jeftilen USB mis . Imao sam jednu plocu od foxconn-a sa integriranom nv6100 grafom,i kad bi se zagrijala,izgubio bih strelicu misa. Stavio sam svaki moguci os na taj pc i nije sredilo problem. Usb mis je rijesio problem. Nemoj pitat zasto,pojma nemam,ali preko usb-a je sljakalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja također imam Logitecha vulgaris PS2, i dogodi se tu i tamo da jednostavno poblesavi i samleti po ekranu, 2-3 puta dnevno mi se to događa. Tome nema rješenja. Ako se događa često, pokušaj promijeniti podlogu, najbolje onu običnu platnenu, 8kn komad xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo da ne otvaram novu temu,...uglavnom nabacio sam Win7 i sada mi se dogodi da mi mis jednostavno nekada nestane,...ne koristim nijedan mis, samo touch na laptopu. Trebam nove drivere ili je problem sa Win? (Laptop je Fujitsu Siemens )
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|