|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Quick Launch Issue
Ovako, del sam novu grafu u komp (5870) i sad, kad se logiram u Windowse desi mi se sljedeće: Uđe mi u windowse, 3 put zablica, i quick launch buttons mi polude, dobe krive ikonice, i pomješaju mjesta. Gašenjem pa paljenjem quicka riješavam stvar, ali svaki put ih moram reorganizirati ![]() Tipa, bsplayer dobije ikonu od "harts", winamp do smeća, my documents od kalkulatora, showdesktop od onih mina, ie dobije paint ikonu, i tako sve ode u PM.... ![]() Jel netko imao sličan problem i kako ga riješiti?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A jel znaš proceduru da winsi i zapamte šta si promjenio ? Organiziraj kako želiš, idi na shutdown i zadrži se na izborniku Stand-by/Turn Off/Restart. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa do sad nisam imao tih problema, do stavljanja nove grafe. Probam to pa javim al čudno mi je to što kad se logira, ekran zablica par puta (cca 3put u roku 2-3sec). Prva 2 puta sve je ok, a treći put ekran ostane mrvu duže crn, i kad se pojavi slika ikone budu razbrčkane. Probam što si predložio pa javim.
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ovo blicanje je poznata stvar za ATI, tada se inicijalizira driver grafe u winsima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
I dalje imam isti problem. Nakon restarta računala, usljede 3 blink blink, i nakon trećeg ikonice "polude"... ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
Za test isključi start-up CCC (ATI kontrol centra), moraš sam tražit uzrok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium