|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Xbox 360 Modern Warfare 2 bundle nabs November 10th release date http://www.engadget.com/2009/10/18/x...-release-date/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Ovo me nije previše pogodilo,ustvari nije uopče ![]() ![]() Cod 5-katastofa,psi,artiljerija,dobro da nisu uveli da te alieni otmu,potrebno 10 patheva od 500-1200mb da igra radi,itd... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Prvo ovdje: borba za dedicated servere http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html Pogledajte kolko j ljudi potpisalo, tako da možda i ima šanse A onda ako treba i ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma ovo je katastrofa. Ukidanja dedicated servera je postalo "popularno" u zadnje vrijeme. Kao i forsiranje Steama za svaku mogucu igru. Prvo me zbog toga razocarao OF: Dragon Rising, a ako sad Infinity Ward napravi isto, MW2 ne mora ni izlaziti za PC. Yebale ih konzole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Potpisujem!! Flashpoint je totalno neigriv. Ekipa sjedi i puca, malo se pomakne, pa opet puca, a kad počnu gubit samo se isključe sa servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Steta sto napravise od igre koja je toliko obecavala...ja znam da ju 100% necu kupiti ako bude sve tako kako su i rekli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Bazinga
|
Još malo pa 30 000 glasova, samo ne vjerujem da će to pomoć. Ne mogu vjerovat da od najočekivanije igre ove godine naprave to što pišu.
![]() |
#491 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Niš se ti ne brini ![]() Za one koji ne znaju ili se ne sječaju - COD 2 je izašao bez PB-a. Nakon tisuća zahtjeva da se uvede Activision/IW nisu hebali živu silu. Kaj se dogodilo - svi ti ljudi su se udružili - poglavito admini servera - i pokrenuli bojkot svih igara pod kapom Activisiona (samo kao pokazatelj to je bilo podržano od cca 15 miliona ljudi - SAD, Evropa i ostali). Rezultat je bio - Activisionu su opako pale dionice nakon nekog vremena i promptno su uveli PB u roku keks. Isto tako ni vani niko nije lud da plati igru 50-60 dolara i dobije ovo što se najavljuje. Zato pravi bunt i bojkot tek dolaze ![]() Edit - evo slikice sa jednog foruma: ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Bazinga
|
Pa mogli su ostavit da bude ko u petici. To se već da prožvakat. Ali, ovo da se svaka nova mapa posebno naplaćuje i da nema dedicated servera.:S
![]() |
#494 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel se može poništit predbilježba? ![]() Mislim,tko ju je htio igrat kupio bi igru svakako da ne mora igrat sa stokom.Mislim da im piratluk uopće ne radi toliku štetu koliko oni pizde zbog toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nije mi jasno kak neshvacaju da zbog piratluka i imaju povecu zaradu od kupovanja servera, meni sve ovo smrdi na jos jednu propast, jer oni toliko pricaju dobar dobar a nakraju ce igrat 2000 ljudi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
cim im pocnu padati cijena dionice odma ce uvesti dedicated servere....ipak najocekivanija igra godine je to i da je zaseru......bili živi pa vidjeli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.youtube.com/watch?v=1FKty5Kpf4w ![]() EDIT: baš sam sada malo gledao po grupama i forumima koji su uvijek bili vezani na sve CODove - ljudi masovno otkazuju prednarudžbe - vani je to 60$ za igru. ROFLMAO - autogol stolječa - bravo Activision ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 19.10.2009. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ali glavno da su se usredotocili na jebene prestige,collectors packove i energetska pica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
bolje da maknu sve zastite, i tu ce najvise usparat, ak im je lova problem. jer ce se igra iovak ionak skrekat, tak da bezveze trose lovu. a ljudi kojima je stalo do igranja na dedicated serverima ce ionako kupit legalnu verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
c c c ![]() gotovo prirodni slijed devolucije i dekadencije jedne etape i dinastije koja ju je obiljezila. cim su oni predstavili xboxiche sa digi cammo uzorkom i cod amblemom, te ono degutantno prezentiranje - pazi; 'otpakiravanja' "prestige" editiona, svakom iole promocurnijem promatracu je bilo jasno da je to pocetak kraja. trebamo se zapitati, dali uistinu zelimo biti dio community-a ciji je predstavnik ona trogloditska prispodoba jos spodobnije dikcije i upitne elokvencije po imenu Robert 'Ballswing' aka fourzerotwo koji kada govori zvuci kao da ima puna usta govana - literarno i konotativno ![]() Mislim da cu si ove godine priustit novi cod u jednom poznatom zaljevskom online 'shopu' i odvaliti taj jedno i pol' dnevni singleplayer bez ijedne eticke dileme, a onda ga ostaviti kerberima povijesti da ga svojim prozdiranjem rafiniraju u fosilno govno kakvim ce se na kraju krajeva sam prokazati. ![]() uostalom mozda ce nakon ovog epohalnog Manifesta, malo ozivjeti teme za Bad Company 2 i AvP 3 ![]() Cheers !
![]() |
#502 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
SP ce se moci igrati sa bilo kakvom verzijom, ali za MP vjerojatno nece biti nikakav nacin da se igra bez originala, a dedicated servera nece biti imao ti original ili ne.
![]() |
![]() |
#503 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
vjerojatno nece bit dedicated servera zato jer activision smatra da su im skupi za odrzavanje. ono sto sam htio rec je da ce zastita kakva god da je bit probijena, i da im je pametnije tu lovu ulupat u servere nego u tu zastitu koja im na kraju nece pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma kakva zastita ?!?! Jesu oni retardirani, svi/većina bi kupli original igru. Uvjeren sam da bi to bila jedna od najprodavanijih PC igara ikad, sad mogu sisat k.. sa xbox-om i ps3... Koji degenerici. Neka igra kasni mjesec dana, al neka je naprave za PC kako bog zapovjeda, a ne skrpaju konzolasku verziju da moze radit na PC i to je to. Popusili su na veliko sad i izgubili masu ljudi koji su planirali uzet original igru, ja sam jedan od tih a i hitler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Epic fail dobiva novo znacenje zahvaljujuci IW-u ![]() EDIT: mda...ispravljeno Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 19.10.2009. u 14:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne kuzim zasto uopce uvode taj IW server servis, koji ce kurac matchmaking system na PC-u, to je za konzole a ne za PC -.- Kako na vide da su se svi koju igraju CoD pobunili, miljuni i miljuni ljudi a oni dalje trmasti |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Premium
|
Citiraj:
Jer konzolasi (bez uvrede ikome, jasno) su idealni korisnici - ne bune se previse, piratstva ima jako malo, modanje, kao i nove mape ne dolaze u obzir, pa im iste mozes naplatiti... Pa ako to isto mozes nametnuti u PC verziji, zasto ne? (ali cist me zanima tko ce im kupiti map pack ![]() Proslogodisnji Fallout je sa DLC-ima jasno pokazao kako ce se ubuduce gledati na PC igranje...steta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
govorite vi što oćete ali oni imaju 10 milijuna prodanih COD 4 samo na X360,bilo je vrime trenutka kad će pomalo ali sigurno doći kraj PC gaming-u,bolje na taj način će doći do izražaja ovi mali nezavisni izdavači,ipak triba shvatiti ove velike previše je love u igri,igre se više neprave u garaži sad je to ogromni biznis i jednostavno ulagači traže povrat sredstava
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|