|
![]() |
#3601 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
a čuj svašta je moguće,ipak je to tragedija...
![]() |
![]() |
#3602 |
Guest
|
Pa ako se mene pita nije imao dobar film još od Pulp Fictiona (jedina iznimka je valjda Civil Action kaj je oke film, ali nije ni tamo neš bila njegova gluma). |
![]() |
![]() |
#3603 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Slažem se,tragedija tog nivoa je jedno,ali mislim da mu je to jedan od lošijih filmova,inače dobrog glumca. Kao i Denzelova uloga. Film po meni nije više od 6.5/10,i to samo zbog glumačke postave njih dvojice. Broken arrow mi je valjda bolji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pogledao i ja ovaj vikend par filmova Taking of Pelham 123 - slažem se već rečenim, film je onak - ok, ali malo nedorečen, fali više akcije; bezt obira na Washingtona i Travoltu original mi se čini bolji Public Enemies - film me dosta razočarao, predug i predosadan, ne znam ni sam koji po redu film koji glorificira gangstere - heroje iz doba velike depresije, The Untouchables mi je u tom smislu puno bolji. The Ugly Truth - solidna romantična komedija bazirana na muško ženskim stereotipovima, ok za pogledat Surrogates - također ništa novo, iako ne umire muški Bruce Willis ponovo spašava svijet; tema već puno puta viđena i prožvakana ali mi je svejdno bio ok za pogledat, Willis spašava ovaj film da bude oki za pogledat
![]() |
#3605 | |
Guest
|
Citiraj:
Možeš mi reći kakvi su ti surogati u usporedbi sa umri ženski 4? |
|
![]() |
![]() |
#3607 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao The Turnament. film nije loš ali me užasno podsjeća na film u kojem pobacaju one zatvorenike/ubojice na otok i naplaćuju live stream ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3609 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne to su utrke i nisu na otoku nego u zatvoru + to je remake ![]() ![]() Znači ove dropaju iz helića na otok koji je pokriven kamerama i prenose fajtove/ubijanja preko neta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Avocado
|
Citiraj:
Jedino mi pada napamet ovaj novi Gamer... Al sumnjam da na to misliš ![]()
![]() |
![]() |
#3611 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3613 | |
Premium
|
Citiraj:
Lošiji su surogati, ali ima dobre kacije i zaniljivih (iako očekivanih) obrata
![]() |
![]() |
#3614 |
Guest
|
A jel se zna koji je PG film? Mislim da bi i die hard 4 bio čist oke akcijiski filmek da su ga napravili sa dovoljnom dozom bad language-a i sličnog. Ovak je bio let down! |
![]() |
![]() |
#3615 |
Premium
|
![]() |
#3616 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
jucer sam pogledao "put bez povratka 4 3D". gledo sam ga u kinu sa onim 3d naocalama. moram samo rec da je film brutala + dobije se odlican efekt sa ovim naocalama. da ste samo vidli kako se ekipa cima kad pocnu predmeti letit, bolesno. cijeli film je totalno napet, tak da ga preporucujem pogledati, pogotovo ljudima koji vole takve filmove. EDIT: nije za ljude sa slabim zelucem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3618 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Pogledao danas Law Abiding Citizen. http://www.imdb.com/title/tt1197624/ Sto reci, prvih 99 minuta fenomenalan film IMO, rekao bih cista desetka... i onda posljednjih 60 sec totalno upropasti prethodnih 99 minuta filma, al bas nepotrebno. Steta... kraj me bas razocarao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3619 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3621 |
woot!!!
|
Upravo sam pogledao Metal Gear Solid Philanthropy - to je fan made movie te decki i cure su se fakat potrudili docarati MGS atmosferu. Efekti su dosta dobri te po meni film bolje izgleda od onih raznih nisko budetnih sranja, a glumac koji glumi Snakea mislim da ga je dosta dobro odglumio ![]() Preporuka za pogledati za male i velike fanove MGS ![]() Trailer: "> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3622 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao Paranormal Activity. Iako valjda svi misle da je ovo fora na koju je igrao i Blair Witch, malo me je zabrinula posveta glavnim protagonistima na kraju ... ![]() Ako je autentično- Film godine!
![]() |
#3623 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
The Hitcher Hmm, film koji neodoljivo podsjeća na "Dvoboj" od Spielberga. Jako zanimljivo, iako na trenutke dosadno, pa čak i predvidljivo. Sve u svemu OK film koji je dobio svoj remake koji čak razmišljam da pogledam. Nažalost, ali i sa razlogom film nikad nije postao klasik. Kraj filma je pretjeran, pomalo i jadan. Moglo se tu bolje zakomplicirat i napraviti totalno drugačiji kraj. Sve u svemu solidno, no ništa više od toga. Ocjena 5.5/10 Religious Oprez! Ako ste veliki vjernik ne gledati! Jednostavno odlično! Bill Maher na jedan ironičan, pa čak i komičan način ismijava same temelje vjere. Znači ne samo krščanstvo, nego i muslimane etc. Jednostavno, ništa što se već ne zna (tj. ne želimo priiznati ili drugačije na to gledamo), samo sročeno na jedno mjesto na jedan posedan način. Scena usisavanja u đamiji, avion na onoj "predstavi" = EPIC. Ako nemate, moram reči jer ne znam koju bih drugu riječ upotrijebio, predrasude, obavezno pogledati! Ocjena 7.5/10 Public Enemies Uf, dugo se nisam ovako razočarao. Istina, film sam gledao sa prekidima oko 3 dana (umor, obaveze, alkohol), no 99% sam siguran da sam ga pogledao u komadu da bi dojam bio isti. Sjećam se trailera, pomalo sam bio nabrijan, ali... Imati na istom mjestu 2 genijalca Deppa i Balea, a dati im tako malo prostora da se izraze... Sve je u filmu nekako nedorečeno. Priča je razvučena, ništa pametno se ni ne događa, ni jedna pljačka nije prikazana onako full, ponekad ne znaš tko pije tko plaća, da je imao ljubavnice saznajemo skoro pa slučajno. Preko 2h filma, a jednostavno fali ono nešto. Po meni jako loše, ajde nije da je negledljiv, ali ne vidim razlog da ovaj film preporučim. Ocjena 5/10 Orphan Sjedi, vrlo dobar! Isabelle Fuhrman = PREHEBENO! Izrazi lica ove vrlo mlade i darovite glumice i samo snalaženje u filmu je preodlično, uloga stvorena za nju. Sve je u ovom filmu već viđeno, na ovaj ili onaj način ispričano, nije to čak ni horor, ali mi je film jednostavno sjeo. Obavezno pogledati ovaj film i imajte na umu da gledate triler. Ocjena 7.5/10
![]() |
#3625 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Red Rock West |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Bio upravo u Cinestaru gledao Inglorious Bastards.Tipična Tarantinova tvorevina,bez imalo inovativnosti u odnosu na neki od uradaka od prije.Film koji se temelji samo i isključivo na pretjerivanju.Nekima to možda jest zanimljivo,meni je shit.Mišljenje da od Šunda nije napravio dobar film ostaje nepromijenjeno. Ocjena - duboko razočaran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3630 | |