|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kako se vozi motor u ovoj igri. Jednostavno poludim svaki put kad ulazim u neku krivinu ili raskrsnicu. Nikako da naucim a igru igram vec vise od godinu dana. Moze mala pomoc od nekog veterana? Pls. |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
piratska igra?
![]() |
#757 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
imam tu igru, al nisam ju još igrala, jel dobra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
po mojim mjerenjima tvr sagaris. vozio sam sve aute po pisti 10 krugova staza za klasu i mjerio stopericom te neku od kruznih zahtjevnijih staza po svakoj klasi (C, B i A, ovo ispod je presporo, svejedno je prakticki). sagaris je ispao najlaksi za vozit sa lev3 tuningom. U B klasi se najbrzi pokazao ruf kako god se zvao, turbo s pogonom na zadnje kotace ![]() a ako ti je top speed bitan, mislim da u C maranello ili 612 imaju najvecu brzinu tunirani.
![]() |
#765 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
IMam problem u igri sa zvukom. Na pocetku dok idu oni uvodni filmici imam zvuk i kada udjem u igru ga vise nema. Probo sam sve kaj pise na netu i nisam rijesio problem. Reinstal igre, najnoviji driveri za zvucnu, patchiro igru i nis. Kaj da jos probam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Naravno ja nemogu bez Merca tako da sam imao i SL65, uz njega Corvettu C6, i Galarda Spydera ![]() BTW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
|
hehe, tvr zahtjeva malo pimplanja, al je generalno lak za vozit kad se ispraksiras malo, dok maranelo ima ocajne kocnice i tu gubi masu vremena (pogotovo ako se igra na tipkovnicu! sto je inace apsolutno prihvatljivo u toj igri, prvih 10-ak puta ju prosao na taj nacin) c6 je takoder jako dobar, vuce ko sumanut u visim brzinama, al mu mali top speed i prve 2 brzine nisu za koristit u pravom utrkivanju cak ni uz koristenje kuplunga ![]() bas se idem malo vozat, malo dukcu propuhat ventile ![]()
![]() |
#770 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Nemoj se stuć sa Dukcom, dobro on poteže ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
|
999r bez tuninga, onako za gust bez brige, ja sam savjestan motorist, osim dok naletis na rupu u cesti, al tome nema spasa tak i tak ![]() btw, jel netko uspio sa thomsonovim modemom upogonit to na netu? ja sam odustao jos davno, al mozda bi sad mogao opet probat slozit (i da, original imam naravno). Nadam se da ce 2ka kad izade jednog suncanog dana imat manje hardverske izbirljivosti..
![]() |
#775 |
Banned
|
Ne fakat ne može ![]() Code:
Alfa Brera Audi RS4 quattro Saloon Audi S6 Chrysler Crossfire® SRT-6 coupe Chrysler Crossfire® SRT-6 Roadster Dino 246 GT Dodge Challenger RT Dodge Charger Super Bee Dodge Viper SRT-10 coupe Edonis Ferrari 250 GTO Ferrari 308 GTS Quattrovalvole Ferrari 512 TR Ferrari 612 Scaglietti Ferrari Challenge Stradale Ferrari F40 GM (Cadillac®) Cien™ Concept GM (Cadillac®) CTS-V™ GM (Chevrolet®) Corvette® C1 1957 GM (Chevrolet®) Corvette® C6™ Convertible GM (Chevrolet®) Corvette® Stingray™ Convertible 1971 GM (Saturn™) Curve™ Concept Holden Efigy Concept Kawasaki Ninja ZX-12R Koenigsegg CCR Lamborghini Countach 25th anniversary Lamborghini Gallardo Coupe Lamborghini Murciélago Roadster Lexus GS 450h Lexus IS 350 Lexus LS 460 L Lexus LS 600h L Lexus SC 430 McLaren F1 GT McLaren F1 LM Mercedes CL CLK GTR Nissan Skyline GTR R34 Noble M400 Pagani Zonda C12S Roadster RUF RGT RUF RK Spyder RUF Rt 12 RUF Rturbo Spyker C8 Spyder Spyker C8 Spyder T TVR T440R ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
ne znam jel bilo tu, sigurno je, al koji su vam najdrazi auti/motori po klasama i sta koristite za kruzanje (ako to ikad uopce radite)? evo mojih: utrke: G: ferrari 250gto lvl0 F: AlfaRomeo GT lvl2 E: Jaguar lvl3 D: Ruf RGT lvl0 & lvl3 za protiv visih klasa (iako mi je najzabavniji weissman lvl3, brutala al je prezivcan i prespor, sporiji od rgt lvl0) C: TVR Segaris lvl0 / corvette c6 kad mi se neda pazit kak vozim ![]() B: Ferrari F40 lvl0 - to mi je valjda najdrazi auto u igri, jako jako zabavan za vozit (dosta pimplav na granici) A: Pagani Zonda Roadster lvl0 mB: Ducati SS1000 lvl3 mA: Ducati 999r lvl3 kruzanje: Ferrari 612 Scaglietti tamno sivi s crvenom kozom & Ducati 999r oba lvl0, ofc naravno, vecina tih vozilica nije najbrza u svojim klasama, al meni imaju odredenog karaktera, posto se iz nekog neobjasnjivog razloga ne mogu na netu igrat nije ni prevazna brzina posto su kompovi ionako nesposobni za brzu voznju ![]()
![]() |
#778 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Inače obožavam puno kubika tako da kružim obično sa jakim autima:
![]() Ostale korisitim za jurnjavu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
|
jel koristis "driving aid" kakav? jer sl65 stage 3 je relativno vozljiv samo u 4 i 5 brzini, koliko god pokusao pimplat sa kuplungom. Kretanje iz 2 je nemoguce, 3ce onako, puno truda zahtjeva, tek 4ta radi normalno. I da, najsmjesnije od svega, ima rucni mjenjac seronja, iako je full blown automatik u njemu, hehe
![]() |
#780 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |