|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Molim pomoć-c#
Za prvi post prvo pozdrav svima!! Zanima me sljedeće-pošto imam solidno znanje baza i sql-a na odlučio sam to znanje nadograditi te sam prije 2 mjeseca sa amazona naručio dvije knjige o c#.Još sam poskidao nešto literature sa interneta te krenuo u proces učenja.Pošto mi je to prvi programski jezi koji učim(znao sam elementarne stvari o c-u,ali u biti ništa) prošao sam te dvije knjige te mogu kazati da sam osnovne koncepte shvatio,ali još je to daleko od ikakvog pravog znanja.Pošto se kaže da se programiranje može naučiti samo konstantnom vježbom mene zanima da li postoji(na amazonu nema ništa slično) nekakva knjiga ili ili nešto kao zbirka zadataka iz c# sa raznim primjerima.Sve knjige koje imam i koje sam poskidao imaju par vježbi na kraju svakog poglavlja,ali to nije dovoljno.Ako itko ima ikakav link ili naziv knjige bio bih vrlo zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ako si procitao dvije knjige, prosao sve primjere u njima i shvatio vecinu toga, onda si spreman i za neke ozbiljnije programe. Nesto s vise od 100 linija koda. Napravi svoj chat klijent (poput ICQa ili MSNa), svoju verziju Painta, torrent klijent, audio player, program za vodjenje evidencije necega cime se bavis, ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Hvala na odgovoru! Znam da me to čeka,ali ipak sam mislio ako postoji nešto kao neka zbirka zadataka,jer u njoj bi ipak postojali neki guidelinesi oko rješenja pojedinih problema.Jednostavno mislim da još nisam spreman za raditi sve te aplikacije sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Nakon što si naučio osnove programiranja i programskog jezika koji koristiš, kreneš raditi nešto konkretno. Onda kada zapneš odeš na Google, ili otvoriš temu na nekom forumu o konkretnom problemu pa će ti se javiti ljudi koji rade sa time, imat ćeš prilike vidjeti razna iskustva i uzeti u obzir neko koje tebi najviše odgovara. Mislim da je to bolji način nego da se zatvoriš u zbirku zadataka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|