|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Uzeti ili ne ovaj laptop?
Zanima me da li se isplati uzeti ovaj laptop s obzirom na cijenu, i da li je dobar. http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=10862 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa i ne baš. Ne znam koji ti je cjenovni rang, ali za 500-900kn dobiješ višestruko bolji prijenosnik. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magnum P.I.
|
Hmmm, OK, za čega želiš koristiti prijenosnik? Evo preporuke, http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=26271 imaš SVE u njemu, a možeš se ponekad i zaigrati bez problema. ako ti se ne sviđa imaš i hp probooka 4515s za oko 3900kn-4100kn No moja je preporuka ACER. Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 25.10.2009. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Magnum P.I.
|
Nije ni jedan za igranje. Moraš dati (minimum) 2-3 tisuće kuna više da bi imao prijenosnik namjenjen uglavnom za igranje. Sa compaq-om praktički nećeš moći odigrati ništa, na notebookchecku je tu negdje sa intelovim 4500MHD, što je strašno slabo. A sa navedenim acerom ćeš odigrati i sve strije igre i neke novije sa smanjenim postavkama. Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 25.10.2009. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Potpisujem preporuku koglege za Acera, to je najbolje što možeš uzeti "za igranje" za tu cijenu. S tim da je kvaliteta solidna. Za ostatak nadoplati jamstvo na 3 godine, to košta manje od 400kn, a svakako je isplativa investicija pošto te skoro svaki kvar izvan jamstva košta višestruko više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ma to je laptop za majku. Njoj treba za posao, a nekad se ja služim s njim, nebi puno igrao, tu i tamo Football Manager, mozda PES. A vidim da je ovaj compaq dosta brz, uglavnom bi taj laptop sluzio za gledanje filmova, glazbu, internet. Da li u tom slučaju uzeti compaq? I imam jedan problem, na trenutnom laptopu sam snimio bsplayer i codece naravno, no u bsplayeru nece da mi prikazuje sliku, nego samo zvuk, dok u wmp prikazuje i sliku i zvuk videa. U cem je problem? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
Ako si ti unaprijed odlučio kupiti Compaq-a, nisi trebao pisati tu. U svakom pogledu, preporučeni acer je bolji, noviji svježiji, konkretniji, BRŽI, dugotrajniji i na kraju POVOLJNIJI... Ti izaberi.... Ako ti se ne sviđa acer, tu ti se ne može puno pomoći osim ako ne povećaš budget za kojih 700-800kn... Imaš i probook od hp-a 4515s za oko 4000kn (ovisno o modelu), koji je također puno bolji od navedenog compaqa. Ako ti išta to znači compaq=hp. To ti je već neko vrijeme (godinama) ista firma, samo se prijenosnici drugačije pakuju..... EDIT: da nebi krivo shvatio, nemam ništa protiv compaq-a, da pače, super su, ali ovaj navedeni model stvarno nije ništa posebno i malo ga je vrijeme pregazilo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|