|
![]() |
#3511 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
hvala blava |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: Gigabyte!. 22.08.2009. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nakon par mj. instalirao opet igru, sad sa novom konfom i totalna koma....prije sam sa 8800 GT i AMD 6400 BE 3,2 GHz ihrao bez beda....a sada od pocetka ni auto ne mogu pokrenuti koliko mi trza. Stavim grafiku da mi automatski sve podesi i sve mi stavi na "high"......i nema sanse da igram. Ok, stavim sve na "low" i opet mi sve steka i jedva vozim na pocetku auto.....jednostavno receno totalno neigrivo. Driveri su najnoviji Cataliysti...... Netko zna u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3521 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
a jesi li patchiro igru? najbolje stavit patch 1.0.4.0 pa si miran
![]() |
#3522 |
Premium
|
Upravo to je pomoglo.....sada mi sve automatski stavi na "high" i "very high" i prosjecno imam 43 fps-a.....sto je ok.... Sada lijepo izgleda i jos je igrivo..... ![]() No, ipak idem odigrat jos malo The Godfather 2.....a sutra cu se bacit opet na GTA IV. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3525 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zanima me da li se što promijenilo u zadnjih mjesec- dva? Naime, imam konfiguraciju Moj komp- i kada sam instalirao prvi put igra je radila ali je svako malo usporavala. I na najnižim i na srednjim i na viskim postavkama. Da li sada ima neki patch koji bi mogao srediti da mogu normalno igrati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Možeš probat one naredbe, mislim da ti drugo niš ne preostaje (naravno osim nova konfa). Prolistaj malo na forumu imaš lijepo objašnjeno kako to napravit, a za početak instaliraj patcheve.
![]() |
![]() |
#3527 |
Premium
|
Nisam prije imao instaliran nikakav patch. A, pitam tu prije nego što instaliram, da li bi teoretski mogao normalno igrati (da li netko sa sličnom konfiguracijom normalno igra)? Ne da mi se instalirati, pa se onda zezati s onim social club i tim svim kako se već zove- da na kraju opet bude isto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3530 |
Premium
|
Hvala. Budem onda probao. Samo da još pitam, moram i prethodne patcheve instalirati ili samo instaliram 1.4 i to je kao da sam sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Premium
|
Evo, instalirao sve patcheve po redu i igra puno bolje radi. Tj. igriva je, za razliku od one bez patcheva. Rijetko, rijetko zašteka (na nekim prosječnim- visokim postavkama) kada se "puno stvari događa" na ekranu. Hvala vam na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Uživaj, i pređi je makar 2 puta sa različitim "odllukama" u igri. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Istini za volju ja sam ju dvaput prolazio (nažalost nijednom do kraja, jer sam ostal bez sejvova) i svaki put sam odabral isto tak da neznam "drugu stranu" priče.
![]() |
![]() |
#3535 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() * zaboravio sam Irce, ako ubejš onog junkija nema previše tuge, i onaj debil Francis ti skida policiju, ako ubiješ Francisa vlada sretno ozračje na pogrebu ![]() ![]() Ja sam je samo u 8 mjesecu prešao 3 puta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
|
Ma daj, taj voice acting na Srpskom je koma (koliko je loše napravljeno- mogao bi biti i neki drugi jezik ![]() Zašto sam za psihijatriju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() E onda kad/ako budem opet krenuo igrat skidam junkija, ovo sa policijom ima neke koristi. A onaj kretenoid plejboj me živcirao cijelo vrijeme, jedva sam čekao ga ga napunim olovom.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.10.2009. u 13:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.10.2009. u 13:09. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
sejvovi igre
isprika ako je krivi podforum ili tema. ovako radi se o gta 4 imam problem presao sam igru i srusio sam windovse i ponovo instalirao igru i sada mi se neda opet to prelazit skinuo sam sejvove i zaljepio sam ih kak je i pisalo naci ovdje: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames i fino ja to zaljepio i kada udem u igru i idem load save napise : load failed.please chek your hard drive and try again ![]() kako da to rjesim hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
only fool, not a horse
|
mislim da si trebao i nest iz RSC-a kopirat, bilo je vec govora o tome pa pogledaj: http://forum.pcekspert.com/search.php?searchid=2060630 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|